Gå til innhold

HardangerHunter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HardangerHunter

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. HardangerHunter

  revejakt

  Jeg vet at det fortsatt er en stund til revejakten, men jeg ønsker å gjøre meg klar. jeg tok nettopp jegerprøven og ønsker å kjøpe en rifle til revejakten. jeg kikket litt rundt og fant en grei rifle. den har en trestokk og virket bra. den har kaliber .223 REM. mitt første spørsmål er om dette er en riktig type rifle. etter det jeg har lest meg frem til skal den være det. deretter gikk jeg inn på XXl sin hjemmeside og fant noe ammunisjon til denne riflen. https://www.xxl.no/norma-norma-3-6gram-oryx-223rem/p/1058222_1_style. Er dette en bra nok til revejakt. tar gjerne imot bedre forslag.
 2. Helt enig. bare fordi dyr er søte kan man ikke la dem gå. i noen steder av landet er det så mye hare at de ødelegger for dem selv. alt dette fordi de er "søte"
 3. Jeg er ganske ny til alt dette med jakt, men interessen har alltid vært der. jeg sparer penger til å ta småvilt prøven. selv om jeg alltid har hatt interesse for jakt og generelt friluftsliv har jeg og stor kjærlighet til dyr. jeg er imot krypskyting, alt ifra elefanter i Afrika til dyr her i Norge. jeg er også lite fan av jakt på truede arter selv om det skulle være lovlig. jeg syntes det blir feil. Mine ikke jeger og jeger venner ser ut til å forstå dette utmerket, men på Internett er det veldig mange som antar at jegere er kaldblodige svin fordi de dreper dyr. høres det naturlig ut at jeg som er interessert i dyr og naturen kan gå ut og jakte ? ønsker saklige og høflige svar
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.