Gå til innhold
 • Bli medlem

geirara

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om geirara

Nylige profilbesøk

1 192 profilvisninger
 1. De første teltene fra Barents Outdoor AS(de som sto bak Helsport) [Hidden Content] PS! Beklager hvis de allerede er postet på forumet.
 2. Osprey Kestrel 48 l Greit med en litt større dagstursekk på vinterstid og på utflukter med barna.
 3. Fikk du prøvd stekepannen? Ble du fornøyd?
 4. Ok takk for utfyllende svar. Da er nok buksa litt som forventet.
 5. Hei, lurer på om noen har erfaring med denne buksa? Jeg er på utkikk etter ei ny bukse som skal brukes til lengre fjellskiturer(helgeturer), men som også kan brukes til å leke i snøen med barna. Bør også kunne tåle bål gnister. Litt spent på den nye Klättermusen Rimfaxe buksa, men den blir nok veldig dyr. Lurer på om Fjällräven bukse er grei nok. Den heter vel Singi nå og ikke Sarek.
 6. Hei jeg har noen netter med dette teltet og synes det er bra lufting i teltet. Selv med baldakindøren lukket. Innerteltet har mulighet for å kun myggnetting i døren. Jeg vil ikke anbefale å ha baldakinen oppe ved kraftig regnvær. Har ikke opplevd at soveposen tar borti teltduken, når teltet er satt opp riktig. Jeg er 179 cm. Er veldig fornøyd med teltet.
 7. Mottok endelig klättermusen rimfaxe jakken. Den brukte 3.5 uke fra Sverige til Trondheim. Gleder meg til å få brukt den på tur snart.
 8. Har samme erfaring med termos fra Stanley. Ble kun en tur med den. Den ble veldig varm på utsiden, når jeg fylte i varmt vann. Var nok en feilvare, men velger nok et annet merke neste gang jeg kjøper en termos. Barnehagetermosen til datter fra Thermos er utrolig bra, holder varmen i nesten et døgn.
 9. Er det noen som har erfaring med helsport alta winter eller isfjorden? Hvordan er disse opp i mot tyin exp winter?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.