Gå til innhold
 • Bli medlem

mariushh

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for utfyllende svar. Gikk turen for to år siden og kjenner følelsen av whitout og så våkne opp til sol og fantastisk utsikt - det er verdt hele turen. Dere gikk opp på breen fra andre siden enn vi foreløpig har planer om. Hvordan er bilmulighetene og buss/taxi fra der dere satt bilen? Er det fryktelig bratt opp på breeplatået? Måtte dere "klatre" mye uten ski på beina? Ellers har vi bestilt varmere klima når vi skal opp - kjører 3-sessongs poser for å spare vekt..
 2. Hei Jørn Hvordan gikk turen? Hvilke løype valgte dere og hvordan var snøforholdene?
 3. Dette er et POV-kamera som stisyklister jeg kjenner er veldig fonøyd med: [Hidden Content]
 4. Kombinasjonen lyssterkt kompaktkamera med 10x optisk zoom og bildestab som lager nydelig film på min 46" er jeg veldig fornøyd med.
 5. Følg linken til Sony sin nettside så ser du at de kaller det full HD. Må spilles av på blu-ray spilleren min. [Hidden Content]
 6. Vi er 6 stykker som skal over fra Bødalsseter til Fjærland 13-16.5 2 har gått ruta for to år siden, og da var snøforholdene gode. Det er kanskje for tidlig å si noe om hvordan dette blir og om man må velge andre ruter opp og ned?
 7. Utrolig fornøyd. Brukte den på en 3-dagers tur med ski og telt. Tok mange bilder og masse video(fullHD). Videokvaliteten er faktisk nesten like god som på mitt full-HD Sony videokamera. Det er utrolig lysfølsomt pga ny generasjon bildesensor. 10x optisk zoom under filming er også fint å ha med. Det viktigste for meg var at jeg nå har et fullverdig videokamera med zoom i jakkelomma - alltid tilgjengelig for å filme!!
 8. Helt enig der, heller feste og noen hundre gram ekstra. Takk for gode svar - nå er det bare å vente til påsken kommer...
 9. vil grunnvoks kunne ligge i bunn med klister på toppen?
 10. Hmm, du har nok rett. Tipper det da blir klister på spray, tørrvoks og skirens... Holder klister på spray lenge nok? Er vel ikke så lett å bruke vanlig klister ute i sporet?
 11. Vi skal gå Hallingruta(gamle eventyrruta) i påsken. Det er ca 10 mil, og jeg vil helst slippe å styre veldig mye med smøring da vi skal ligge i telt. Holder det å ha grunnklister og smøre dagsaktuell voks/klister oppå?
 12. Kult, det høres ut som noe man må skaffe seg. Takk for tips om at jeg kan bruke god gammeldags skismøring med bra resultat - bruker heller da de pengene på rubbeski som nettopp tydelig fungerer i disse temperaturene.
 13. Snakker vi smørefri? Jeg er veldig opptatt å få dørstokkmila så kort som mulig. Hvor bra er slike ski blitt? Når jeg mente dyrt så tenkte jeg på nano fluorpulver til over 1000-lappen for en liten pakke... Tenkte å gi den lille kofferten til kona og ønske meg den store Swix til jul.
 14. Jeg har nettopp kjøpt Madshus Nanosonic og alt topputstyr. Har det noe for seg å bruke flere tusen på den beste skismøringen, eller er forskjellene så små at du må være på worldcupnivå for å merke særlig forskjell? Jeg er kun mosjonist - men veldig utstyrsfreak...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.