Gå til innhold
 • Bli medlem

Ann Christin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ann Christin

Nylige profilbesøk

1 302 profilvisninger
 1. Bravecto her de siste åra, har hatt reseptfritt på katta tidligere, men i år fikk han dråer pga alt regnværet.
 2. Vegeterianer og jakt kan jeg se på som en konflikt. Men kjøtteter, dyrevenn og jeger er helt ok for meg. Selv vurderer jeg å ta jegerprøven for å kunne skaffe min egen mat istedenfor å støtte en ikke så alt for god kjøttindustri. Gjør det allerede ved å helst velge kjøtt rett fra bønder jeg vet behandler dyra bra.
 3. Mine tenker og plotter! Eldstemann har en takktikk på han yngste. Han finner noe å spise på, spiser det halveis opp, så forlater den og stjeler den yngste sin. For han yngste vil kun ha den som en eldste har spist på. Om den yngste begynner å spise på sin klager han og jemrer han og får oppmerksomheten bort fra det den yngste tygger på.
 4. De jeg har møtt har vært rimelig like mine lapphunder. Greie omgjengelige hunder med et godt gemytt. Bjeffing er varierende og litt hva du gjør det til. Jeg har en som bjeffer på litt forskjellig, og en som kun bjeffer fordi han andre bjeffer. Pelstellet er som nevnt over her, det er sjokkrøyting to ganger i året. Da sender jeg mine til hundefrisør hvor de får et skikkelig bad, og blir børstet og fønet (da slipper de mer pels) og jeg trenger kun og børste de lett resten av tiden. Betaler gladelig for de 3 timene med arbeid det tar, for meg ville det tatt betydelig lengre!
 5. Vi har gått litt oppi skogen hos meg nå i varmen og så lenge man finner noen bekker her og der for å kjøle ned labber og mager så greier de seg overraskende bra i varmen. Om din har mye pels under potene så ikke klipp dette om du normalt gjør det. De blir så mye mindre sårbeinte merker jeg når det ikke er klipt
 6. I sommer går ferien til Lofoten og på tilbakeveien blir det en del stopp langs veien, et av forslagene er de syv søstre, men ser man skal være godt trent og ha god tid. Dessverre har jeg en kranglete rygg som kan slå til når som helst og hindre farten min litt. Men vi har jo ikke dårlig tid, så da lurte jeg på om noen har noe erfaring med overnatting i disse fjellene? Har et lett telt vi tenkte ta med oss som vi evt kan ta med opp i fjellene for overnatting.
 7. Det er mye mulig, jeg syntes bare lyset mitt virker dårligere enn de jeg møter på tur. At mitt er mindre konsentrert lys å en måte.
 8. Oj, masse svar ja! Skal sjekke ut alle tenker jeg og se om jeg finner noe som passer. Bruken er rett og slett skogturer med bikkja, både i gå tempo, og jogging hvis jeg plutselig skulle få et innfall, men etter et ublidt møte med elg (setter en støkk der) foretrekker jeg å kunne se litt fremover i og inn i skogen når jeg går. Og H14 (den første utgaven) gir et litt grumsete lys i forhold til mange av de andre lysene jeg møter, men nå har vel lampene generelt utviklet seg litt siden den første H14 kom, så lyset er vel klarer hos alle regner jeg med. Av vann vil vi nok neppe møte mye annet enn e
 9. Jeg merker at min gamle led lenser H14 hodelykt ikke helt gir meg det lyset jeg ser nyere lykter kan bidra med. Føler lyset er litt "grumsete" og ikke så klart som jeg ser andre hodelykter jeg møter i skogen er. Og når jeg har en smule dårlig mørkesyn fra før vil jeg gjerne ha en lykt som hjelper meg å se bra. Nå har jeg en 5-6 år gammel led lenser hodelykt, ikke oppladbar, og er egentlig ganske fornøyd med hvordan den sitter. Så tenker automatisk at jeg burde kjøpe den nyeste der, men er det evt andre merker som har godt og klart lys, og som ikke koster mye over 1500 kr?
 10. Kjerringjojo kalles vel det Ellers er jeg som de fleste andre enige om at mennesker trenger dressur mest da det er de som slipper bikkja fordi han er snill (vel, det ekke min, han er redd og blir sinna pga det), han skal jo bare hilse o.s.v. Båndtvang er for mange en myte og det er synd, skulle sett at flere fikk reaksjoner pga det sånn at de faktisk skjønte at det er en lov! Mine stikker kjapt og nyter friheten så her går vi i bånd eller langline hele året med mindre det er inngjerdet, og heldigvis har de bedre balanse enn meg. Men skal jeg bevege meg på smale steder o.l. sørger jeg f
 11. Ah, det gikk vel litt fort der jeg lurte på hvilke egenskaper buksa hadde mista. Om det evt er stretchen som kan gå føyka er det hvertfall ikke noe problem for den er alt for stor uansett og er formløs. Jeg var mer redd den hadde mistet noen av egenskapene sine som vanntett eller vindtett.
 12. Da er det greit 😁 Sto bare ikke tørketromles og lufttørkes på vaskelappen så ble litt bekymra. Keg tørketromler kun håndklær så aldri prøvd det selv.
 13. Jentungen jeg er assistent for har ei skaubukse i softshell og når jeg skulle pakke til tur finner jeg den i tørketrommelen. Og dit skal de jo ikke, men hva har evt skjedd med den? Er en lett Neomondo softshellbukse fra XXL, den føles lik ut, men har evt noen av egenskapene blitt ødelagt eller svekket pga det?
 14. Ann Christin

  Flått

  Nei, Bravecto gjør at de biter seg fast i hunden, også får de noe de ikke tåler (hvorfor dosering er viktig, for mye kan skade hunden også), også dauer de! Funnet flere små døde på liggeplassen dems ute, ingen inne heldigvis Nei, det finnes Bravecto til katt (usikker på om det heter det samme), men det er dråper. Ellers bruker jheg braveco på mine, og exspot på katta. Fortsatt ikke funnet flått på noen av de, men drar over de med hendene når vi skal inn og rister litt i pelsen da de er langhåra. Ikke bare pga flått, men også pga buskas og sand
 15. Belt ruger her også, fyller 30 i morra så samboeren fant ut at jeg like greit kunne få de i gave Så ble et par journey 36, og tubbs teleskopstaver da jeg foretrekker staver når jeg bruker truger! Alt i alt en grei deal med 25%, og jeg innser at skia mine som ikke blir brukt får jeg vel legge ut til salgs
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.