Gå til innhold
  • Bli medlem

Daniel_hoy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Daniel_hoy

Nylige profilbesøk

1 633 profilvisninger
  1. Gilde turmat har jeg prøvd en gang og aldri mer. Er det noen som syns den er god? Lars Monsen turmat prøvde jeg også en gang. Den var ikke spisende så ble bare kastet. Real turmat er kanskje ikke luksusmat, men beste alternativet jeg har funnet.
  2. Gjorde det samme med mine BCX for hadde akkurat samme problem. Helt forferdelige å gå med. Brettet sko fremover og sørget for at skinnet bøyde seg utover. Og knyttet skoen fast i den posisjonen med skolissene. Fungerte fint neste gang jeg brukte skoene. Har ikke hatt på meg skoene denne sesongen.
  3. Sendte inn mitt telt til Helsport og fikk sydd på en spenne nede på begge dørene. Så ble også sydd på ekstra pluggfeste på forteltene. Husker ikke hva det kom på, men lurer på om jeg bare betalte frakt. Hadde samme problemet med dører som sto rett ut i vinden. Det er ingen låsefunksjon på glidelås, så det er borrelås som skal hindre at vind river opp dørene. Og det fungerer ikke bra. Ledd nr 2 på min lange stang er bøyd. Kan ikke huske om den var det originalt, men tror alle var uten bøy.
  4. Skjønner ikke all motstanden mot Postnord. For noen år siden så var det endel problemer. Men siste årene så er Postnord mye bedre enn Posten. Her kommer Postnord pakker frem minimum 1 dag tidligere enn med Posten. Mulig at det er store forskjeller alt etter hvor i landet du er..
  5. Alle kopper på ebay som jeg har funnet, inkludert denne her bikker 350 kroner. Så med gebyr og moms så blir fort 600 kr. Og det syns jeg blir litt i overkant for en kopp
  6. Hvor er det mulig å kjøpe Camelbak Forge 0,5liter? Finner bare Forge Divide (plast) og Camelbak Forge 0,3liter. Jeg vil ha 0,5 liter og metall kopp.
  7. Hva har du svart på her igrunn? Ser ingen sammenheng med dette og spørsmålet jeg stilte?
  8. Når den i fra Weber er laget for å erstatte engangs gass boks på en grill, hvorfor kan ikke den brukes på en annen "ting" som er laget for å bruke akkurat samme gass boks?
  9. http://www.elkjop.no/product/hjem-og-husholdning/grill-og-sommerprodukter/WEB8449/weber-slange-og-regulatorsett-web8449 Noe slikt du er på jakt etter går jeg ut ifra.
  10. Sulafjellet er jo en fin plass å gå tur.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.