Gå til innhold
  • Bli medlem

Mr Lynx

Aktiv medlem
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

20 Neutral

Om Mr Lynx

  • Bursdag 13. juli 1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Malvik

Nylige profilbesøk

1 604 profilvisninger
  1. Dere kjenner kanskje til denne fra før av; https://e1.hiking-europe.eu/ - en fin side med mye nyttig info. Her er link til personer som har gått ruta - helt og delvis - og et forum for utveksling av erfaringer\ideer.
  2. Veldig greit å kunne sammenlikne priser. Takker for tips
  3. Et merke jeg vurderer. Ser ut som det ikke er (nett)butikker i Norge som selger Tarptent, ...korrekt? Hvis så - kjøper dere direkte fra produsent?
  4. Mr Lynx

    Nordisk tent ?

    Har også sondert litt etter lettvektstelt siste tiden, og lurer på i den anledning; ble det tur på deg med nytt Telemark 2ULW? I så fall - hvilke erfaringer fikk du? Generelt lite brukerinfo å finne vedr. Nordisk-teltene, men kom over denne bruker-anmeldelsen: http://komud.dk/telt-anmeldelse-nordisk-oppland-3-lw/ (men ser at det er sponset utstyr, så må kanskje ta visse forbehold mot entusiasmen?)
  5. Tur til Kvitfjellhytta i Stjørdal 15-16 mai. Gikk opp fra Tverrsona. Flekkvis noe snø siste 500 m, ellers bart og fint.
  6. Tilbake etter overnatting på dnt-hytta Fjellhov sammen med datteren på seks år. Hytta ligger fint til ved Igletjønna i Frosta i Nord-Trøndelag. Godt egnet for både dagsturer og overnattingsturer med barn da den ligger kun 3 km fra vei. http://www.fjellforum.no/gallery/image/3416-/ http://www.fjellforum.no/gallery/image/3417-/ http://www.fjellforum.no/gallery/image/3418-lys-reinlav/
  7. Må si jeg beundrer tankegangen din litt; pakke sekken, komme seg ut og la veien bli til mens man går. Det gir jo en mye større fleksibilitet og frihet underveis enn om man må forholde seg til en nøye planlagt rute, og vil nok kunne gi grunnlag for flere opplevelser i løpet av turen. Med den merittlisten du har på vandreruter så virker du være mer enn kvalifisert for å gjennomføre en slik tur, og som du sier; det vil ikke bli noe verre i Norge. Fantastisk bra Instagram profil du har. Ser fram til å følge npl-turen. God tur!
  8. Risikoen for innbrudd er absolutt til stede, tenker da særskilt på østeuropeere på "sommerturne". Anbefaler derfor ikke å parkere synlig langs hovedveiene. Er enig med Steggen; spør grunneiere om du kan parkere ved gårdstun slik at bilen er under regelmessig oppsyn. Uansett har de sikkert gode tips på hvor det er mest gunstig å parkere ved turområdet. Forsøk også å ha færrest mulig eiendeler liggende synlig i bilen.
  9. Vanskelig å ta en sikker bestemmelse uten å ha sett bladene, men det ligner veldig på liljekonvall. Habitatet passer også bra hvis det var sørvendt. Bukketorn er en innført prydbusk fra Kina med tornete kvister som er mellom 1-2 m høy. Den er så langt påvist forvillet bare i Oslofjordområdet og sørover til Aust-Agder.
  10. Liker denne. Flott ide Miss Winther! Hvor langt går du per dag når du går i fjellet? Mellom 10-15 kilometer Hva savner du mest når du er i fjellet alene? Sol Foretrekker du å sove i telt eller på hytte? Hytte Er det ikke kjedelig å gå alene? Nei, stillhet er en stadig større luksus! Hvilken type fjelltur liker du best? Topptur Er du ikke redd for å skade deg eller gå deg bort? Nei, prøver å ta forholdsregler. Går som oftest etter merkede ruter når jeg går alene Hva er din drømmetur? Norge på langs, 4-5 mnd. i sommerhalvåret Hva er den beste turen du har vært på til nå? Helgelandsbukken i Meløy, Nordland. Nordlandsnatur på sitt beste! Hvor var du på tur sist? Holden fjellgård, Snåsa Hvor går neste tur? Trekanten i Trollheimen - starter i dag... Hva er det typisk å glemme når man pakker sekken? Småting - gjerne tannkrem, tannbørste, lykt, førsthjelpspakke Nevn tre småting du absolutt ikke klarer deg uten på fjelltur! Sjokolade, kaffe og mer sjokolade Nevn tre litt større ting du helst vil ha med deg! Thermos, gåstaver, ullgenser Ditt beste tips til de som skal på langtur i fjellet? Kjenn din grense og respekter den. Å snu i tide er alltid smart GOD TURHELG
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.