Gå til innhold
 • Bli medlem

atlerye

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har Bombshelter - knalltelt.
 2. noen som har vært her i løpet av de siste dagene
 3. Leirbreen/Smørstabbreen bort til Gravdalstind. Kan dette gå uten tau i pinsehelgen?
 4. Leica M6 m/21 og 35 mm for film D700 m/20-35,80-200 pluss noen faste for digitalt
 5. Sendte min urgamle Arcteryx jakke til Aukra i fjor(utslitt glidlås) og fikk den i retur uten regning. Jakken ble sendt uten kvittering (kjøpt i USA) helt utrolig bra service.
 6. Har du sjekket jakkene til WM. Samme kvalitet som du har i posen din. Dvs WM har kun en kvalitet og den er jo da som du vet helt overlegen. Sjekk:[Hidden Content]
 7. atlerye

  Lette dunjakker

  Jeg kjøpte Patagonia jakken for noen år siden og er veldig fornøyd. Da var den kun uten hette, men nå får du den som genser med hette eller jakke uten hette.
 8. Prøvde Oregon 400 i dag med amerikanske kart. Dette gikk helt fint sammen med de norske kartene. Kan heller ikke se noen forskjell på min norsk kjøpte colorado og den usa kjøpte Oregon.
 9. Saken er nok heller den om duken er satt inn med flammehemmer eller ikke. Det gjaldt i hvert fall mitt Bibler Bombshelter der dette kunne variere fra stat til stat.
 10. Har kjøpt boken og er enig med Alek
 11. Western Mountaineering Jeg har High LIte, Ultra Lite super og Puma super DL. Posene er veldig fine og jeg har ikke sett noe som er så fint produsert som disse. Jeg er 187 og har 6`6 og posene er da passe romslige. Jeg kjøpte min første for 3 år siden og kanskje har ting tatt litt av , men jeg har ikke angret.
 12. Jeg betalte 1990,00 for denne posen (-30) i desember. Dette er en pose som ofte er på tilbud.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.