Gå til innhold
 • Bli medlem

Kompis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  86
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kompis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Lørenskog

Nylige profilbesøk

1 047 profilvisninger
 1. Det er nok det mangesidige innholdet i forumet som trigger og insprerer meg. Du vet aldri hva du finner av ideer, forslag til ting å gjøre/bruke/……… Det var vel her jeg leste om ei selvlaget allværsjakke. Imponert er bare fornavnet. Miamara trosser vær og bølger og rul(l)er hele året, jeg paddler når det er vindstille. Med bobil er det fint med gårapporter fra hele landet. Det ligger alltid et a4 ark med stikkord om forslag til noe gjøre, ved pc`n. Tusen takk skal dere ha, til sammen er dere fantastiske som sparringspartnere.
 2. Det startet i fjor i juletider etter innkjøp av nok en skritteller og nedlastning av en app. I et møte med meg selv skulle jeg gå 7500 skritt hver dag i et år fra 1 januar. Men før møtet var slutt var målet 10000 skritt pr dag. Det gikk ikke mange dagene etter start, så skulle jeg gå "Norge på langs" som kan måles litt som man vil. Jeg gikk nå landet på langs og appen viste ca 1 mil om dagen etter 240 mil. Kanskje jeg skulle gå 1 mil hver dag i 2018 dukket opp i hodet og i dag har jeg gjort det og litt til. Hadde to "rene" turer der jeg gikk fra a til a igjen uten problem for gps klokka å måle
 3. På 222 dagen i år har jeg gått 225 mil og 3 millioner skritt og mistet 7 kilo. Målet var "Norge på langs" og da er det ikke langt igjen, men jammen tror jeg at jeg går hjemover også om noen uker. Har gått i Norge, Sverige, Tyskland og Nederland. Høydemetrene blir det få av, og alt for mye asfalt, men målet er snart nådd og det er alltid godt når det er så mange muligheter til å gi f... og avslutte utfordringen. 365 mil på et år, hvem vet.
 4. Har handlet litt LED fra China, og i forhold til pris og vekt så er jeg fornøyd. Strøm er kjøpt oss Jula som Powerbank og da VET jeg at jeg har strøm for de er oppladet før bruk. Venter på en Solarbank på 20000 mah, men den blir nok best om sommeren i forhold til vekt. Har noen 3-5-8 led stikk som bare settes i banken, lyser mye i forhold til vekt, men kan være litt vanskelig å bruke på en enkel måte. Kjøpte en "sykkellykt" på 3*3*3 cm veier vel 30/40 gram men er helt grei om jeg går i svarte granskauen. Tannbørstestor bøyelig ledlys har blitt favoritten hjemme, da den er smal og kan bøyes. L
 5. Var nok høy og veldig mørk i første innlegg. Det er nok bare blåtann som gjelder og vi snakker om meter. Appen bruker vel GSM og starter med Europakart, så da kan den brukes offline på tur i en eller annen by og lignende, men det kan sikkert mange andre Apper også. Er man optimist, så er man det. Fikk da de obligatoriske 10000 skritt for å finne ut at det ikke var det jeg trodde.
 6. Kan aldri tenke meg at den vil erstatte en "sak" som koster flere penger, men for meg som ikke drar på de store ekspedisjonene kan den kanskje fungere. Skal prøve og parre den med konemors tlf og prøve litt etter julehelgen. Skulle den spioner på en gammel gubbe, så får den gjøre det, men er enig i tanken. Bestilte to forskjellige, så det blir testing fremover, men som det er med Chinavarer så kan det være bra og elendig.
 7. Item specifics Condition: Brand New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is available in a retail store, unless the item was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details. See all condition definitions- opens in a new window or tab Brand: Unbranded Used for: Phone Kids Pets Vehicle Car Key Wallet MPN:
 8. Vet ei. Den er parret med telefonen. Appen heter Find Elfi
 9. Det har kommet mange små pakker fra China det siste året. Tirsdag kom det en GPS sporer, som om den virker "en god stund" må være et kupp. "Nesten" lik 250 kr, denne ca 20 kr kan også kjøpes på nett. Veier få gram, 3*3 cm stor. Jeg har ikke tlf oppkoblet alltid hele tiden, men det virket allikevel. Inne både på Metro og Strømmen storsenter gikk det like fort som på "landsbygda" med åpent lende å finne ut hvor jeg er. Tenker litt på når jeg en gang virkelig trenger å vite hvor jeg er, med konemors tlf koblet kan hun se når jeg er alene på hytta og paddler, går i skogen, når jeg er vedskogen med
 10. Kom to hengekøyer for noen uker siden fra "andre siden", og nå er det bekreftet at Amfibi har to sett Exped oppheng, klar til henting.
 11. Noe så nødvendig som en popkornkjele må man jo ha, og nå er den endelig i hus. Nå er det vel ikke der den skal/bør være, så en testtur må jeg vel få til i kulda.
 12. Kjøpte telt i fjor nordpå, noen få timer senere var det nesten to tusen dyrere samtidig som noen her sørpå senket prisen tilsvarende. Kjøpte en skriver sist uke. Lavest pris på nett 799, Expert butikk på nett 890, hyllepris Expert 1499. De skal være billigst, så jeg ga 799. 800 kroner i avslag. Lurer på hva svigermor på snart 90 eller andre som ikke surfer rundt på nett, må betale. Kjøp komfyr, og få sykkel oss Lefdal, eller bonuspoeng på fly som det var et annet sted. Det blir helt umulig å handle om jeg ikke har alle oppdaterte priser med meg hele tiden.
 13. Pass også på hva du får i deg på reisedagen til turen, og dagen før. Greit å starte med full tank.
 14. For meg har det fungert greit med de mulige 30000 mah, og til den prisen, fantastisk. Prisen for noen koblede batterier i Norge virker litt i overkant drøy. At det er "søppel" er en annen diskusjon, og der er vi nok enige. Muligheten er der, og jeg ser ingen grunn til ikke å bruke den til å handle ting som er ok for meg. [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.