Gå til innhold

CarlG

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om CarlG

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Enig, dette er ikke en lett tur. Det er kraftig oppstigning fra Haukeliseter, og kupert innover. Men den er ikke så lang eller tung at den er problematisk. Inn og ut til Hellevassbu på en helg er greit, men du er sliten etterpå. Det kan være at jeg misforstår deg, men du skriver som om du ser på dette som samme vidde-opplevelsen du har lenger nord (som inn til Sandhaug og deromkring). Haukeliseter-området er vestvidde og en annen opplevelse. Ta deg tid til en dag på Sandfloeggi eller finn et fiskevann.
 2. Jeg går ikke god for tilbudet i Sverige! - men jeg har sett mange av dem både i Charlottenberg og i hyllene i Kiruna i sommer.
 3. Nei, dette henger ikke sammen. Du har valgt deg en tur som alle steder beskrives som utfordrende. Selv vil du at den skal være «lugn och avspänd tur». Det er mange steder på Vidda, også om du vil gå fra Finse, som oppfyller ønsket om en rolig vandring.
 4. Du bør prøve deg fram. Norrlandspölsa er omtrent Snurring så du skal ikke ta navnet for gitt. Men jeg synes de har større utvalg over grensen enn i min lokale butikk.
 5. Hei, takk for det! Det var en spennende ide for noen fridager før jul.
 6. Det går grusvei inn fra øst, starter ved Eltonåsen. Flere P-plasser der før du kommer til bom nord for disse -gjermenningene. Men nå er det kanskje litt sent?
 7. Husk at du kan gå på den andre siden av veien ved Haukeli også. Turen over Turistskaret til Holmevann (DnT-hytte) er fin og ikke så bratt som på nordsiden. En rundtur opp til varden på Vassdalseggi (eller Kistenuten) er også fin.
 8. Det høres ut som om et litermål fra Clas Ohlson eller Nille burde gjøre jobben til en grei pris?
 9. Mørkgånga støttes. Asdøljuvet er en flott og uventet tur. Ravineområdet ved Gardermoen er spektakulært og sært. Og kjøp Kjentmannspost-boken fra Skiforeningen! Kroktjerntunnellen er forresten en del av Oslos vannforsyning fra rett etter krigen, og ikke naturskapt. Fin likevel!
 10. CarlG

  gps på mobil

  Jeg bruker Gaia (se http://www.gaiagps.com). Enkel i bruk, og mulighet for det meste.
 11. Hvis du sjekker Ofte stilte spørsmål på den siden det er lenket til over, skal beløpet du får opp når du har valgt Norge, være summen av varepris, transport og mva. Dermed ser det lovende ut, om det er riktig.
 12. Jeg bestilte på nettsiden 3. juni og fikk båten i oktober. Har ingen planer om å kjøpe mer derfra.
 13. Det er en fin runde rundt Sandfloegga fra Haukelisæter - Hellevassbu - Middalsbu - Haukelisæter. Da kan dere velge mellom telt og hytte underveis. Ikke så mange som går over fjellet tilbake til Haukeli, men det er en flott tur.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.