Gå til innhold

Kompis

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kompis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Lørenskog

Nylige profilbesøk

450 profilvisninger
 1. Belysning i telt?

  Har handlet litt LED fra China, og i forhold til pris og vekt så er jeg fornøyd. Strøm er kjøpt oss Jula som Powerbank og da VET jeg at jeg har strøm for de er oppladet før bruk. Venter på en Solarbank på 20000 mah, men den blir nok best om sommeren i forhold til vekt. Har noen 3-5-8 led stikk som bare settes i banken, lyser mye i forhold til vekt, men kan være litt vanskelig å bruke på en enkel måte. Kjøpte en "sykkellykt" på 3*3*3 cm veier vel 30/40 gram men er helt grei om jeg går i svarte granskauen. Tannbørstestor bøyelig ledlys har blitt favoritten hjemme, da den er smal og kan bøyes. Lys i teltet kan vel også lages med en led remse på en meter tredd inn i en plastslange. Med strøm i en powerbank så blir det både lys og strøm til telefon/nettbrett. Har den "golfballen" med krok på, og om noen skal på tur i mørket, så hjelper blinkingen på og finne hjem igjen.
 2. På Ebay har de alt mulig

  Var nok høy og veldig mørk i første innlegg. Det er nok bare blåtann som gjelder og vi snakker om meter. Appen bruker vel GSM og starter med Europakart, så da kan den brukes offline på tur i en eller annen by og lignende, men det kan sikkert mange andre Apper også. Er man optimist, så er man det. Fikk da de obligatoriske 10000 skritt for å finne ut at det ikke var det jeg trodde.
 3. På Ebay har de alt mulig

  Kan aldri tenke meg at den vil erstatte en "sak" som koster flere penger, men for meg som ikke drar på de store ekspedisjonene kan den kanskje fungere. Skal prøve og parre den med konemors tlf og prøve litt etter julehelgen. Skulle den spioner på en gammel gubbe, så får den gjøre det, men er enig i tanken. Bestilte to forskjellige, så det blir testing fremover, men som det er med Chinavarer så kan det være bra og elendig.
 4. På Ebay har de alt mulig

  Item specifics Condition: Brand New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is available in a retail store, unless the item was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details. See all condition definitions- opens in a new window or tab Brand: Unbranded Used for: Phone Kids Pets Vehicle Car Key Wallet MPN: Does Not Apply Theme: Personal Alarm Safe Tool Bundle Listing: No System: GPS Bluetooth Receiver Country/Region of Manufacture: China Model: Finder Tracer Size: Approx.3.8*3.8*0.7cm Features: Alarm Material: Plastic UPC: Does not apply Type: GPS Tracker Locator Finder Device
 5. På Ebay har de alt mulig

  Vet ei. Den er parret med telefonen. Appen heter Find Elfi
 6. På Ebay har de alt mulig

  Det har kommet mange små pakker fra China det siste året. Tirsdag kom det en GPS sporer, som om den virker "en god stund" må være et kupp. "Nesten" lik 250 kr, denne ca 20 kr kan også kjøpes på nett. Veier få gram, 3*3 cm stor. Jeg har ikke tlf oppkoblet alltid hele tiden, men det virket allikevel. Inne både på Metro og Strømmen storsenter gikk det like fort som på "landsbygda" med åpent lende å finne ut hvor jeg er. Tenker litt på når jeg en gang virkelig trenger å vite hvor jeg er, med konemors tlf koblet kan hun se når jeg er alene på hytta og paddler, går i skogen, når jeg er vedskogen med motorsaga..........er jeg i bevegelse vises en pil retningen. Gratis app og 20 kr, så ser jeg det som en av de mest fornuftige ting som har komme i postkassa. Kanskje maten kan være ferdig når jeg kommer hjem også.
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  169 kr oss jula
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Kom to hengekøyer for noen uker siden fra "andre siden", og nå er det bekreftet at Amfibi har to sett Exped oppheng, klar til henting.
 9. Popkornkasserolle?

  Noe så nødvendig som en popkornkjele må man jo ha, og nå er den endelig i hus. Nå er det vel ikke der den skal/bør være, så en testtur må jeg vel få til i kulda.
 10. Kjøpte telt i fjor nordpå, noen få timer senere var det nesten to tusen dyrere samtidig som noen her sørpå senket prisen tilsvarende. Kjøpte en skriver sist uke. Lavest pris på nett 799, Expert butikk på nett 890, hyllepris Expert 1499. De skal være billigst, så jeg ga 799. 800 kroner i avslag. Lurer på hva svigermor på snart 90 eller andre som ikke surfer rundt på nett, må betale. Kjøp komfyr, og få sykkel oss Lefdal, eller bonuspoeng på fly som det var et annet sted. Det blir helt umulig å handle om jeg ikke har alle oppdaterte priser med meg hele tiden.
 11. Kaloriforbruk på fjelltur

  Pass også på hva du får i deg på reisedagen til turen, og dagen før. Greit å starte med full tank.
 12. Powerbank og solceller

  For meg har det fungert greit med de mulige 30000 mah, og til den prisen, fantastisk. Prisen for noen koblede batterier i Norge virker litt i overkant drøy. At det er "søppel" er en annen diskusjon, og der er vi nok enige. Muligheten er der, og jeg ser ingen grunn til ikke å bruke den til å handle ting som er ok for meg. http://www.forbrukerradet.no/annet/tester-og-kj%C3%B8petips/produkter/billigbatterier-gir-deg-mest-for-pengene
 13. Powerbank og solceller

  http://www.ebay.com/itm/12000mAh-Backup-External-Battery-USB-Power-Bank-Pack-Charger-for-Cell-Phone-/301488417341?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item46321c2a3d Om du kan vente noen uker, er det bare å velge farge, størrelse, med solpanel, opptil 50000 mah. Ikke noe for lett pakking, dessverre.
 14. Exped pumpbag

  Om jeg skulle bruke den integrerte pumpa, var det intet annet som virket. Første gangen jeg prøvde, ble det stopp før jeg var halvveis. Da var det bare å kjøpe pose, og når/om den ryker er vel valget lett.
 15. "675 000 åretak tok det å gjennomføre den 2 165 km strekningen på 62 dager. Gjennomsnittsfarten var 5,2 km/t, daglig rotid 7,6 timer." Funnet på nett Søk på for eksempel: ro Norge på langs, og du har lesestoff i dagevis.
×