Gå til innhold
 • Bli medlem

fjellbekk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellbekk

Nylige profilbesøk

463 profilvisninger
 1. Da er jaggu meg G-stove ovn med diverse tilbehør bestilt! Husker du hva du betalte for den? Synes den ser genial ut i forhold til den bakefunksjonen den har. Vil du kanskje utdype litt mer om dine erfaringer med den? Tenker da litt på hvor trygg den er, om den er forholdsvis enkel å rengjøre og vedlikeholde osv..
 2. Hei! Takk for tips, fant feltseng på xxl til 300kr stk! Har ikke kjøpt enda, i tilfelle jeg skulle komme opp med en bedre ide...
 3. Jøss dette så jo riktig så trivelig ut! Har innertelt til lavvoen, så ja, det med ekstra ytterdel var smart. Er det kun en standard utgave av ovn Helsport har? Har kun sett den typen som er på bildet ditt. Tenker at jeg burde hatt en form form sikring rundt ovnen slik at en 4-årings nysgjerrige hender ikke kommer i nærheten... Har pakket sekken for kvelden, ligger ute i gapahuk i natt. Overskyet, men opphaldsvær! Si meg, leser jeg riktig og det står 52.2 grader?? Hørtes badstue ut ja...
 4. I tillegg, vil en slik seng fungere i en lavvo? Har sett på feltsenger, men ser de er ganske kostbare..har aldri sovet på madrass i lavvo før da, mulig det er bedre med liggeunderlag med tanke på fukt?
 5. Har lest litt om denne ovnen nå(g-stove), virker jo direkte genial! Ser laveste pris jeg finner er på 2700kr med bakerovn. Ser fram til å høre din erfaring med Sogra Trond Arvid Hagen!
 6. Ja det med paller hadde jeg faktisk tenkt! Prøve å gjøre det litt hjemmekoseligmen oppå pallene, vil det egne seg med sponplater mon tro? Blir jo litt "hullete" å gå på disse pallene..og campingstoler ja, topp tips! tenkte å få inn en liten bokhylle også, samt oppbevaring til litt leker så minstemann får det flott på mammas tullete eksperiment;-)
 7. Takk for svar! Ja, har vært litt usikker på dette med temperaturen i mai, da vi kun har sovet ute i lavvo på sommeren. Har gode soveposer, og om det skulle bli kaldt har vi også ekstra poser om nødvendig. Liggeunderlag derimot, har et oppblåsbart og et skum. Tenkte muligens å gå til anskaffelse av 2 feltsenger, slik at sengene også kan brukes som sitteplass. Noen synspunkt? Blir glad for alle slags tips i forhold til det prosjektet her! Ang. lavvoovn, har sett litt etter en frontmatet en, synes de er ganske dyre i innkjøp..leter også på finn, kanskje man er heldig og kommer over en der☺
 8. Den skal stå i "skogen", dvs forholdsvis sentralt og ikke langt unna bilvei, men med tilgang til vannkilde og ved.☺
 9. Heisann! Da har jeg kjøpt lavvo, en Helsport Varanger 8-10, med innertelt og bunn. Skal bo i denne sammen med et barn på 4 år fra 1mai til slutten av juli☺ MEN, trenger tips til hvordan vi holder varmen på kjølige netter, og hva som er det beste alternativet til matlaging. Har rundbrenner, men sliter med å stole på den ang.røyk. har stormkjøkken og primus, men samtidig må jeg også tenke litt økonomi oppi alt dette, da det er snakk om over lengre tid. Noen med gode råd og tips til meg?☺
 10. Heisann, nå trenger jeg litt hjelp av noen eksperter! Det har seg sånn at jeg skal ta med meg sønnen på 4 år og bo i lavvo i et par måneder fra mai og utover. Jeg tenker å uthøre litt med et par grunneiere om lov til å la den stå så lenge, samt at jeg må få tilladelse til å fyre i den. Har sovet en del netter ute før i lavvo med barn, men dette var kun en enstangs lavvo, forholdsvis billige greier. Lavvo trenger jeg å kjøpe ny, samt en grei ovn. Er i første omgang snakk om på vår/sommer, men ønsker å legge såpass med penger i den at den også kan brukes under alle vind og værforhold.
 11. Hei, takk for svar! Ja det høres ut som en mulighet. Hvordan er terrenget?
 12. Vi er 2 jenter som skal ut på en 3-4 dagers tur. Vi bor i Trøndelag,men er åpen for de fleste plasser. Vi ligger i telt, og ønsker oss en tur der vi får opp på noen topper med utsikt, samt fiskemuligheter og fin natur. Tenker kanskje å sette opp en base med telt for å slippe å dra på alt utstyr, for så å gå dagsturer derifra. Turen går ca i slutten på juni. Håper på gode tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.