Gå til innhold
  • Bli medlem

[email protected]

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Lengter etter en skikkelig skitur nå, og tenker å ta for meg Etnefjellene i vinterferien. Er det noen som vet noe om snøforholdene der nå? Og kanskje kan anbefale en bra tur (3-4 dager)?
  2. Ja, tok en kikk på dem, men ut fra bildene ser det ikke ut som om de går langt nok ned på rumpa... Skal ta en tur innom Oslo Sportslager neste gang jeg er i hovedstaden, kikke litt.
  3. Ok, innrømmer det gjerne: Jeg liker ikke å fryse! Men trivest samtidig godt utendørs i den kalde årstid... Har lyst å invistere i en god dunjakke. Dette blir en invistering, så prisen er ikke det aller viktigste (ikke det at jeg driter penger, altså, men...). I fjor kjøpte jeg en Western Mountaineering dunsovepose med 850+ fyll, som rett og slett er fantastisk varm, og samtidig veldig liten og lett. Ønsker meg noe lignende, bare en jakke istedet... Ønsker primært å bruke den under bomullsanorakken min. Den er relativt stor og god, med plass til et par tykke ullgensere fra før. Håper å kunne erstatte disse med en enda varmere dunjakke. Drømmejakken (tror jeg) går godt ned på rumpa, og har muligens også en hette? Veldig takknemlig for ALLE gode råd og innspill! J.J.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.