Gå til innhold
 • Bli medlem

HunterHunted

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HunterHunted

 • Rang
  Noob

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jakt og friluftsliv.
  Lette mosjonsturer i marka om vinteren.
 • Sted
  Sør-Trøndelag

Nylige profilbesøk

1 128 profilvisninger
 1. Arcteryx leaf alpha bib "crocodile" Aclima woolshell - jakke
 2. Driver å leter etter ny sekk med bruksområde reinsjakt, teltturer med barn osv. Nevnte sekk har 71 ltr kapasitet, men mulighet til å plassere tyngre last mellom sekker om og ramme(f. lavvo). Ellers vurderer jeg andre sekker med tilsvarende egenskaper. F.eks. Stone Glacier eller KUIU. Noen med brukererfaringer?
 3. Aldri prøvd lavvoovn, men har noen prøvd å plukke noe stein av passende størrelse og lagt det på/inntil ovnen for å konservere varmen. Hvor mye effekt vil man få av det?
 4. Er som deg, 185 og lang i overkroppen. Har arcteryx beta sv som er det jeg tror er arvtageren til ovennevnte theta. En fantastisk jakke. God lengde, Gore tex pro, god hette og bra med lommer, både innvendig og utenpå. Årets modell har vel også fått utenpåliggende brystlomme også ser jeg. Hadde alfa ar før, men den ble for kort til mitt bruk.
 5. Jeg har både Aclima woolnet, Aclima syntetnetting og brynje super thermo. Min subjektive mening er at ullnettingen tar opp mye fuktighet, men føles fortsatt varm. Faktisk så varm at jeg ikke bruker den i plussgrader hvis jeg skal være i aktivitet. Superthermo føles mer behagelig på kroppen så lenge jeg er i aktivitet, men føles kaldere i hvile. Dog tørker den raskere. Fin fra 0 grader og opp. Begge brukes stort sett under skallklær og jaktdress med membran.
 6. Nå mener jeg at bortimot alle arcteryx-modellene fås i både kort/vanlig/lang versjon. Sjekk nettsiden.
 7. Gregory Baltoro 75 liters til 1500 på Gmax Lade. Kunne ikke dy meg.
 8. Pengene har flydd siste mnd. Mountain equipment downmat Lyddemper Atec H2 Sitka Thunderhead jaktdress i gore tex Sitka Stormfront skallbukse Gregory Baltoro 75 til 1500(!!!) på Gmax Dovrefjell Tyin Dome
 9. Så ser det jaggu ut som tv2 ikke har så god hukommelse. Nå skal hun delta i Lasse Kjus sitt program på det som ser ut som reinsjakt...
 10. Mulig du allerede har funnet svar, men lurer på om arcteryx hadde en fleece med delvis vindtett front, men aner ikke om den er i produksjon lengre. I tillegg var jeg innom sport outlet her om dagen og såg en fleece med vindtett(?) front i Outdoor research-avdelingen.
 11. Er på utkikk etter turklokke med GPS og foreløpig vurderer jeg suunto traverse(alpha) og garmin instinct. Tenker å holde meg i 3000 kroners klassen eller under. Egenskaper jeg prioriter er navigasjonsmuligheter, enkel betjening og holdbarhet. Noen som har erfaring med klokkene jeg nevner eller har forslag til andre klokker med sammenlignbare egenskaper? Bruksområder er jakt og turbruk samt hverdagsbruk.
 12. Ja, vurderte zeta ar, men hadde ikke fargen jeg ville ha. Tenkte å bruke jakken på reinsjakt, så ville ha en grå-ish tone. Det var det bare beta som hadde. Men opplevde zeta som en smule smalere i snittet. Veldig myk og stille i stoffet(gore tex. C-knit) ift Beta SV{pro Shell). Beta er nok i utgangspunktet overkill for turgåing uten tung sekk. Jeg hadde klart meg med Zeta i 98% av tiden tror jeg.
 13. Byttet ut arcteryx Alpha AR med Beta SV nettopp og er storfornøyd med den. Erstatter vel Theta-modellene slik jeg har forstått det. Savner én eneste ting og det er snøring i midjen, annet enn det er det en fantastisk jakke.
 14. Kahles Helia 2,4-12x56 med medforstørrende 4-dot retikkel og belyst rødpunkt. Endelig et lyssterkt kikkertsikte 😁 innskyting i morgen tidlig før hjorten må se seg for.
 15. Takk for tips! Prøvde underlaget du nevner på gmax idag, men synes det er veldig smalt. Enda jeg er temmelig smal selv også... Men ellers virker det som et bra underlag. Pakkes til en stor knyttneve og knapt over halvkiloen. Heller nok mot et telt med litt større fortelt ja. Aldri prøvd ringstind, men ser veldig trangt ut. Ellers prøvde jeg både powerframe, pararanger og recon på xxl idag, dog uten vekt, og fant ihvertfall recon som den foreløpig beste. Uten tvil. Virker som en allsidig sekk, men tung!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.