Gå til innhold
 • Bli medlem

huldreheim

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om huldreheim

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Nordmøre

Nylige profilbesøk

1 473 profilvisninger
 1. huldreheim

  huldreheim

 2. Fytti f*** dette er nydelig. Skal til samme trakter på sommerbeite, og ser det er masse bra å glede seg til - for noen nydelige skuer! High five for spontantur!
 3. Det her.. helt perfekt. Kjenner lukta av sommervarm lyng og sola varme i ansiktet - blir en flott sommer, jeg kjenner det.
 4. Bukseserien heter Tur - litt lett her å tro at det bare er en (av altfor mange) orddelingsfeil i omløp. De fører også en jakke i samme serie: [Hidden Content] Shopen selger buksa for 2999,- så du har et godt tilbud der.
 5. Flott, da er det godt mulig jeg legger ruta derifra - skal se om jeg rører borti perla du nevner, hørtes virkelig ikke feil ut det der. Deilig å sitte studere kartet, legge opp ruter frem i tid. Ting spikres sjeldent i stein, liker å se an dagen og mulighetene der jeg ferdes, men kjekt å få input av ulike slag! Takk
 6. @karolineschmed Blanda miks, mye tur og hverdagen ellers - sporadiske oppdateringer.
 7. Regner med det er standardfeller, og da er det bare å tre den ene enden av fellen (den som ikke allerede har feste på seg) inn i bøyla, så klistrer du den enden du har tredd igjennom tilbake på fellen (klister mot klister). Dette pleier holde godt. Her kan du i samme slengen klippe til fella, slik at den passer til dine ski. Vet ikke om dette gir mening for deg, men fant en kort filmsnutt du kan sjekke - dette er dog en annne type fell, men det er stort sett noe i den duren.
 8. OK, takk for innspill! Tau og sikringer tenker jeg ikke drasse med meg, så da satser jeg nok på tryggeste og mest praktiske alternativ. Kongen har jeg uansett hatt i tankene lenge, så gleder meg til oppstigningen der.
 9. Tenkte i utgangspunktet på Dronninga/Kongen, siden det er de jeg oftest har fått anbefalt, og ser at Store Trolla beskrives som krevende av flere. Fantastiske bilder! Jeg tenker jeg får vurdere underveis, kjenne på følelsen, før jeg eventuelt prøver meg på de heftigste. Plana er å komme hel ned igjen med alle lemmer i behold! Utsikta og følelsen lokker meg til de litt mer utilgjengelige, men det blir som sagt en vurderingssak. Er stien fra Kongen til Dronninga ålreit å forsere?
 10. Ser området Trolla/Vinnu byr på mange luftige partier, men kan tenke meg utsikten mot Sunndalsfjorden og dalene rundt er særdeles flott! Skal sjekke disse ut videre. Takk for tips om start i Heldalen, ser dette kan være et kanskje bedre utgangspunkt ift å legge opp ruta videre. Hvor er det isåfall mulig å parkere bilen?
 11. Takk! Beina er det ingenting å si på - de gleder seg til å utforske en del av heimfylket jeg ennå ikke har hatt gleden av å få oppleve. Ser jeg har mye å se fram i mot! Har ingen planer om å oppsøke folketette plasser, så kommer til å holde meg unna turisthytter - denne uka skal nytes med kaffekjelen, boka og fiskestanga; avrundinga på et hektisk halvår. Er du kjent i området Trolla/Vinnu-fjellet?
 12. Nydelig - takk for mye bra input! Dette blir min første tur i området, så greit å forhøre seg med de som har ferdes i terrenget rundt, ikke bare planlegge ift kartet. Gjevillvasskambene ser virkelig flotte ut av det jeg har sett tidligere. Den traversen skal definitivt testes. Ser ut som om det kan være gunstig å starte fra Vindøldal og tråkke seg innover heimen derifra - Hva ville du beregnet av tidsbruk hvis jeg skal rekke over det du nevner, samt inkludere Innerdalen? Da tenker jeg endepunkt blir Sunndalen. Vet du om det er uproblematisk å gå fjellrekka over Renndalen, fra Slanglifjel
 13. Jeg planlegger en tur i Trollheimen til sommeren, og lurer derfor på om noen kan dele tips, evt. turruter og veivalg som lar meg favne over store deler av området innen ei ukes tid. Tenker å bo i telt. Som et utgangspunkt ønsker jeg å starte fra Sunndalsøra-sia, og utforske området rundt Gjevillvatnet og bort til Trollhetta. Innerdalen og tårnet tenker jeg ta på tilbakevei. Formålet er å nyte mest mulig av området, så tenker sette opp base på dertil egnede steder, og utforske nærområdene på dagtid, fiske og bare nyte på kveldstid. Om det er noen som sitter inne med flotte fiskevann, topp
 14. Støtter Øyvind her - skal godt gjøre å kjede seg på fritiden. Det er så mange bra folk som kommer sammen, som deler de samme interessene, og som kan presentere deg for nye. Det skjedde alltid et eller annet på eget eller andres internat, og det var bare å slenge innom. Mørketiden var veldig fin - da ble det mer tid rundt bålet, utforskning av nærområdene, planlegging av turer, store nordlysopplevelser bla. Noen tok initiativet til å bygge en utekino også, en vegg av snø og en strategisk plassert projektor; tett i tett med ull, reinsskinn og dunposer slår sofaen any time! Treningsmulighet
 15. Folkehøgskole skulle vært en obligatorisk del av folkeutdannelsen! Som flere her, vil jeg også slå et slag for Øytun. Jeg var der oppe i 06-07, på det som het Veileder - tror det er den linja som i dag kalles Bergtatt. Et fantastisk år, fylt med flotte erfaringer og opplevelser i den beste villmark. Fine folk og proffe linjelærere, pluss at skolen ligger slik til at turer på "fritiden" enkelt er tilgjengelig. Uansett hva du velger blir det nok et av dine beste år - har til gode å møte noen som har hatt en negativ opplevelse, uansett lokalisasjon!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.