Gå til innhold
 • Bli medlem

Thor-Øyvind Ødegaard

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thor-Øyvind Ødegaard

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå har jeg kjøpt en perkulator på fjellsport. Den var helt genial og gir god kaffe mye bedre enn i balettien. [Hidden Content]
 2. Sjekk ut [Hidden Content] Tor Gunnar tilbyr kurs i alle former og fasonger. De koster heller ikke skjorta
 3. Jeg har kjørt på med en Bialetti koker. Her kan du eksperimentere med kaffi slik at du finner noe som smaker som du vil. Har prøvd ekspresso, koke, presskanne, filter og kaffeputer fra senseo. Jeg syntes den siste var inner tier for min del. Du putter to senseo stor kopp puter oppi disse passer akkurat og så blir det lite gris. Jeg prøvde meg frem med å koke på lav varme og høy varme. Dette er en måte du kan finne en kaffe som passer deg.
 4. Ja, den fordeler varmen veldig godt horisontalt. Merker stor forskjell. Får inntrykk av at du får mer varme ut av brenneren, men dette kan være placebo.
 5. Det gjorde susen. Takk skal du/dere ha. Burde egentlig sett den sjøl i etterklokskapens lys 🤣
 6. Fikk min MSR XGK-EX i posten i dag fyrte den opp med bensin. Fikk problemer med at den ikke brant helt riktig det var en liten flamme ved dysa. Gjorde rein dysa flere ganger samt forvamet masse. Noen som har forslag? IMG_8315.MOV
 7. Har en primus multifuel jeg kjøpte for ca 10 år kanskje 15 år siden. Skal kjøpe repsett til denne og husker ikke hva for en modell dette er. Noen som greier å se det på dette bildet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.