Gå til innhold

milsub

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om milsub

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker! Jeg satser på at det går bra. Brenneren får ikke mer ekstrem bruk enn koke vann eller en og annen lapp. Men det er morsomt hvordan jeg stokk hver gang jeg skrur brenneren på gassflasken og hører at det lekker litt gass. Hjertet hopper over noen slag Tar det som eksponeringsterapi. Må jo bli vant til å bruke gass til slutt. Aner ikke hvor jeg har plukket opp skrekken...
 2. Tusen takk for oppdatert informasjon! Spesielt glad for å høre det med snø og vann. Jeg er pyse av meg og liker koseturer Vått terreng skal jeg takle. Gode fjellsko hjelper!
 3. Tusen takk Vi blir levert og hentet så slipper en mil langs vei. Og så bra med merking. Da er nok ut.no litt utdatert.
 4. Hei dere, har alltid vært redd for gass og brennere... Har nå tatt steget og anskaffet meg en crux brenner og hatt den med på tur. Sabla stas med ferske lapper på tur Blir jo selvfølgelig bekymret for den minste ting, men har lest meg opp og satser på at den ikke tar fyr av seg selv, eller eksploderer. Meeeeen, det glødende på høyre side av brenneren, er det ok eller et problem? På forhånd takk!
 5. Hei @REJOHN kommer ny forespørsel fra meg her, men opplever at du kjenner det området veldig godt så da utnytter jeg kompetansen. Vi skal gå bursdagsturen vår neste uke. Har valgt å gå Hunnadalen-Blåfjellenden-Langavatn-Sandvatn-Lortabu. Har du noen tips og triks til oss? Har forstått at turen mellom Langavatn og Sandvatn ikke er merket, men vardet. Vet du hvordan stien er å følge? Gleder oss masse og håper på greit vær
 6. Tusen takk begge to! Jeg skal se om jeg kommer meg innom skomakeren og får kjøpt skikkelig skovoks. Hvis ikke så får denne holde til nest helgs tur
 7. Takk! Innholdet er voks, parafin voks, og forskjellige oljer.
 8. Jeg har kjøpt mine første skinn sko (vannavstøtende fullnarvet Nubuck - lær - Crispi Besseggen). Jeg har Brooks sin "leather dressing" til sykkelsete i skinn. Kan kanskje denne brukes på skoene?
 9. Ja, vi gikk inn på fredagen og var der over helga Og tusen takk som byr. Tror ikke det er behov for oppbevaring, men godt å vite at det er en mulighet.
 10. @REJOHN så kjekt å lese! Var inne i Viglesdalen som hyttevakt første gangen nå i helga Kanskje gikk vi forbi hverandre? Veldig fin både tur og hytte så dette ga mersmak. Skal også feire 40årsdagen min på Blåfjellenden i august som første dag av en firdagers tur i Frafjordeheiene så kanskje våre veier krysses igjen!
 11. Vi skal gå fra hytte til hytte i sommer i Erfjordheiene og jeg har bestilt to senger i hver av de (to selvbetjente og en ubetjent). Så, på de fleste hyttene til Stavanger turistforening så betaler man bare for sengene. Skåpet og Fjøløy f.eks. booker man hele hytta.
 12. Elsket disse på pilgrimstur i Spania. På Hardangervidda i sommer var jeg dassbløt på beina for 7 hele døgn. Er usikker på om det bare er mitt par det er noe gale med, men de tålte i alle fall ikke myr (andre med fjellsko var tørre hele turen...)
 13. 40 og 50 prosent Deet selges nå av Apotek1 i Norge. Mitt veldig allergiske selv ble veldig glad for dette Vet ikke om jeg hadde brukt sterkere enn det på huden...
 14. Hei, jeg planlegger selv denne turen om 8 dager som en flott måte å mykt tre inn i langtur (hytte til hytte). Noen med tips om hvor godt merket det er der oppe? Om noe må vades og hvordan det ligger an med mygg for tiden? Masse spørsmål, men kontrollfreaken vil prøve å inne ut så mye som mulig på forhånd.
 15. Brukte Salomon ultra mid x på en del av Camino de Santiago turen. Jeg gikk bare i 10 dager, men så mange som brukte dem for hele turen (800 km). Utrolig fornøyd med hvor lette og samtidig stabile de var. Eneste minuset for meg var at de kanskje var litt glatte. Viktig å ha med i beregningen at dette var med en oppakning på rundt 7 kg. Vet ikke hvordan de er i forhold til demping med tung sekk.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.