Gå til innhold
 • Bli medlem

el stenso

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. el stenso

  fiskekort

  hvor er det mullig å få kjøpt fiskekort i nærheten av synnervika??? er det mulig å kjøpe på fæmunden 2 eller røros??
 2. Ettersom det er vasnkelig å få tak i rimilig real turmat hos xxl nå lurte jeg på om det er noen som vet om det er mulig å skaffe real turmat til en rimelig pris over grensa i sverige??? er bosatt i oslo så en plass på de samme breddegradene hadde vært bra!
 3. takk for svar!! hva med kano utleie?? er det sesong betinget det også??
 4. vet noen forresten om hvor man får tak i 90 dager på loffen i børgefjell?? har tatt kontakt med forlaget hans og de hadde ingen...
 5. [Hidden Content] er den direkte linken! Denne siden er under oppdatering men disse prisene er del av en kampanje som de har frem til juni, så løp å kjøp om du har mulighet!
 6. Var hos xxl før helgens utflukt i Nordmarka og fikk også vite at pga av store militær aksjoner så hadde de ikke fått inn men, at real holdt på å etablere en ny fabrikk pga stor etterspørsel. Fikk derimot med meg noen poser Adventurfood, å for å si det rett ut for noe dritt!! ti kr dyrer enn real med en smak som var som utvannet toro gryterett, 500 kalorier mindre enn real, en pose som en ikke kunne åpnes uten kniv\ saks e.l., og til slutt en pose som ikke kunne settes ned noe som resulterte i at hele posens innhold med vann endte opp på ligge underlag og teltbunn!! kort sagt en lei opplevelse
 7. Helsport sitt nordmarka 2 til 999 eller nordmarka 3 til 1299 fås i disse dager på www.xxl.no
 8. har antartisk dermizax duk da? -------------------------------------------------------------------------------- .
 9. har tenkt meg på hardangervidda i midten av juni, vil bruke ca 5 dager og vil fiske en del! er det noen som kan anbefale en fin rute? P.s hvordan er det med snø påden tiden av året?
 10. Her det noen som vet om det er mulig å få "boraen" til redusert pris en eller aen plass?? Er sykt dyrt men hører mange skryter av den. Har hørt en del negative ting om hofte beltet at det blir fort slitt og mister sin funksjon.
 11. Som sagt gikk lars monsen med et fjellreven telt på turen i finnmark og han var ikke fornøyd med det pga det ikke var tett nok og lengden var for kort. Det var som nevnt her allerde ikke gore-tex og kan ha mye av skylden. Han mente det var bedre til vinterbruk ettersom det da er tørrere. Om man ser i villmarksboka til Monsen så snakker han om et Gore-tex telt som han hadde en gang og han skrøt over dets evne til å holde tørt. Han sier blant annet at han lå inntil teltduken hele natten mens det striregnet uten å bli våt. P.s. Lars monsen har det som del av sin jobb å teste utstyr! Det er ikke m
 12. Hvor får jeg kjøpt forlengelse til Mora boren min??? Dritt å komme frem til fiskevannet å ikke ha lang nok bor.. forslag i både oslo og trondheim tas imot
 13. Etter en masse medioppmerksomhet omkring landsdelen lurer jeg på om det er noen som har vært¨i traktene i den siste tide?? er så mildt der oppe også?? altså er snøen regnet bort?? eller er det masse snø som følge av all nedbøren?? Har tenkt meg opp i slutten av Mars, hvordan er det der oppe den tiden av året?? Har lest en del om at nasjonalparken er veldig værutsatt!! Takker for all informasjon som jeg kan få!
 14. Er det noen som har erfaring med bergans sitt 2 manns telt modell 6002?? Trenger et rimelig, men godt telt!! Er det noen som har noen andre forslag i prissjiktet 2000kr så er jeg takknemelig for det;)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.