Gå til innhold

Ann Christin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ann Christin

Nylige profilbesøk

598 profilvisninger
 1. Ny led lenser hodelykt - eller?

  Det er mye mulig, jeg syntes bare lyset mitt virker dårligere enn de jeg møter på tur. At mitt er mindre konsentrert lys å en måte.
 2. Ny led lenser hodelykt - eller?

  Oj, masse svar ja! Skal sjekke ut alle tenker jeg og se om jeg finner noe som passer. Bruken er rett og slett skogturer med bikkja, både i gå tempo, og jogging hvis jeg plutselig skulle få et innfall, men etter et ublidt møte med elg (setter en støkk der) foretrekker jeg å kunne se litt fremover i og inn i skogen når jeg går. Og H14 (den første utgaven) gir et litt grumsete lys i forhold til mange av de andre lysene jeg møter, men nå har vel lampene generelt utviklet seg litt siden den første H14 kom, så lyset er vel klarer hos alle regner jeg med. Av vann vil vi nok neppe møte mye annet enn evt våt snø nærmere vintern. Det blir så sølete og grumsete oppover her, og med langhåra bikkjer så holder vi oss langs lysløypa om det bøtter ned
 3. Ny led lenser hodelykt - eller?

  Jeg merker at min gamle led lenser H14 hodelykt ikke helt gir meg det lyset jeg ser nyere lykter kan bidra med. Føler lyset er litt "grumsete" og ikke så klart som jeg ser andre hodelykter jeg møter i skogen er. Og når jeg har en smule dårlig mørkesyn fra før vil jeg gjerne ha en lykt som hjelper meg å se bra. Nå har jeg en 5-6 år gammel led lenser hodelykt, ikke oppladbar, og er egentlig ganske fornøyd med hvordan den sitter. Så tenker automatisk at jeg burde kjøpe den nyeste der, men er det evt andre merker som har godt og klart lys, og som ikke koster mye over 1500 kr?
 4. Hunder i fjellet. Et problem?

  Kjerringjojo kalles vel det Ellers er jeg som de fleste andre enige om at mennesker trenger dressur mest da det er de som slipper bikkja fordi han er snill (vel, det ekke min, han er redd og blir sinna pga det), han skal jo bare hilse o.s.v. Båndtvang er for mange en myte og det er synd, skulle sett at flere fikk reaksjoner pga det sånn at de faktisk skjønte at det er en lov! Mine stikker kjapt og nyter friheten så her går vi i bånd eller langline hele året med mindre det er inngjerdet, og heldigvis har de bedre balanse enn meg. Men skal jeg bevege meg på smale steder o.l. sørger jeg for at hunderedde personer og de som er usikre ikke er i nærheten av bikkjene sånn at det ikke skjer skader. Ren folkeskikk er det, og det ser ut til å bli glemt!
 5. Softshellbukse i tørketrommelen

  Ah, det gikk vel litt fort der jeg lurte på hvilke egenskaper buksa hadde mista. Om det evt er stretchen som kan gå føyka er det hvertfall ikke noe problem for den er alt for stor uansett og er formløs. Jeg var mer redd den hadde mistet noen av egenskapene sine som vanntett eller vindtett.
 6. Softshellbukse i tørketrommelen

  Da er det greit 😁 Sto bare ikke tørketromles og lufttørkes på vaskelappen så ble litt bekymra. Keg tørketromler kun håndklær så aldri prøvd det selv.
 7. Softshellbukse i tørketrommelen

  Jentungen jeg er assistent for har ei skaubukse i softshell og når jeg skulle pakke til tur finner jeg den i tørketrommelen. Og dit skal de jo ikke, men hva har evt skjedd med den? Er en lett Neomondo softshellbukse fra XXL, den føles lik ut, men har evt noen av egenskapene blitt ødelagt eller svekket pga det?
 8. Flått

  Nei, Bravecto gjør at de biter seg fast i hunden, også får de noe de ikke tåler (hvorfor dosering er viktig, for mye kan skade hunden også), også dauer de! Funnet flere små døde på liggeplassen dems ute, ingen inne heldigvis Nei, det finnes Bravecto til katt (usikker på om det heter det samme), men det er dråper. Ellers bruker jheg braveco på mine, og exspot på katta. Fortsatt ikke funnet flått på noen av de, men drar over de med hendene når vi skal inn og rister litt i pelsen da de er langhåra. Ikke bare pga flått, men også pga buskas og sand
 9. Truger til lett bruk

  Belt ruger her også, fyller 30 i morra så samboeren fant ut at jeg like greit kunne få de i gave Så ble et par journey 36, og tubbs teleskopstaver da jeg foretrekker staver når jeg bruker truger! Alt i alt en grei deal med 25%, og jeg innser at skia mine som ikke blir brukt får jeg vel legge ut til salgs
 10. Truger til lett bruk

  Ingen damemodell her, bruker 41 i sko og herresko pga plattfot I tillegg veier jeg 100 kg og er 180 høy. Fikk mail på vennefest rett etter jeg lagde topicen så det er nok ment to be
 11. Ny som hundeeier!

  Nå skulle jeg til å kommentere dette, men ser at videoen med mine hunder ble lagt ut. Grunnen til at sitronhalsbåndet ikke ble brukt på han andre var fordi hans tår bare å sleiker det i seg og bjeffer for å få ut mer sitron Ellers er de faktisk ganske stille hunder, her bjeffer de når noen kommer, jeg roser de, og da roer de seg. De reagere på hysj, og det er rett og slett trening som er "hindringen". Ellers er det bare å ta de med på tur så tidlig som mulig, bare pass på at det er i valpens tempo. Kløv kan du begynne med etterhvert som hunden er eldre.
 12. Truger til lett bruk

  Etter en tur på rehabiliteringssenteret på Rauland har jeg forelsket meg litt i truger da jeg har føtter som vender innover pga hofteproblemer og dermed blir skigåing meget smertefult. Og etter flere trugeturer der oppe, og en "topptur" opp kjellingnuten (kyllingnuten) fant jeg ut at truger fungerte jo supert. Men hva velger man? Jeg husker ikke hvilken typer jeg brukte der oppe, men var veldig glad for hælstøtten i oppoverbakker. De vil bli brukt oppi skogen her (bor i Drammen, så snøen ligger vel kanskje en mnd eller to), og kanskje til en kort dagstur på fjellet 5-30 ganger i løpet av vintern. Har sett litt på Tubbs Journey da de ikke koster all verden, og ser ut til å ha hælløfter. Er det gode nok for en slik bruk? Eller burde jeg velge noen som er litt dyrere?
 13. Tur med hengekøye i Finnemarka

  Nå vet jeg ikke om noen spesifike hengekøye steder, men jeg var i romdetå rundt Eiksetra, Tverråsen og Garsjø for noen helger siden, og vi sleit vel heller med å sette opp telt fordi det var aldri stor nok plass til telt på vår str Så jeg tror hengekøye er ypperlig der. Hadde jeg ikke hatt hund som skulle jeg vurdert det
 14. hundene deres i bilder

  Mine to! En svensk og en finsk lapphund! De fortrekker nå dette været
 15. Hvor ofte dusje du dyre ?

  Når de ruller seg i noe som lukter dritt! Ellers to ganger i året for å få fortgang på røytinga! Foretrekker kranglinga i dusjen og en god børstings og låne blåser av oppdretter enn smårøyting i en måned!
×