Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjørn77

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Bjørn77

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei Endte opp på Titan fordi den kjentes god ut når jeg prøvde de inne, kjentes også litt større ut i størrelsen enn Kongsvoll som ble avgjørende ved valg. Men har angret på dette i etterkant. På min fot så sliter jeg med passformen. Når jeg strammer de hardt for å gå ulendt terreng så sliter jeg med hælgrep. Ved normal stramming glipper den, og for å få riktig feste ved ulendt terreng må jeg stramme så hardt at det blir vondt over låsehempen. Mulig plassering av låsehempe ikke er optimal for meg. Eller at pølsa over vristen er for tynn. Forrige modellen av Crispi Skarven passet meg veldig bra og den er etter samme lest som Kongsvoll. Har også vrikket ankel i Titan, så veldig god støtte er det ikke. Måtte også sende første par i retur da forsterkningen rundt skoen nede begynte å gå opp i sømmen i skjøten etter kort tid. Vurdere nå å kjøpe Crispi Kongsvoll eller Hunter. Men alle føtter er forskjellig, så dette er min erfaring.
  2. Ja, har bestilt et par av hver så de er like rundt hjørnet. Har fått tilbakemelding fra ansatt i sportsbutikk at det er mer reklamasjoner på Titan, så det taler for at Kongsvoll er mer solid på lang sikt. Får prøve de på bena å se hva som passer min fot best.
  3. Skal brukes hovedsakelig i skogsterreng. Noen som har erfaring med begge og kan si noe om forskjellen på de. Styrker og svakheter. Foretrekker såle med litt fleks og dempning som er komfortabel og gå med også på grusveier. Må bestille så får ikke prøvd i butikk. Har vært fornøyd med Crispi tidligere, så andre merker er ikke aktuelt.
  4. https://no.harkila.com/nb-no/shop/fottoey-til-jakt/jaktstoevler/stornoway-gtx-300114242 legger ved bilde og link også🙂
  5. Noen som har testet denne til dagsturer på variert underlag. Ser etter støvel Mid/Høy fulnarvet lær og membran med mykere såle en klassiske fjellstøvler til turer med bikkja på alt fra skog, skogsbilvei og asfalt. kom gjerne med forslag på andre.
  6. Takk, mulig denne har lik passform og bare har blitt redesignet på utseende, ser det er flere typer Breheimen modeller nå en da jeg kjøpte sist Noen som vet om Bergans Hogna V2 2L er tilsvarende type og passform som gamle Skogshorn?
  7. Alternativ til «gamle» typen Bergans Breheimen/Skogshorn Dermizax bukse og jakke med nettingfor innvendig? Er den helt utgått eller har fått nytt navn? Har slitt ut flere bukser og jakker av denne typen oppigjennom og vært fornøyd med passform, fint å kunne bruke buksen i regnvær uten stillongs under. Skulle handle nytt i år til høst/vinter men fant ikke noe tilsvarende. Noen som har tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.