Gå til innhold
  • Bli medlem

ørjanpåtur

Aktiv medlem
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ørjanpåtur

  1. Jeg har et the north face dl 2 telt med footprint,det kan du få kjøpe for 1000 kr. Brukt 13 overnattinger!jeg befinner meg i bergen
  2. Hva tenkes om tarp i femundsmarka?
  3. Takk for svar:) flott blogg larka! Turen jeg tenkte,Gå fra Røasanden og inn til revsjøen og padle til Rogen, så padle meg inn i Litlbudda og videre nedover mot Roasten og tilbake til Røasanden! i forhold til høyde på kart virker dette mest logisk for meg!
  4. Hei, noen som har vert med packraften i femundsmarka? Hadde vert kjekt med litt info ang .bæring mellom vatnene og om det er noen kjekke stryk å padle i? All info er god info
  5. Noen som har erfaring/tips/alternativer til denne ruten ! eikedalen -vending-torfinnsbu-voss! Om hamlagrø vatnet er trygt tenker jeg å gå over det!
  6. Lurer litt på hva folk mener er bruksområdet til åsnes storetind skiene! Og hvor lang de bør være i ift. Person lengde!
  7. Og hvorfor har ikke den tyske importøren lov til å selge i norge? Det er bare tull det du sier!jeg har handlet endel ekstra utstyr fra de og det har gått helt fint!ja prisen er høyere på siden deres, men når du oppgir Norge i kassen , så trekker de fra 19% moms!
  8. Hallais:) Noen som har noen gode spådommer om hvordan kvenna vil være å padle om ca 1- 2 ukers tid, er det vann igjen i fjellet etter all solen og varmen vi har hatt:)?
  9. Ja vi har 4×450 så tenker det holder da;) takk:))
  10. Hvor mye gass trenger 2 personer til 16 dager! Vann kokes til kaffe og grøt morgen!steke fisk eller en real middag lunsj og kaffe,steking av fisk og koking av vann til kvelds !+++vann koking til kakao og kaffe!
  11. Hei, kjøpte et gjeng real turmat frokost blanding på xxl der de hadde de på tilbud til 25 kr, smakte fortreffelig og hadde Over 400kcal pr porsjon! Men siden posen i seg selv tar endel plass og veier litt, lurer jeg på om noen har erfaringer med å tømme dette over på ziplock poser! Tenkte å ta med en real turmat pose som jeg kan bruke flere ganger! Noen som har erfaring her med dette??
  12. Jeg bestilte min fra usa i fjor, og bedre service og kundebehandling skal man lete lenge etter!
  13. magasinet har tilbud på div. aclima http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=0&prodid=18517
  14. kjøp pakkremmer fra helsport eller nrs.da har du my å gå på , enkelt å feste å stramme!
  15. KJøpte med Packtack, men de er jo ubrukelig om man ikke har bare en pose man skal feste . spar pengene og kjøp tau i stedenfor
  16. Kjøpe deg 2 pakkremmer a ca.2,5 m . så spenner du de bare i gjennom løkkene på båten og rundt sekken og strammer til, da ligger det sttødig og du kan ta på deg sekken med båten på
  17. Jeg ELSKER min packraft:) om den skulle bli ødelagt ville det nok føles som når du plutselig står uten telefon Prisen er stiv og det må jo forsvares at man bruker den, men det er jo så lett å bruke den at det blir nok ingen problem for de som skulle velge å kjøpe en slik! Bare det å ta den ut på en liten søle pytt av et vann gir en enorm ro og frihets følelse, så dere som tenker på å kjøpe en løp å kjøp:) Apropo Kina kopier, ja det vil nok komme , men det blir vel så mye annet fra Kina , er ikke håndlaget av folk med lidenskap for arbeidet! Så vet no ikke om jeg ville vert så veldig trygg nedover en frådende elv:)
  18. kommer aldri tiøl å selge en packraft når du først har fått en:))
  19. Ble alpinisten på meg;), para ranger ble for løs i nakken!
  20. noen som har erfaringer med para ranger om man er 175?
  21. Hei. tenkte å kjøpe meg en ny storsekk, har sett på norrøna para ranger og bergans alpinist 110. jeg er 175 høy , så lurer litt på om naoen har erfaringer med disse sekken eller kanskje har noen andre alternativer, Må tåle bærevekt opp til 30 kg.
  22. Sjekk ut alpacka sine prudukter. alpacka.com
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.