Gå til innhold

Thoreau

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  328
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thoreau

Nylige profilbesøk

876 profilvisninger
 1. Thoreau

  Garmin Inreach mini - ny modell

  Var det grunnen til denne trugetur-hendelsen? Det er i så fall helt utrolig. Hvorfor er media tause om det? Jeg setter min lit til høyere makter når jeg er alene på tur. Skjer det noe utenfor mobildekning, så kan det være over. Man må jo være istand til å utløse en nødpeilesender også.
 2. Thoreau

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Ja, det var ganske negativt, men jeg blir alltid gretten når jeg planlegger og pakker for tur. Heldigvis gir det seg etter hvert. Får ta turen til REMA og kjøpe inn potetmos og tørrmelk++.
 3. Thoreau

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Håper det ikke blir full klientifisering, med Røde Kors og hele pakka. Ikke bra med barnehagementalitet for friluftlivet. Jeg frykter å se Martin Giæver intervjue en 9- åring som har trukket opp buksesmekken for fort p.g.a dumme slemmemyggen, men som nå får assistanse fra hjelpemannskapene.
 4. Thoreau

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Dette blir interessant. Ser på DNT sine sider at det er fullt når det gjelder frivillige. Blir folk å ligge i teltleire rundt disse hyttene? Er det det som er opplegget? NRKs stab bor på hytte og intervjuer turdeltagerne etter ankomst. Håper det ikke blir regn, da.
 5. Thoreau

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Lars Monsen er jo fra Oslo. Bygutt? Men søppel er det overalt. Geitvassdalen: Søppel og ølbokser (sikkert fra fluefiskere) Femundsmarka: Lå et par hansker nedi skogen ved Abbortjønn. En pakke med uspist bacon ovenfor Mogen. Halvbrente rester av Drytech er jo en klassiker, gjerne oppi et bål.
 6. Thoreau

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Mygghatt kan passe for noen. Jeg smører meg i ansiktet før jeg skal fiske, trekker hetta på fjellrevenjakka over hodet og snører godt igjen. Er det forresten noe i påstanden om at kåte folk blir mer bitt enn andre?
 7. Thoreau

  Førstehjelp

  @terka Ok, så det er et visst håp. Men de hadde en litt annen tilnærming i helsesektoren den gang, må jeg si. Det var vel lite de kunne gjøre for 50 (?) år siden.
 8. Thoreau

  Førstehjelp

  Hva gjør jeg dersom jeg får hjerteinfarkt eller hjerneslag uten mobildekning? Nei, dumt spørsmål. Man er vel ferdig, selv med satelittutstyr. Det tar noen timer å få hjelp.
 9. Thoreau

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Den som kunne bade i 100% DEET.
 10. Thoreau

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Ved Måløy var jeg borti knott som var helt ekstrem. Skikkelig plage. Jeg har forresten nå et myggmiddel fra USA med 50 % DEET. Det hjelper ganske bra.
 11. Thoreau

  Nytt telt - Trenger tips

  Det er satire? I så fall vil jeg ha et telt som er bjørnesikkert. Jeg fant faktisk noe. Og jeg kommer til å lete mer.
 12. Thoreau

  Nytt telt, vet folk snart er lei.

  Jada, og dette er jo et diskusjonsforum, og det er alltids noen detaljer ved ulike produkter som man er opptatt av. Men jeg har sett noen omtale sovepose og liggeunderlag som "sovesystem" - Det er altså det de sammenrullede skumplastgreiene mine er...
 13. Thoreau

  Nytt telt, vet folk snart er lei.

  Ja, jeg er faktisk litt lei, men mest av utstyrsfanatismen på nettet. Kan ikke folk bare kjøpe et telt? Det meste fra anerkjente produsenter har god kvalitet - det har ikke så mye å si uansett hvilket telt du har. Friluftsliv handler om så mye mer enn det.
 14. Thoreau

  Burde SPOT forbys?

  Ingenting får konsekvenser for noen i Norge. Det er den norske modellen. Unntaket er når man ikke betaler offentlige avgifter eller kritiserer innvandring... SPOT virker litt fristende, må jeg si. Man kan jo få infarkt selv om man ikke er veldig gammel. Samtidig vil jeg helst gi F
 15. Thoreau

  Lettpakktur over vidda

  Man kan jo få seg en trøkk med en sånn bør som 15-åring. Bra det tydeligvis ikke ødela fremtidig turglede, da. Jeg vet jo hvor mye jeg banner og steiker sjøl når sekken tynger og målet aldri dukker opp. He,he...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.