Gå til innhold
  • Bli medlem

fanden

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Setter stor pris på alle tilbakemeldinger, og alle tips er notert. Fjellduk er noe jeg absolutt skal vurdere når barna blir store nok til å bli med mer aktivt på turene. For meg falt valget til slutt på Norrøna Falketind jakke og bukse da jeg fikk et meeeget bra tilbud på de. Jeg gleder meg veldig til å få prøve de ut, og i den sammenheng lurer jeg på følgende: - hvordan kler dere dere i skallklær? For meg er skallklær noe nytt, og jeg skjønner at man skal kle seg i lag på lag, men jeg tenker spesifikt på hvordan disse klærne er uten noe spesielt under ved høye temperaturer? Jeg har en softshellbukse fra før og vil anta disse passer bedre til turer i 20 grader eller mer, men jeg har så lyst til å få testet ut klærne så jeg lurer på om det er behagelig å bruke de i slike temperaturer.
  2. Setter stor pris på svarene dere gir. Jeg skal ta rådene deres og dra til en mer seriøs forretning enn gsport, og prøve bl.a. noe ArcTeryx jakker og bukser. Nærmeste her blir nok Platou i Molde. Som en sidenote, vil dere si ArcTeryx lager gode sekker også? Vil jo anta det.
  3. Har nå spart opp noen grunker som jeg vil investere i gode turklær. Jeg har ikke tidligere hatt gode klær, har kun hatt billige jakker og bukser. Sist fisketur revnet buksen i skrittet (fra fronten og heeeeele veien rundt), jakkens borrelås rundt håndleddet gikk av og ja... dere skjønner nok tegningen. Jeg ønsker meg derfor klær som holder, klær av kvalitet som puster og helst som er vann og vindtett. Har nå i noen dager lest meg opp på de forskjellige produktene som finnes, da jeg er litt kresen og vil gjerne ha det beste jeg kan ta meg råd til, men jo mer jeg leser, jo mer usikker blir jeg. Var i går hos Gsport og testet fjorårsmodellen til Bergans "Glittertind" skalljakke. Denne kanjeg få med 15 % rabatt siden de ønsket å tømme butikken før årets nye modeller kommer. Mitt bruk er i dag noen toppturer, noen fisketurer og noen korte dagsturer. Jeg har blitt far til tvillinger nylig, det er også viktig å ta med her, for jeg ønsker å gi barna så mye friluft i oppveksten som mulig. Jeg vil derfor ta de med på fjelltur, fisketur osv. i årene som kommer slik min mor og far gjorde til meg og min søster når vi var små. Mitt spørsmål blir da noe så åpent og løst som "hva anbefaler dere som har mer erfaring enn meg?"
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.