Gå til innhold
 • Bli medlem

Ronnie J

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ronnie J

 • Bursdag 08. juni 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hurum, Buskerud

Nylige profilbesøk

1 146 profilvisninger
 1. Ronnie J

  Ronnie J

 2. Er enig med så mange av dere. Når det er sagt så har vannfilter av alle typer en viktig funksjon der det trengs og er definitivt raskere å bruke enn å koke vannet og avkjøle det. Det er nettopp derfor slike produkter selger. De selger ikke på frykt for å bli syk av bakterier i Norge, men som et middel for å redusere risiko for å få i seg ting man ikke bør. Det er også svært praktisk og lettvint å stappe sugerøret i en bekk eller et vann for å drikke synes jeg. Dette er min personlige mening og erfaring. Tror alle er klar over vannkvalitet i Norge og hvordan man desinfiserer vann ved koking. I
 3. At dere ikke ble syke er jo fint, men dette handler om å redusere risiko for å bli syk. Ihvertfall der sannsynligheten er stor for nettopp det.
 4. Jeg har blitt syk av å drikke vann i utlandet. Det er primært der behovet for produktet er og det selges i store volum til f.eks. nødhjelpsorganisasjoner. Når du nevner Norge så har det blitt påvist Giardia bakterier i flere målinger i bekker og vann og det er noe vi ikke vil ha i oss.Generelt sett er det veldig trygt, men man må passe på hvor man drikker. Det kan fort ligge dyrekadaver lenger opp i bekken du drikker av. Det bør man tenke på. Alt i alt er vi heldige i Norge, så der er vi enige.
 5. Jeg har gode erfaringer med Lifestraw som er et godt filtersystem fra det personlige til større for landsbyer. Jeg må understreke at jeg jobber i et selskap som selger disse produktene, men våre erfaringer med det er veldig gode.
 6. Ja, den meningen får du stå for. Jeg har verken personlig sjekket Coca Cola eller Lifestraw sine prosjekter (har du?), men det jeg er helt sikker på er at et produkt som Lifestraw og andre liknende produkter, HAR et stort nytteområde i deler av verden som ikke er så heldige som oss.
 7. Lifestraw er et populært produkt. Se [Hidden Content] Da støtter man også bærekraftige prosjekter i den 3de verden. Jeg gjør oppmerksom på at vi er forhandler av dette, men det er sikkert 100 andre også, så dette er min personlige mening.
 8. Ja gjør det. Nei den skal tåle regn og ferdig med det. Som en sa over her så er IPX4 = Sprut (kraftig dusj/regn) mot kapsling fra alle kanter skal ikke ha skadelig virkning
 9. Jeg har lenge ligget i hengekøye og bruker fortsatt liggeunderlag i køyen for isolasjon. Syns det fungerer veldig greit og fryser ikke selv rundt 0 grader. Forutsetter selvsagt en god sovepose også. Jeg syns det er spennende å følge denne utviklingen i Norge. Som med mange andre ting, ligger vi litt etter resten av verden, så jeg tror leverandørene vil få øynene mer opp for dette markedet snart (til våren), da etterspørselen øker. Jeg er forhandler selv så jeg følger godt med markedsutviklingen. Danmark har kommet mye lenger enn oss. Her er det ekstremt populært med køye og der er det et u
 10. Jeg vil si at komposisjon starter med fotografen og man blir ikke en god fortograf av godt utstyr. Det er evnen til å se motiver som skiller oss vanlige fra en mesterfotograf.
 11. Jeg forhandler LED Lenser og synes du bør returnere lykta og kreve ny. Vi har solgt mange 14.2 og ikke hatt noen klager.
 12. Han nevnte jo Garmin og Suunto og da er det naturlig å tro han vil ha klokke med GPS +++
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.