Gå til innhold
 • Bli medlem

ThorBrubakken

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ThorBrubakken

 • Bursdag 14. des. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Larvik

Nylige profilbesøk

839 profilvisninger
 1. Hei:) Vi skal gå Galdhøpiggen neste uke. Vi er turvante og ønsker å finne en fin teltplass nede i dalen et sted. Gjerne lunt og idyllisk. Noen forslag?
 2. ThorBrubakken

  ThorBrubakken

 3. Hei:) Har et par E89 overliggere til god pris jeg vurderer. Ble du fornøyd med skia? Ønsker å også bruke de til vidda og med pulk og lurer på om de blir for smale?
 4. Jeg har sydd innerpose av ullteppe, det varmer veldig godt. Har du ullundertøy i tillegg da så burde det holde:-)
 5. Hyggelig at du spør a_aa Det ble tur i helgen! Og det ble en mine beste turopplevelser hittils! Og som gammel speider er det ikke få turer;) Vi var to stykker som reiste til en hytte på Filefjell torsdag og inn til Fondsbu fredag morgen. Fredag var det liten storm i kastene og regn hele dagen så vi holdt nede i dalene. Ble 8 timers rundtur. Vått og kaldt, men med litt aquavite i pausene så holdt vi varmen:-) Så lørdag ble den store dagen. Meldt knallvær med blå himmel og vindstille, og det var akkurat det vi fikk. Vi bestemte oss for Langeskavltinden da den visstnok skulle være
 6. De to toppene blir antageligvis Galdeberget og Langeskavlen. Tar gjerne imot tips fra de som har vært der!
 7. Tusen hjertelig takk for mange gode forslag! Jeg har jo godt veldig mye i fjellet, men mest i området Rjukan og vestover. Der er man oppå Hardangervidda med ikke så høye fjell rundt. Turen går til Fondsbu første helgen i oktober og da får jeg til to 2000metere. Litt usikker på været, om det kommer snø på toppene, om det er best å gå på truger eller ski. Truger er jo enklest å bære i sekken. Noen som har erfaringer her?
 8. Mener å ha lest at medlemmer her har rabatter på fjellsport, stemmer det? Og hvordan benytter man seg av disse?
 9. Skal handle ny klokke som skal brukes til fjellturer samt trening. Noen tips? Ser det er mye på markedet nå fra Garmin, Suunto etc.
 10. Takk for gode innspill! Skjønner at Jotunheimen nok er beste område ja. Skulle helst hatt en tur med tre overnattinger og to topper (reiser torsdag kveld til søndag kveld), og det ser det ut til at jeg kan plukke i det området. Fikk også et tips på å kjøre til Sota Sæter og gå til Tverrådalskyrkja på den ene dagen og så gå Galdhøpiggen på vei tilbake.
 11. Jeg ønsker å starte med 2000 metere men usikker på hvor jeg skal begynne. noen forslag? Bor i Vestfold, og er fjellvant men lite klatreerfaring. Helgen 1-4 oktober blir viet til første topp! Bare hyggelig om noen vil være med eller ha meg med på topptur:-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.