Jump to content

CarlG

+Sponsor
 • Content Count

  25
 • Joined

About CarlG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er stor forskjell på selskapene. Men hvis du bruker Klarna mer enn en gang, burde du ikke klage. Dette er jo forretningsideen.
 2. Når du skriver at «regner med at bjørn kan være like farlig her til lands som i USA», så har du vel kanskje oversett at det gjennomgående er svært ulike bjørneraser det er snakk om. Det kan sikkert være lurt å se gjennom en sammenlikning av vekt, høyde etc.
 3. Nettopp. Jeg har aldri fikset en forfallen lavo, men om jeg måtte hadde jeg begynt i en båtbutikk med spinnakerteip og mange spørsmål om limtyper.
 4. Støtter Haukeliseter, hadde en rekke fine romjuler der oppe for noen år siden. Det går buss dit. Bare husk at dagslyset forsvinner fort, desember kan være både kald og ustabil, og at det er veldig tungt å gå alene i en meter nysnø.
 5. Tonje var jo innom her i januar 2014, så hun blir nok glad for et svar... "Jeg vet ikke hvor du vil med kommentaren om at dette er en gammel tråd", really?
 6. Tenk nøye over hvilket knøttlille rom den skal befinne seg i. «Slå sammen» betyr «mindre», ikke «liten».
 7. Tenk om du får røde og grønne striper! Eller ruter ...
 8. I sommer var det mye veiarbeid rundt Hamar så kjør om Gjøvik til Lillehammer. Det er viktigere å ha god tid og stoppe når dere ser noe langs veien enn å ha mange mål. På e134 er det fint å kjøre sakte på gamleveien utenfor tunnelene. Ta noen sideveier, som ned til Ravnejuvet (100-200 meter fra veien) og Eidsborg stavkirke like ved veien i retning Dalen i Telemark. Gittiamo mener vel fjellheisen opp til Gaustatoppen, da må dere velge mellom veien om Kongsberg eller Rjukan.
 9. Enig, dette er ikke en lett tur. Det er kraftig oppstigning fra Haukeliseter, og kupert innover. Men den er ikke så lang eller tung at den er problematisk. Inn og ut til Hellevassbu på en helg er greit, men du er sliten etterpå. Det kan være at jeg misforstår deg, men du skriver som om du ser på dette som samme vidde-opplevelsen du har lenger nord (som inn til Sandhaug og deromkring). Haukeliseter-området er vestvidde og en annen opplevelse. Ta deg tid til en dag på Sandfloeggi eller finn et fiskevann.
 10. Jeg går ikke god for tilbudet i Sverige! - men jeg har sett mange av dem både i Charlottenberg og i hyllene i Kiruna i sommer.
 11. CarlG

  Avbrott på Vidda

  Nei, dette henger ikke sammen. Du har valgt deg en tur som alle steder beskrives som utfordrende. Selv vil du at den skal være «lugn och avspänd tur». Det er mange steder på Vidda, også om du vil gå fra Finse, som oppfyller ønsket om en rolig vandring.
 12. Du bør prøve deg fram. Norrlandspölsa er omtrent Snurring så du skal ikke ta navnet for gitt. Men jeg synes de har større utvalg over grensen enn i min lokale butikk.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy