Gå til innhold
 • Bli medlem

Svalin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Svalin

 • Bursdag 06. des. 1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Harley Davidson, turer i skog og mark, min kone... Ikke nødvendigvis i denne rekkefølgen, må jeg tilføye...
 • Sted
  Arendal

Nylige profilbesøk

1 966 profilvisninger
 1. Easy Camp Palmdale kan være ett alternativ, dog dyrere, men med en vannsøyle på 3000mm, som jeg mener er ett minimum. Ønsker dere å investere i ett godt telt kan jeg anbefale Outwell, for eks. Outwell Montana. Jeg vet ikke størrelsen på ditt "teltbudsjett", men ønsker dere å telte i fremtiden, ville jeg brukt noen kroner til "huset".
 2. Svalin

  Svalin

 3. Tror jeg ville droppet spon, tiltross for at man kan få vannfast. Hva med en presenning ekstra i bunn? Enkel og tilpasse. Enkel å bytte ut.
 4. Rundt 3000,- med ekstra pipelengder. Skal prøve å summere opp erfaringene. Det er en ovn i rustfritt, med en "stekeovn" Den brukte vi med ett toastjern med stort hell. Vanntanken med tappekran er funksjonell, men det kunne vært en større åpning for fylling med snø. Støttebeina under er lave, men det oppleves som fordel med lav varme. Derfor er det greit med noen forholdsregler med en helle under slik at bunnduk/gress ikke blir skadet eller tar fyr. Jeg kjøpte en sveiseduk med alufolie på den ene siden. La den under med alufolie opp. Dette er en duk som brukes for å beskytte omliggende gje
 5. Har selv samme telt med bunn og innertelt. Vi bruker ved ovn av typen G-stove. En ovn som jeg synes er bra med flere funksjoner, dog som noen påpeker lenger oppe, en ovn er vanskelig å holde varmt hele natten uten brannvakt. Derfor er god isolasjon fra bakken helt grunnleggende enten ved ett godt liggeunderlag, eller ved en feltseng. Feltseng har jeg selv testet vinterstid og hadde det meget komfortabelt. Feltseng er litt mer plasskrevende enn ett liggeunderlag og bør ha ett liggeunderlag på toppen for best komfort. Selv ville jeg valgt ett godt liggeunderlag, samt reinskinn og en god sovepose
 6. Kjøpte selv en PolarDawg2 fra shapeways til min Polaris, og det er som natt og dag. Burde jo vært standard... Har en til som passer for Nova, om noen er interessert. Den ble feilbestilt.
 7. Kun brukt renset bensin og standard gass..foreløpig. Den ser ut til å fungere bedre med Polardawg hva regulering gjelder. Har testet med både Polardawg og uten. Opplever at det er enklere å regulere varmen med enn uten. Jager mer uten Polardawg. Tror heller ikke at Polardawg endrer noe på effekten, men nå bry ikke jeg meg om hvor lang tid det tar å koke opp vann, da det er så mange faktorer som spiller inn, høyde, kulde, drivstoff, etc. Skal teste med parafin på ett seinere tidspunkt.
 8. Selv kjøpte jeg Optimus Polaris fra Fjellsport.no og er meget fornøyd med den. Både gass på boks inverted og flytende brennstoff kan brukes uten å måtte bytte dyser..
 9. Har du testet Polarisen med gass og denne fra quietstove? Modell 600
 10. Kanskje denne kunne være noe? [Hidden Content]
 11. Det kan skrives tykke bøker om ting jeg ikke kan...

 12. I posten kom ett par Amok Draumr hengekøye fra Fjellsport. Gleder meg til å teste ut disse. Venter bare på litt dårlig vær...
 13. Jeg siklet tidligere på en Hennesy eller Exped til jeg ble gjort oppmerksom på Amok Draumr. Og jeg må si at den frister mer og jeg kommer til å anskaffe meg den. Hva vekten angår, har jeg så mye til overs på kroppen at det er rom for å gå ned noen kilo, og dermed bryr jeg meg ikke så mye om utstyret veier noen hundre gram for mye.... ​ Er vel totalvekten som teller?
 14. [Hidden Content] Denne sikler jeg på. Den er litt annerledes enn "vanlig" hengekøye. Man ligger på skrå/tvers av innfestningen for slippe den "banan" effekten. Eller denne.... [Hidden Content]
 15. Slik jeg ser det ut ifra Helsport sine sider så er bredden 380cm. Det betyr at ved forenklet utregning er "hjørnene" på en radius 380/2=190cm. I og med at lavvoen er 8 kantet er det også enkelt å lage en lavvodisk. Jeg ville prøvd meg på 190cm fra senter og se hvordan telte står, øk om nødvendig. Prøv å finne en tau som ikke strekker seg nevneverdig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.