Gå til innhold

Norstorm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Norstorm

Nylige profilbesøk

418 profilvisninger
 1. Awesome! Takk for tips. Da stikker jeg og kikker litt på en sånn en
 2. Aha.. Synmat er samme matta med samme prod.kvalitet, bare uten dunet? Da skjønner jeg.. Ja, det vil jo være å foretrekke. Matta skal kun brukes i 3-sesongen.
 3. Hmm.. Tenker du på downmat du nå kanskje?? Tja, jeg tenkte bruke ett billig skumgummi underlag oppå... eller blir det feil?
 4. Takk. Får bare kikke litt rundt
 5. Ja, unnskyld.. Det var prisen jeg tenkte på. Exped blir alt for dyr. Men tubedesignet og høyden der er jo perfekt. Tør jo ikke kjøpe for det er så lett å gå hull i slike underlag, så tenkte kjøpe så billig som mulig. Har jo endeløse fabrikanter av disse relative flate mattene, men de holder ikke, uanskvett hvor billige de er.
 6. Kikker etter ett oppblåsbart underlag som blir minimum 7cm høyt, og som er billigst mulig. Kravet er at det er såpass bredt at det er behagelig for armene å ligge på. Fra 65cm ca... Jeg finner mange av dem, men dette er gjerne expeds o.s.v.. De specsa har jeg ikke _litt_ bruk for engang... Tips??
 7. Får gå ut å se om jeg finner no greier da
 8. Nå snakker vi.. Det må jeg sjekke ut. Takk for tipset
 9. Heisann. Jeg vurderer å kjøpe ett kompresjonstrekk til teltet (Kaitum 3GT), og heller finne noe smart å pakke teltstengene i. Noen som har noe tips? En kamerat pakka teltstengene i sidelomma på sekken sin, og det holdt at han slapp sekken fra skuldrene og ned på bakken, så ble teltstengene stygt skada. Så jeg leter etter noe smart noe jeg kan pakke stengene i... Tube av no slag eller no. Vurderte tubene til fiskestenger og slikt, men de blir jo unødvendig lange til det bruket. Tips mottas med takk
 10. Hmm.. Så om du lusker forbi en knekt busk, og kjører peaken inn i dressen, så river den ikke liksom? Jaja.. Jeg vet. Umulig spørsmål å svare på da alt er relativt da, men.. Er sånne ting jeg går med i huet, og da skjelver lommeboka i rævlomma
 11. eifu for president!! Nå ble dette plutselig interessant, for saken er at det er Recon dressen jeg har kikka på en stund. Så du mener den holder ja? Hvordan vedlikeholder du svineriet?? Eller det er kanskje ikke nødvendig? Smøre den, eller impregnere den eller no?
 12. Ja, jeg funderer på om jeg skal være så kokt i huet, at jeg rett og slett går å kjøper meg en dress i gore tex pro, eller om jeg skal la være.. Her er noen av detaljene ang. bruksområde, som gjør meg svært usikker: Jeg er ofte på tur...Svært ofte faktisk. Flere ganger i mnd. Når jeg er ute, vader jeg over elver med kano, hopper over buskas og tråkker meg pissvåt for å nå den perfekte plassen med stanga. Jeg hærjer villmann og koser meg skikkelig. Skalldressen som skal holde meg...æh..tørr (litt av turen hvertfall) har jeg liksom aldri giddi å lagt mye cash i. Siste jeg nå tråkka sund etter bare noen mnd. var Dovrefjell. Tror jeg betalte 800,- for både jakka og buksa tilsammen. Problemet med disse er for det første at jeg som regel bærer en tung sekk, så jeg svetter meg jo til døden og er pisse våt uanskvett liksom. For det andre virker det som om kvaliteten aldri holder mål, og glidelåser, sømmer og det meste tar kveld på tur nummer 2.. Jeg har aldri hatt sånn fancy gore tex dress, men har nå vært å tafsa litt på en i en butikk. Dette her ser tynt ut ass ò.Ó Vil en sånn en holde til mitt bruk?? Eller må jeg ut med 10k, bare for å se den sundrevet etter ett år...?
 13. Jeg har akkurat kjøpt en 64S.. Greit å ha i tjukk skog. Drit lei av å klatre i trær for å finne veien med kart og kompass Men det jeg savner nå som jeg skal se etter, er en veske eller ett eller annet å ha den i... Må ha den i lår-lomma på buksa, og nå merker jeg at den dulter borti trestammer, steiner og alt som er når jeg tusler.. For se hva jeg finner, men ja.. Det tror jeg du kommer til å savne
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.