Gå til innhold
 • Bli medlem

Emilie

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Emilie

Nylige profilbesøk

453 profilvisninger
 1. Emilie

  Rondane

  Snakket med Rondvassbu senest i går, fikk beskjed om at det beste var å vente en uke.
 2. Rosendal! Der har du fjell, skog og sjø innen armlengdes rekkevidde, Folgefonna og Hardanger like ved, drøyt 1,5 time med hurtigbåten (eller bil) til Bergen.
 3. Snakket med Rondvassbu i dag, som mener det er for mye snø til å gå fottur til uken. Tror det blir en annen destinasjon for vår del
 4. Gjelder ikke kjøpsloven på 5 år her? Nei, forbrukerkjøpsloven gjelder jfr. fkjl. §1, se §27 om reklamasjon. Bør det ikke utvises skjønn når jakken er særdeles lite brukt (dette vises tydelig på jakken) og Norrøna har valgt en relativt spinkel glidelås? §27: "Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år." Dessverre har det lite å si at jakken er lite brukt, så lenge fristen på to år er overskredet. Hvis dette hadde vært et spørsmål i en domstol el.
 5. Takk for tilbakemeldinger! Ser ut som det går mot Rondane. Fint område, og litt mangel på andre alternativer så tidlig. Det ser nå ut som vi har bil til Otta, så vi lurer på å parkere der og så ta toget opp til Hjerkinn. Bilen åpner jo også muligheten for å parkere på Spranget og gå en runde i stedet. Jeg har tidligere vært på Rondvassbu, så har egentlig lyst til å se litt "mer" av Rondane, og tenker at vi kanskje får en mer variert natur ved å velge ruten fra Hjerkinn? Å parkere på Spranget løser imidlertid noen logistikkproblemer, men med bil har vi heller ikke noe tog vi skal rekke på re
 6. Hei! Planlegger en 4-dagers tur med start 8. juni, og prøver å finne en god rute å gå til fots med telt. Hva tenker dere om muligheten for å gå Rondane fra Hjerkinn til Rondvassbu på denne tiden? Fortsatt for mye snø? Evt. andre turforslag? Mest lyst på fjell, men skjønner det kan bli vanskelig. Åpen for fine ruter i lavlandet også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.