Gå til innhold
  • Bli medlem

Edy

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Edy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er det noen som har noen erfaring med helsport trollheimen x-trem? Tenker kjøpe denne for bruk på senhøst/vinter. Ingen ekstrem-turer, men fryser veldig lett. Dun er ikke et alternativ for meg, så vekt og størrelse for derfor være en konsekvens av dette. Men kom gjerne med alle meninger/erfaringer om posen. Evt er det noen som har erfaring med Alta sin x-trem til sammenligning?
  2. Takk for svar folkens! For å kunne sove i posen med god samvittighet, er det ønskelig med syntetisk pose. Klarer ikke etisk forsvare det å bruke dun. Enn så lenge så heller jeg mot Helsport Trollheimen x-trem. Er det noen som har erfaring med denne?
  3. Er på utkikk etter en varm og god sovepose til bruk på vinterstid og kunne trenge litt tips fra dere erfaringene fjellfolk. Er frossen av meg og vurderer derfor å skaffe meg en med komforttemperatur ned mot -20. Pris er selvfølgelig et tema, men den må også passe i forhold til kvalitet. Om dere kjenner til noen merker som har "dyrevennlig" dun, hadde det også vært supert
  4. Hvem er det som selger?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.