Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 400
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  43

Gittiamo vant dagen sist Februar 15

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Nylige profilbesøk

4 530 profilvisninger
 1. Meh. Blir både trist og redd av dette her. Men dessverre så både ser og hører jeg folk skryte av at de gir fullstendig faen i fremtiden. Bruk mens man kan, er alt for mange sin livsmotto. De ler av CO2-utslipp og mener vi er teite som tror vi kan redde verden, så det er bare å gønne på med overforbruk. De samme er livredde for Greta Thunberg også og passer på å trykke henne ned og le av henne. Men er det noen som virkelig har forstått det hele, så er det henne. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Greta_Thunberg
 2. Tom Cato er teit. Skikkelig barnslig herfra 😂 men det er så respektløst at jeg får neller. Svaice sier de er en grønn bedrift og skjønner ikke motstander. Skjønner ikke hvordan de kan kalle seg grønne, men det er jo ingen beskytta tittel og her brukes det veldig kynisk.
 3. Ja det er holdningen her som er problemer. Denne oligarken fikk to isklumper på ca 20 liter per stykk. Det er ingen krise. De hogger jo ut trapper daglig i breen på sommeren for turister. Men det er måten det gjøres på. Så hoverende og respektløst. Rikdom er det som tar knekken på verden.
 4. Det har skjedd på Jostedalsbreen også. Jeg fikk høre skryt av at en oligark med en diger yacht fikk rekvirert et helikopter (antagelig eget?) opp for å hente is til sin vodka. Og de som jobber i isen gjorde det. Men aner ikke om de så ironien i dette der og da? Forhåpentligvis kun et engangstilfelle men ganske smakløst.
 5. Det der er like viktig som å utryddd sjeldne dyr for «medisin» 😭🙈
 6. Gittiamo

  Uforsvarlig med spedbarn i pulk?

  Var vel en som frøs ihjel på fjellet på 70-tallet mener jeg å huske. Husker vi snakket om det når jeg var på leirskole den gang da. Jeg har aldri vært småbarnsmor så jeg har aldri følt på den hysterien, men jøsses som småbarnsforeldre kan bli småsprø 😳 det får oss halvsprøe vanlige folk til å føle oss veldig stabile 😂 Kos dere på tur hele familien.
 7. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Nhææ den lyden kjenner jeg godt igjen. Med tinnitus så er jeg overfølsom for ekstra susing mer enn jeg allerede hører. Det er fysisk smertefullt. Og vi trenger ikke flere like dronefilmer fra amatører. De er ikke så spektakulære.
 8. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Hmm. Jeg tror jeg bare har opplevd ulovlig flyging hittil jeg 🤔 Den drona som fløy over oss på bilde, var jo nærmere enn 50 meter også.
 9. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Det er jo himmelvid forskjell på et fotoapparat, som sier «klikk» og en drone over hue som høres ut som en skikkelig gretten bikube på RedBull. I dagens samfunn blir man tatt bilder av hele tiden og man må bare regne med det. Men mitt våpen mot slike som snapper alt og alle er å late som jeg snappe de tilbake. Da forsvinner telefonen kjapt ned i lomma igjen. Jeg er hestejente og vet at den lyden kan skremme livskiten ut av en hest (pga innsektlyden) og er redd dette kan skape livsfarlige situasjoner om noen flyr droner nære hester. Eventuelt hunder som stikker i frykt og ikke minst for dyrelivet generelt. Jeg kan ikke se for meg at alle klarer å tenke så langt.
 10. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  @Freebird All den tid jeg ikke aner hvem som tok filmen, er det vanskelig å si ifra. Dette er over ett år siden.
 11. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Trenger ingen samtykke om motivet er noe annet enn menneskene i fokus. Og det er en oftentlig plass og fotograf tar hensyn. Men vi er helt klart med på denne filmsnutten selv om vi ikke er gjenkjennbare. De har ikke gjort annet galt enn å være til sjenanse og plage for andre. Men den sjenansen var stor også. Jeg hadde ikke skutt drona men jeg skulle lett å bedt de dra et viss sted for å ødelegge en helt super dag.
 12. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Ingen vet hvem som filmet oss fordi jeg valgte å aldri henge meg opp i navnet på Instagram-kontoen da jeg tok en screenshot av filmen. Men personen har filmet oss uten vårt samtykke. Og det var et mindre antall mennesker på filmen så å kalle det en folkemengde blir også feil. Ingen blir hengt ut, men det ødela mye for vår tur. Jeg følte veldig stress av å ha en drone hengende over hodet mitt. Så at jeg har tatt en screenshot her har jeg ingen problem med. Jeg føler meg ikke mye kriminell her.
 13. Gittiamo

  Dårlig monterte bindinger

  Ta mange bilder av ski og bindinger nå. Før du eventuelt gjør noe med de. Greit å ha bevisene i orden.
 14. Gittiamo

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Sjukt bra tilbud fra fjellsport der ja 😂
 15. Gittiamo

  Tips til fjelltur i påsken 2019 ønskes

  Mallorca? Legger til at jeg vet ikke om man må betale for å campe osv. Men ser man kan ta 7 dagers egenguidede turer der (hva nå enn det betyr). Tenerife er vel i samme sjanger.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.