Gå til innhold
 • Bli medlem

ørjanpåtur

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ørjanpåtur

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

745 profilvisninger
 1. Jeg har et the north face dl 2 telt med footprint,det kan du få kjøpe for 1000 kr. Brukt 13 overnattinger!jeg befinner meg i bergen
 2. Hva tenkes om tarp i femundsmarka?
 3. Takk for svar:) flott blogg larka! Turen jeg tenkte,Gå fra Røasanden og inn til revsjøen og padle til Rogen, så padle meg inn i Litlbudda og videre nedover mot Roasten og tilbake til Røasanden! i forhold til høyde på kart virker dette mest logisk for meg!
 4. Hei, noen som har vert med packraften i femundsmarka? Hadde vert kjekt med litt info ang .bæring mellom vatnene og om det er noen kjekke stryk å padle i? All info er god info
 5. Noen som har erfaring/tips/alternativer til denne ruten ! eikedalen -vending-torfinnsbu-voss! Om hamlagrø vatnet er trygt tenker jeg å gå over det!
 6. Lurer litt på hva folk mener er bruksområdet til åsnes storetind skiene! Og hvor lang de bør være i ift. Person lengde!
 7. Og hvorfor har ikke den tyske importøren lov til å selge i norge? Det er bare tull det du sier!jeg har handlet endel ekstra utstyr fra de og det har gått helt fint!ja prisen er høyere på siden deres, men når du oppgir Norge i kassen , så trekker de fra 19% moms!
 8. Hallais:) Noen som har noen gode spådommer om hvordan kvenna vil være å padle om ca 1- 2 ukers tid, er det vann igjen i fjellet etter all solen og varmen vi har hatt:)?
 9. Ja vi har 4×450 så tenker det holder da;) takk:))
 10. Hvor mye gass trenger 2 personer til 16 dager! Vann kokes til kaffe og grøt morgen!steke fisk eller en real middag lunsj og kaffe,steking av fisk og koking av vann til kvelds !+++vann koking til kakao og kaffe!
 11. Hei, kjøpte et gjeng real turmat frokost blanding på xxl der de hadde de på tilbud til 25 kr, smakte fortreffelig og hadde Over 400kcal pr porsjon! Men siden posen i seg selv tar endel plass og veier litt, lurer jeg på om noen har erfaringer med å tømme dette over på ziplock poser! Tenkte å ta med en real turmat pose som jeg kan bruke flere ganger! Noen som har erfaring her med dette??
 12. Jeg bestilte min fra usa i fjor, og bedre service og kundebehandling skal man lete lenge etter!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.