Jump to content

HunterHunted

Aktiv medlem
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

About HunterHunted

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jakt og friluftsliv.
  Lette mosjonsturer i marka om vinteren.
 • Location
  Sør-Trøndelag

Recent Profile Visitors

1,344 profile views

HunterHunted's Achievements

 1. Har erfaring med både Alpha AR og Beta SV. Veldig fornøyd med begge, men solgte Alpha etter noen år da den egentlig var for kort til meg. Evt var jeg for lang? 🤷‍♂️ Jeg brukte jakka til alt fra fjellturer til alpint, så når jeg ikke hadde bib-bukse, ble det litt for mye kald trekk i linningen. Til fotturer/friluftsliv var jakka veldig god. Byttet den ut til fordel for Beta SV for 3-4 år siden. Denne passer mitt bruk bedre mtp passform. Holdbarheten er upåklagelig. Finnes ikke en skramme tross noen meter langs asfalten da jeg tryna på scooter i høst. 😅
 2. Jaha? Svetter du ikke fra hoftene og ned? Da er du et unikum🙄
 3. Har Aclima woolnet, en overdel i warmwool og en woolshell-jakke. Sistnevnte er ganske ny, men brukt den mye siste uke på elgjakt som ytterste plagg i tett granskog og bjørkeskog og virker veldig solid. Woolnet og warmwool er skuffende. Fullt av små hull på ulogiske plasser, spesielt på overdelene. Ikke er de vasket med andre plagg med glidelåser eller brukt som ytterplagg eller med sekk osv. Har gått over til brynje nå.
 4. Vet en del arcteryx-modeller selges med kort, regular og lang
 5. Arcteryx leaf alpha bib "crocodile" Aclima woolshell - jakke
 6. Driver å leter etter ny sekk med bruksområde reinsjakt, teltturer med barn osv. Nevnte sekk har 71 ltr kapasitet, men mulighet til å plassere tyngre last mellom sekker om og ramme(f. lavvo). Ellers vurderer jeg andre sekker med tilsvarende egenskaper. F.eks. Stone Glacier eller KUIU. Noen med brukererfaringer?
 7. Aldri prøvd lavvoovn, men har noen prøvd å plukke noe stein av passende størrelse og lagt det på/inntil ovnen for å konservere varmen. Hvor mye effekt vil man få av det?
 8. Er som deg, 185 og lang i overkroppen. Har arcteryx beta sv som er det jeg tror er arvtageren til ovennevnte theta. En fantastisk jakke. God lengde, Gore tex pro, god hette og bra med lommer, både innvendig og utenpå. Årets modell har vel også fått utenpåliggende brystlomme også ser jeg. Hadde alfa ar før, men den ble for kort til mitt bruk.
 9. Jeg har både Aclima woolnet, Aclima syntetnetting og brynje super thermo. Min subjektive mening er at ullnettingen tar opp mye fuktighet, men føles fortsatt varm. Faktisk så varm at jeg ikke bruker den i plussgrader hvis jeg skal være i aktivitet. Superthermo føles mer behagelig på kroppen så lenge jeg er i aktivitet, men føles kaldere i hvile. Dog tørker den raskere. Fin fra 0 grader og opp. Begge brukes stort sett under skallklær og jaktdress med membran.
 10. Nå mener jeg at bortimot alle arcteryx-modellene fås i både kort/vanlig/lang versjon. Sjekk nettsiden.
 11. Gregory Baltoro 75 liters til 1500 på Gmax Lade. Kunne ikke dy meg.
 12. Pengene har flydd siste mnd. Mountain equipment downmat Lyddemper Atec H2 Sitka Thunderhead jaktdress i gore tex Sitka Stormfront skallbukse Gregory Baltoro 75 til 1500(!!!) på Gmax Dovrefjell Tyin Dome
 13. Så ser det jaggu ut som tv2 ikke har så god hukommelse. Nå skal hun delta i Lasse Kjus sitt program på det som ser ut som reinsjakt...
 14. Mulig du allerede har funnet svar, men lurer på om arcteryx hadde en fleece med delvis vindtett front, men aner ikke om den er i produksjon lengre. I tillegg var jeg innom sport outlet her om dagen og såg en fleece med vindtett(?) front i Outdoor research-avdelingen.
 15. Er på utkikk etter turklokke med GPS og foreløpig vurderer jeg suunto traverse(alpha) og garmin instinct. Tenker å holde meg i 3000 kroners klassen eller under. Egenskaper jeg prioriter er navigasjonsmuligheter, enkel betjening og holdbarhet. Noen som har erfaring med klokkene jeg nevner eller har forslag til andre klokker med sammenlignbare egenskaper? Bruksområder er jakt og turbruk samt hverdagsbruk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy