Nimrad

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  586
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Nimrad last won the day on November 18 2016

Nimrad had the most liked content!

Om Nimrad

 • Bursdag 26. mai 1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

915 profilvisninger
 1. (Salg) Hilleberg Nallo 3

  Linken din henviser til siden "mine annonser", så hver og en som trykker på den vil se sine egne annonser.
 2. Ønsker forslag til mat på lengre gåtur.

  Takk for tips, men jeg ser meg nødt til å prøve noe annet enn havregrøt nå. Regner med denne oppskriften er en varm frokost? Jeg tenker å teste kald frokostblanding med tørrmelk.
 3. Brenning av ting på bål

  Jeg brenner sjeldent noe annet enn gass ute på tur (heller ikke døde trær). Helt ærlig syns jeg det blir å pirke litt vel mye å kommentere dette. CO2-messig er bålfyringen astronomisk mye verre enn den ene boxeren som brennes på slutten. Jeg er positiv til prinsipper slik som @tubbs så fint illustrerer, men akkurat dette ritualet tror jeg det er unødvendig å kritisere.
 4. Monsen, Monsen og Mattis

  Nå er jo forsåvidt de ivrigste lettpakkerne(thru-hikers) på tur en del lenger enn monsen-gjengen var her, men jeg syns egentlig det var en del lett utstyr jeg. Var det ikke Hilleberg Enan Lars sov i denne siste turen? Virker ikke som om telt, sovepose og slikt utstyr drar opp vekta så fryktelig mye hvertfall. Skulle gjerne likt å se pakkelista. De har jo med seg kraftig øks, packraft-utstyr, tarp osv, men syns det er godt gjort å komme opp i 40kg.
 5. Packraft-venner

  For min del venter jeg på spruttrekk fra diy packraft. Tipper det blir utsatt til neste sesong, altså bestilling om et års tid cirka.
 6. Guttetur Rogaland - trenger tips!

  Det finnes massevis av turområder i Dalane som nesten ikke ser snurten av et snøflak hele året.
 7. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Jeg ville ikke reagert slik frivillig så lenge jeg hadde klart å holde meg. Din reaksjon tilbake som avvisende vet du på forhånd garantert gjør situasjonen enten verre eller like sur som den allerede var. En mer åpen, vennlig og hyggelig reaksjon vil hvertfall øke sannsynligheten for at det blir hyggeligere tone fra motparten også. Jeg vet hvilken jeg ideelt sett hadde valgt, men det er jammen ikke alltid lett.
 8. Ønsker forslag til mat på lengre gåtur.

  I sommer tørket jeg en god del bær til frokost/lunsj. Bærene i seg selv var helt OK, men jeg klarer fortsatt ikke å like havregrøt. Til middags tørket jeg haugevis med kjøttdeig og bacon. I kjøttdeigen knadde jeg inn "smuler" som man får kjøpt på Meny e.l. da jeg leste et sted at det skulle hjelpe på rehydreringen. Jeg burde kanskje smakt før jeg dro, for når jeg satt der langt inni Femundsmarka kunne jeg sverge på at det var bedre enn hjemme. Alt ble blandet med diverse posemat (amerikansk gryte, potetmos osv. Hva som helst som kun trengte vann). Neste prosjekt for i sommer for meg blir å teste ut tørrmelk i både posemat og til kalde frokostblandinger. Er det forresten noen som har noen formening om hvem som lager den beste tørrmelka som skal brukes kald?
 9. Har et Keron 3 GT som nok blir overkill for situasjoner hvor min bedre halvdel vil være med og tenker derfor å bytte i et Kaitum 3 GT for å spare litt vekt. Teltet er som nytt og kun brukt på en håndfull turer. Ser for meg et bytte i telt av samme standard, spesielt siden Kaitum ligger litt lavere i pris. Send PM så kan vi diskutere detaljer
 10. Monsen, Monsen og Mattis

  Ja, det var jo et forslag tidligere i tråden å kjøre en slow TV versjon som NRK er blitt så kjent for. Monsen minutt for minutt.
 11. Monsen, Monsen og Mattis

  Helt enig med dine betraktninger, utenom at jeg godt synes de kunne vært mye lenger enn 2 timer per program;)
 12. HMG 3400 er både komprimerbar og har opplegg for drikkesystem(det er ikke krysset av for det). Hva tenker du @ost om å legge til 4400? Den er 70-80 liter(alt etter om man teller de eksterne lommene), men veier mindre enn de fleste i denne lista.
 13. Det som virker å være "standard" over dammen innenfor lettest mulig syntetisk isolasjon er climashield apex. Det brukes av flere av de små såkalte "cottage" produsentene som er blitt kjent for å lage superlette produkter. Vet ikke om noen som lager vanlige soveposer med dette materialet, men hvis du er åpen for å vurdere quilt(noe jeg virkelig kan anbefale å sjekke ut) så se her: http://www.enlightenedequipment.com/revelation-apex/
 14. Absolutt en bra pose som andre påpeker. Selv ville jeg aldri betalt så mye for en slik pose, men det virker ikke som mange angrer på at de kjøpte WM-poster.
 15. Objektiver på tur

  Per nå har jeg med meg en 18 og 58 mm, men kunne jeg valgt hadde jeg foretrukket 18-135. Trenger ikke lysstyrken de fastobjektivene gir.