Jump to content

Reeiss

Aktiv medlem
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Reputation

7 Neutral

About Reeiss

Recent Profile Visitors

816 profile views
 1. Buen Camino, @BCL. En svært vakker tur. Har selv gått der i sammenheng med Camino de Santiago.
 2. Hvordan var førsteintrykket @BLC? Fornøyd med ryggsekken?
 3. Av og til kan det være greit å velge kvalitet over kvantitet? Jeg gikk for Zpacks.
 4. Jeg har hatt en god del utelandsturer hvor jeg har benyttet meg av primus. Jeg har funnet ut at de fleste flyplasser scanner baggasjen og tar gjerne imot gassbokser mot en hyggelig prat. Ellers har jeg benyttet meg av spesialavfall.
 5. cnreistad Går for det meste i whisky og bil når det først blir lastet opp noe
 6. Helt klart, var humoristisk ment. Sendte en mail til Zpacks om de klarte å lage regnsettet + vindjakken slik at jeg får den samtidig med resten av utstyret. Forhåpentligvis midten av juli. Klarer de det så kommer jeg til å bestille, om ikke.... bestiller jeg vel alikavel, men får ikke brukt det på Jotunheimstien i år.
 7. Dette høres jo svært greit ut. Kiloprisen er jo litt stiv i forhold til mye annet på markedet. Den lave vekten er helt fantastisk og det ser ut til å ta veldig liten plass når den er lagt sammen. Det jeg lurer på hvordan en sånn jakke holder ut over tid, med tanke på skuldrene og midjen ved bruk av ryggsekk. Jeg kommer nok til å gå for ett sett som dette selv. Kontaktet Joe direkte angående import og moms da jeg bestilte noen andre produkter, og han fortalte meg også at han "senker prisen". God kundeservice hos Zpacks.
 8. Blir da eventuelt truger. Min far var på Bjørnhollia forrige helg og kunne fortelle at det var for det meste bart, noen flekker med snø, og en god del snø på toppene. Mye kan jo ha skjedd på en uke, så får forberede seg på det meste.
 9. Jeg drar til Rondane på telttur i morgen og blir til søndag. Satser på en flott tur, men ser at det vil komme noe regn. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.
 10. Min opplevelse av mitt Ringstind light telt er det tåler regn og vind, og at det går greit for seg å sette det opp når det står i været. Har ikke prøvd det i snøstorm, men prøvd i sandstorm i Sahara. Det var på nippet at det ikke klarte seg. Er svært fornøyd med teltet.
 11. Har svidd av noen tusenlapper på å gå light. Zpacks Duplex telt Zpacks Arc Haul ryggsekk Zpacks sovepose Helsport silkpose Therm-a-rest neoair xlite Viking anaconda Egentlig ikke så nødvendig med alt dette på en helgetur, men når en går noen uker om ganger et greit å gå ned noen kilo. @LightDan hadde vært flott å hørt hvordan du liker regnsetting fra zpacks. Er fristende.
 12. Jeg og samboeren bestilte hver vår Arc Hau. Jeg bestilte i tillegg et telt og sovepose. Og jeg som trodde mitt Ringstind light var lett... Har hørt mye bra om Zpacks, og virker som ryggsekkene er av bra kvalitet. Time will show.
 13. Så flott å se at andre også ønsker å gå denne turen. Jeg hadde planer om å gjennomføre denne turen i 2012, alt var klart og klappet, men grunnet ting og tang måtte jeg utsette det. Nå forbedrer jeg med på å gå den i 2017. Fra juni 2016 har jeg og samboeren planlagt å bruke litt over ett år på div turer. Hun tar permisjon, jeg slutter i jobben. Før AT, blir det Rondanestien, Camino de Santiago (den har jeg gjennomført tidligere også), Te Araroa (3000km i New Zealand) og så kommer Appalachian Trail. Nå begynner trening for alvor. Men om det er noen av dere som går AT i 2017, eller som planlegger det, si gjerne ifra til meg -Christian
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy