Gå til innhold

Daniel_hoy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Daniel_hoy

Nylige profilbesøk

780 profilvisninger
 1. Skjønner ikke all motstanden mot Postnord. For noen år siden så var det endel problemer. Men siste årene så er Postnord mye bedre enn Posten. Her kommer Postnord pakker frem minimum 1 dag tidligere enn med Posten. Mulig at det er store forskjeller alt etter hvor i landet du er..
 2. Daniel_hoy

  Tips om termokopp

  Alle kopper på ebay som jeg har funnet, inkludert denne her bikker 350 kroner. Så med gebyr og moms så blir fort 600 kr. Og det syns jeg blir litt i overkant for en kopp
 3. Daniel_hoy

  Tips om termokopp

  Hvor er det mulig å kjøpe Camelbak Forge 0,5liter? Finner bare Forge Divide (plast) og Camelbak Forge 0,3liter. Jeg vil ha 0,5 liter og metall kopp.
 4. Hva har du svart på her igrunn? Ser ingen sammenheng med dette og spørsmålet jeg stilte?
 5. Når den i fra Weber er laget for å erstatte engangs gass boks på en grill, hvorfor kan ikke den brukes på en annen "ting" som er laget for å bruke akkurat samme gass boks?
 6. http://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/grill-og-sommerprodukter/WEB8449/weber-slange-og-regulatorsett-web8449 Noe slikt du er på jakt etter går jeg ut ifra.
 7. Daniel_hoy

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Endre, men trykk "save as new stream" og velg den som default stream etter den er lagret. Lagre den f.eks som Nye innlegg. Du vil da få en snarvei til det søket oppe til høyre
 8. Daniel_hoy

  Gåtur (Småfjell-Stitur) Ålesund

  Sulafjellet er jo en fin plass å gå tur.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.