Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 575
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  46

Gittiamo vant dagen sist Mai 1

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

5 035 profilvisninger
 1. Barlindåsen 👍🏻 Du beveger den nå inn på mine trakter. Skulle gjerne gått derfra med deg et stykke men er ikke der nå. Jeg kjenner alle de skjulte stiene derfra og til nordsiden av Sognsvann. Går du ovenfor eller nedenfor vannet? Jeg har hatt hest ved Dausjøen og er godt kjent. Edit. Ser du er langt nedenfor barlindåsen. Var litt kjapp der jeg
 2. Her ble nasjonaldagen feiret på toppen av Gaustatoppen. Vi gjorde som ørtenhundre andre 😂🇳🇴🥂 Siden barna var med og snøen vårslapp, så tok vi bane opp og ned. Det var faktisk veldig gøy. Ekte berg- og dalbane. Vi var også såpass lure at vi telta ved banen dagen før, så vi fikk god tid til kveldsmat med solnedgang og frokost i det frie. Men lunsjen tok vi nede og langt unna banen. Ble litt vel folksomt på toppen der gitt.
 3. Korte dagsturer er jeg oftest på alene. Liker det. Må ha en menneskelig detox innimellom. Men turer over lengre tid vil jeg med andre. Digger å kunne dele flotte naturopplevelser med andre.
 4. Veldig skeptisk til fotokromatiske glass. Og jeg har veldig sansen for Cebe. Jeg har livnært meg på å selge solbriller og jeg solgte for det mest Cebe til ekte fjellfolk. Det var det fjellfolk ville ha. Fotokromatiske glass solgte jeg aldri om da ikke kjøper på død og liv skulle ha det. Mye er sikkert blitt bedre siden den gang, men jeg er fortsatt skeptisk.
 5. For en lite uke siden. Mitt geniale supre bruktkjøp. Et par Alpina BC skisko. Noe av de beste skoene jeg har hatt på foten, og jeg betalte 300,- for de.
 6. Han spøkte. Mungo er et lite rovdyr som gjerne spiser en slange i ny og ne. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Mungofamilien Jeg aner ikke hvordan man klarer å holde orm unna hundehus men tenker det ikke er store sjanser for at en orm vil bevege seg mot andre dyr. De bruker mye av tiden sin på å unngå mennesker og større dyr.
 7. Hvorfor spørsmålstegn på noen retter? Alt funker på tur. Burgere og torsk i grønn curry. Null stress. Og mat på tur er godt. God mat på tur er enda bedre 😍
 8. Enig med Mountain Hardwear Jeg har en Lamina Z Torch og enn så lenge har den kun vært alt for varm. Ikke fått testet i flere kuldegrader enda. Men litt under minus og den var varm for meg som fryser lett.
 9. Den er kjempefin. Er en stund siden jeg og så den men skal jaggu snurres opp igjen snart.
 10. Hvor i verden bor du, og hvor langt er du villig til å reise for å gå på tur?
 11. Sjekk appen Entur og legg inn tid og dato så får du opp alternativer
 12. Centaura er reseptfri. Får kjøpt den på nett via linken jeg la ut.
 13. Jeg kjenner en der og har spurt om å få en pose, men jeg trenger den ikke. Så får se hva som skjer her
 14. Jeg har ingen egen erfaring med produktet. Vet bare at heste- og hundefolk sverger til Centaura spray. https://www.apotek1.no/produkter/centaura-anti-insekt-spray-250ml-903926p
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.