Gå til innhold
 • Bli medlem

Fjellskald

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fjellskald

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 830 profilvisninger
 1. Et velment råd og jeg kan forsikre Dem, Monsiuer Memento, at jeg gjør så😊 Må til slutt nevne at en pakkepose jeg kjøpte for kanskje 15 år siden fortsatt er i bruk. Merket er WxTex. Kan ikke huske å ha lagt merke til det merket siden, kanskje ikke så ofte det kjøpes i Norge- vet ikke. Men god kvalitet:) Takk for all hjelp.
 2. @ whistler Det hjalp jo ikke på kjøpelysten ;D Høres bra ut! Da har jeg noen i hende om bare noen dager😊 Og så skal jeg også prøve de andre også ved neste handel.
 3. @ whistler 😁 Når jeg først gjør handel med sekk på fjellsport, skal jeg ta med meg en eller to og teste de ut. Kjøpe færre enn jeg tenkte først for å prøve de andre også. Annet jeg har kjøpt av Osprey har vært fantastisk så verdt å teste. Takk for innspill!
 4. Vil også anbefale Stanley One-hand. Bruker den ofte som termos til brettekopp frem til det går ann å drikke direkte fra den. Utrolig solide og holder ganske godt på varmen. Angående smaken i termosene er oppvasktablett og glovarmt vann en rask fiks.
 5. Her var det mange gode tips!:) Takker så mye. Slår fra meg Osprey posene og skal gå igjennom linkene deres.
 6. Ja til sekk. Er på hjemmesiden deres nå, og ser ut som de fleste posene heter rett og slett medium, large, small stuff sack.. Antar det er de jeg ser på nå du henviser til. Takk for innspill og tips! Skal samtidig kjøpe sekk på fjellsport, og tenkte å få med meg noen poser samtidig som frakten blir inkludert i prisen. Så da er det å finne ut om zpacks selges der. Forresten, enig der, ziplock-poser er en fin ting : )
 7. Jeg trenger nye pakkeposer. Er veldig fornøyd med det jeg har av Osprey og tenkte å kjøpe Drysack i forskjellige størrelser i dag. Søkte litt på youtube for å se diverse reviews.. Kom over noen nederlendere som var veldig misfornøyd. De hadde kjøpt dagen før de dro på tur og viste i videoen hvordan regnvannet hadde lekket inn. Kan jo være produksjonsfeil på akkurat den de kjøpte. Men ville spørre før jeg kjøper; er de å anbefale? Er det god erfaring med Osprey DrySack her inne? Takker og bukker for svar: )
 8. Litt på etterskudd. Ville nevne Skullerud tbanestasjon. Det er tre stopp etter Ulsrud. Ikke mange meterene å gå før du er på grusveien ned til skullerudstua og derfra inn i østmarka : )
 9. Jeg må ikke fokusere like mye når jeg hører svensk språk. Det blir som norsk, lett å oppfatte når man gjør andre ting samtidig. Derfor sjekket jeg ut svenske podcaster. Jeg har ikke fått lyttet nøye igjennom noen av podcastene enda, men mitt inntrykk så langt er at podcastene Ute med P1 og Husky er hva stikker seg ut som mest interessante. Kanskje noen her på forumet finner glede i å lytte til noe av dette, og her har du linkene. Er du på Android, så finner du vel podcastene ved å søke navnet: ) Ute med P1 Hjemmeside: [Hidden Content] Apple podcast: e122e2
 10. Takk som deler: ) Hørt 2 episoder og liker det veldig godt.
 11. Radio krever masse utstyr og er et stort prosjekt. Jeg tenkte mer som hva uvær skriver. Bidrag fra folk på fjellforumet.. Det samles sammen og blir til episoder. Og kanskje en kjenner en polfarer og intervjuer denne og sender bidraget, noen diskuterer diverse turutstyr.. Kanskje en hel sesong tar for seg fjellene fra sør til nord.. Og ved hjelp av noe så enkelt som mikrofonen i tlf, tas bidragene opp og sendes f,eks til en dropbox mappe.. Fjellforum Podcasten hadde vært min favorittpodcast:) Og hvor fint om podcasten endte opp i de forskjellige podcast apper så man får den direkte på tlf.
 12. @ Erik Haaland Fikk ikke med meg at du hadde svart. Så det nå:) Buksen ser bra ut. Jakken vises ikke, kanskje den har gått ut? Ser videre at du ikke ble helt fornøyd med den du kjøpte allikevel. Kjedelig. Da skal jeg ikke kjøpe den ihvertfal.
 13. Hei I går, i chatten her, spurte jeg en annen hva som er et must å ha med på tur, utenom selvfølgeligheter.. Og radio ble nevnt, og selv nevnte jeg podcast.. Dernest begynte jeg å tenke på podcast som omhandler fjell og natur, utstyr osv.. Begynte å søke litt og jeg fant svært lite fra Norge. Det var Jakt og fiske, men dett var dett. Sverige har noen podcaster og ble til at jeg hørte på en av de svenske podcastene. Behagelige stemmer og atmosfære, men lærte ikke så mye mer enn hva jeg vet fra før. Skal nå høre på flere fra Sverige. Men uansett. Jeg er verdensmester i å kose meg i naturen,
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.