Gå til innhold
 • Bli medlem

s-berg

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

s-berg vant dagen sist 19. januar 2016

s-berg hadde mest likt innhold!

Om s-berg

Nylige profilbesøk

1 727 profilvisninger
 1. Fikk nettopp SMS fra Oslo Sportslager. Det ser ut som Sportslageret/Finor har lest denne tråden. Nå skal jeg få tilsendt fellefestet i posten.
 2. Her kommer bildet av manglende fellefeste. Og som dere ser har ikke skia noen andre skader her.
 3. Min forrige fjellski (Madshus med minimalt spenn) benyttes fortsatt etter 17 år når jeg er hjemme på familiebesøk på Nordmøre. Jeg synes ikke så mye om bruk og kast mentaliteten som finor/Sportslager legger opp til her. Jeg vil sette pris på en reperasjonløsning selv om kr 1400 for nye ski er høyst overkommelig for meg.
 4. I februar 2015 kjøpte jeg meg nye fjellski, Fischer E99 fra Oslo Sportslager. Disse skiene har vært brukt på diverse fjellturer både med og uten pulk de siste årene. I forbindelse med nyttårsturen oppdaget jeg at en liten plastdings som skal feste kortfella i fremkant var forsvunnet. Det virker som at fellelåset var dårlig limt eller med mangelfull mengde av lim, da f.eks trekjernen kunne ses. Jeg ble overrasket over at trekjernen var helt ubeskyttet slik at det var potensiale for at trekjernen skulle trekke vann. Dog klarte jeg på denne turen å benytte fella videre pga relat
 5. Jeg har samme telt som deg, og jeg benytter alltid dobble stenger når jeg er på pulktur. Teltet blir mye mer stabilt og blafler mindre.
 6. Thomas, Det var en fantastisk uke vi hadde fra Tyin til Finse, hvor det praktisk talt var helt vindstille gjennom Skarvheimen. Mens qwer993 testet ut dette teltet benyttet jeg av mitt Helsport Fjellheimen X-treme 3 (kjøpt feb 2015). Også jeg hadde problemer med at glidelåset frøys av kondens på mitt telt. Det virker som at Helsport har satset på alt for fintannet glidelås på sin X-treme serie. Jeg tok opp dette med Helsport på Camp Villmark denne våren, og de opplyste om at de hadde til hensikt å bytte til grovere type for sessongen 2017. Jeg vurderer sterkt å få bytte ut
 7. Har du egentlig satt deg inn i produktet før du uttaler deg? Spot gen3 gir allerede i dag oppdatering hvert 10 minutter og du har mulighet til å kjøpe oftere oppdatering dersom du ønsker å betale for dette.
 8. s-berg

  Kameratips

  Kombinerer du dette kamaera (imponerende værtetting) med [Hidden Content] i bryststroppa på sekken, så har du kameraet lett tilgjengelig på tur. Har selv Olympus OMD E-M1 hengene i bryststroppa uansett vær og nedbør.
 9. Takk for snørapportene. De nedslående rapportene gjorde at jeg valgte tur til Jotunheimen denne gangen. Her ble det en tur på 4 dager derav 2,5 utfordrende dager med mye løssnø (tungt med pulk...) Jeg håper på bedre snøforhold senere i Femundsmarka. Ståle 32 V 462642 6808521: 32 V 464026 6809311: 32 V 464026 6809311:
 10. Er det noen som kjenner til hvordan snøforholdene er ved Femunden, Elgå? Ståle
 11. Jeg bruker denne oppskriften som basis [Hidden Content] Jeg varierer med salte pianøtter og tørkede aprikoser.
 12. Jeg var på Rembedalsseter når dette skjedde. Det var enorme mengder vann som kom fossende ned i Rembedalsvann, bare 10 timer etter at jeg hadde gått over brua innerst i dalen. Det var en fasinerede skue.
 13. Prøvde ut dette solcellepanelet i påska, men fant ut at det er ubrukelig i kulde. Panelet lå oppe på pulken helge dagen, men hadde på kvelden ikke nok effekt til å lade en liten sykkelgps.
 14. Mitt omd e-m1 har kontakt for ekstern mikrofon, slik en kan få lyd med mye bedre kvalitet. Kanskje at e-m5 og e-m10 ikke har samme muligheten?
 15. Det står ikke noe om dette på Rottefellas nettsider, eller som de reklamerer med "For the most demanding conditions". Send en epost til [email protected], da det er mange produsenter som er mere proffe på reklamasjoner enn den lokale selger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.