Gå til innhold
 • Bli medlem

Patrik Holmqvist

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Patrik Holmqvist

Nylige profilbesøk

597 profilvisninger
 1. Kjempe kjekt å se at jeg har fått så mange bra svar! Jeg kommer bruke flere av tipsen som jeg har fått her når jeg skal prøve å redde lavvoen. Men jeg har et til spørsmål: Er det helse-skadelig med mugg/jordslag på innsiden av lavvoen? Om jeg får vekk det verste med et mildt vaskemiddel kan jeg då bruke lavvoen fast det er noen prikker/flekker igjen? Det er kun på sømmene som det er jordslag så etter vask kommer jeg jo ha på silikon.
 2. Tror jeg skal prøve å fjerne muggen/jordslag på sømmene med klorin og zalo blanding, krysser fingrene for at det ikke svekker stoffet eller sømmen. Så pensler jeg på noen passende seamsealer etter på. Den lille riften (ca 1 mm) dekkes av topphatten så det lar jeg nok bare få være. Det får bære eller briste, tenker ikke bruke noen store summer på dette projektet. Det er all mugg som uroer meg mest.. Får jeg det ikke til så kjøper jeg en ny lavvo og bruker kun bunnduken fra denne. Bunnduken som følgte med denne lavvoen er i hvert fall fin...
 3. Takk for tips, har du erfaring med den selv? Står ikke mye info om den, vil vite om den passer til alle stoff og om den er veldig brannfarlig.
 4. Takk for svar men tenker det blir vanskelig for de å fikse sømmene profesjonelt, er masse gammelt lim fra tapen og jordslag på innsiden av sømmene. Jeg kjøpte den billig og vil bare få den i brukbar stand.
 5. Takk for svar men denne hadde nok gjengen på Helsport sendt rett i retur. Tror de hadde anbefalt meg å kjøpe en ny... 😅
 6. Hei Jeg har kjøpt en brukt Helsport lavvo på Finn der sømtapen satt løst og det var jordslag/mugg og møkk under tapen. Jeg har fjernet tapen på flere av sømmene pga det. Kommer det dryppe inn vann gjennom sømmene når det regner? Hjelper det om jeg impregnerer de med noe? Det er også et bitte litet hull/rift i lavvoen nesten høyest opp, jeg er redd at det skal bli verre og at duken skal revne når det blåser kraftig eller når jeg spenner duken ved fek oppsett. Kan jeg lime det eller hva er best for å forsterke området så det ikke r
 7. Glemte nesten å skrive det her men fikk svar på Facebook, Sandvatnhyttas venner mener at vannet er mer eller mindre tomt for fisk. Så jeg tok turen til Viglesdalen/Steggjadalen heller, der hva det fisk men veldig liten desverre.. Takk for hjelpen ReJohn!
 8. Takk for svar! Jeg skal spørre på facebook. Og takk for tips om Langavatn og Rundevaten, helt supert! Takk!
 9. Hei! Er det noen som vett om det er fisk i Sandvatnet som ligger ved Sandvatnet turisthytte i Sirdal kommune? Vett det hva fiske-tomt for ca 10-15 år siden pga sur nedbør. Leste det i en gammel STF-bok. Takksam for svar!
 10. Jeg kjøpte et brukt Eureka Spitfire Solo. Har ikke lest en eneste dårlig omtale om det teltet så jeg tror det blir bra. Det er dok ikke fristående... Men har kjøpt meg tarp + tarpstang som jeg kan bruke i vanskelig terreng utenom mygg-sesong.
 11. Det går ikke å sitte men man kan sitte på elbuen. Jeg har levert tilbake teltet og funnet meg et brukt enmanns-telt med innertelt. Gidder ikke å uroe meg for kondens...
 12. Jeg er fortiden i tenkeboksen. Beholde Arium 1 eller oppgradere til Trillemarka 2?
 13. Tusen takk for alle bra svar! Setter virkelig pris på det. Jeg har kun sovet på DNT hytter når jeg vart ute på tur men nå vil jeg prøve meg i telt til sommeren. Teltet kommer kun vare en plass å sove, resten av tiden går til fiske. Kommer ha med godt regntøy. Jeg har testet teltet ute i hagen og det er veldigt romsligt ved overkroppen men ikke veldigt høyt. Jeg kommer ikke klare å unngå helt å komme bort i tak og vegger av og til... Små telt med kun myggnetting som innertelt, hjelper det mot kondens?
 14. Hei, det er jo myggnetting i ventilasjon-åpningene og i døren. Om man ikke har døren åpen en masse så burde vel det holde myggen borte?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.