Gå til innhold

milsub

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Elsket disse på pilgrimstur i Spania. På Hardangervidda i sommer var jeg dassbløt på beina for 7 hele døgn. Er usikker på om det bare er mitt par det er noe gale med, men de tålte i alle fall ikke myr (andre med fjellsko var tørre hele turen...)
  2. 40 og 50 prosent Deet selges nå av Apotek1 i Norge. Mitt veldig allergiske selv ble veldig glad for dette Vet ikke om jeg hadde brukt sterkere enn det på huden...
  3. Hei, jeg planlegger selv denne turen om 8 dager som en flott måte å mykt tre inn i langtur (hytte til hytte). Noen med tips om hvor godt merket det er der oppe? Om noe må vades og hvordan det ligger an med mygg for tiden? Masse spørsmål, men kontrollfreaken vil prøve å inne ut så mye som mulig på forhånd.
  4. Brukte Salomon ultra mid x på en del av Camino de Santiago turen. Jeg gikk bare i 10 dager, men så mange som brukte dem for hele turen (800 km). Utrolig fornøyd med hvor lette og samtidig stabile de var. Eneste minuset for meg var at de kanskje var litt glatte. Viktig å ha med i beregningen at dette var med en oppakning på rundt 7 kg. Vet ikke hvordan de er i forhold til demping med tung sekk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.