Gå til innhold
 • Bli medlem

Norstorm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Norstorm

Nylige profilbesøk

674 profilvisninger
 1. Takk.. Må bare se hva jeg finner da Nå skal han bære sekk. Dog ikke så tung sekk, men ser jo helst han nå får nye sko. Men 1000,- er absolutt max liksom.
 2. Ja.. Noen som har tips? Å bruke mer enn 1000,- til ungrn som vokser fortere enn ugress, er helt uaktuelt. I år ser det ut som om vi støtte på ett nytt problem. Han er størelsesmessig der nå at det er vanskelig å finne sko til ham fordi han ligger over barnestørelsene men under herrestørelse. Det vi finner til "herre" koster jo som regel mellom 2- til 4000,- og det utgår med skyhøye kneløft altså.
 3. Awesome! Takk for tips. Da stikker jeg og kikker litt på en sånn en
 4. Aha.. Synmat er samme matta med samme prod.kvalitet, bare uten dunet? Da skjønner jeg.. Ja, det vil jo være å foretrekke. Matta skal kun brukes i 3-sesongen.
 5. Hmm.. Tenker du på downmat du nå kanskje?? Tja, jeg tenkte bruke ett billig skumgummi underlag oppå... eller blir det feil?
 6. Ja, unnskyld.. Det var prisen jeg tenkte på. Exped blir alt for dyr. Men tubedesignet og høyden der er jo perfekt. Tør jo ikke kjøpe for det er så lett å gå hull i slike underlag, så tenkte kjøpe så billig som mulig. Har jo endeløse fabrikanter av disse relative flate mattene, men de holder ikke, uanskvett hvor billige de er.
 7. Kikker etter ett oppblåsbart underlag som blir minimum 7cm høyt, og som er billigst mulig. Kravet er at det er såpass bredt at det er behagelig for armene å ligge på. Fra 65cm ca... Jeg finner mange av dem, men dette er gjerne expeds o.s.v.. De specsa har jeg ikke _litt_ bruk for engang... Tips??
 8. Får gå ut å se om jeg finner no greier da
 9. Nå snakker vi.. Det må jeg sjekke ut. Takk for tipset
 10. Heisann. Jeg vurderer å kjøpe ett kompresjonstrekk til teltet (Kaitum 3GT), og heller finne noe smart å pakke teltstengene i. Noen som har noe tips? En kamerat pakka teltstengene i sidelomma på sekken sin, og det holdt at han slapp sekken fra skuldrene og ned på bakken, så ble teltstengene stygt skada. Så jeg leter etter noe smart noe jeg kan pakke stengene i... Tube av no slag eller no. Vurderte tubene til fiskestenger og slikt, men de blir jo unødvendig lange til det bruket. Tips mottas med takk
 11. Hmm.. Så om du lusker forbi en knekt busk, og kjører peaken inn i dressen, så river den ikke liksom? Jaja.. Jeg vet. Umulig spørsmål å svare på da alt er relativt da, men.. Er sånne ting jeg går med i huet, og da skjelver lommeboka i rævlomma
 12. eifu for president!! Nå ble dette plutselig interessant, for saken er at det er Recon dressen jeg har kikka på en stund. Så du mener den holder ja? Hvordan vedlikeholder du svineriet?? Eller det er kanskje ikke nødvendig? Smøre den, eller impregnere den eller no?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.