Gå til innhold

Martin HJ

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  945
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Martin HJ vant dagen sist September 12

Martin HJ hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Martin HJ

 • Bursdag 04. okt. 1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv, Fotografering, Fiske og Trening
 • Sted
  Sandefjord

Nylige profilbesøk

5 542 profilvisninger
 1. Ja har opplevd ubehag og smerter i kne ved flere anledninger i løpet av mitt korte liv. Kan være så mangt. Gir det seg ikke så er det henvisning fra fastlege for å ta bilde av kneet slik at en spesialist kan se på det og fortelle deg hvordan det ligger an :) Lykke til og håper det gir seg uten at det blir no greier.
 2. Flott, da har jeg fått svar på det jeg trenger Da tar jeg med hjelm mtp. steinsprang.
 3. Det er notert, da skal jeg se etter teltplass der Tenker du på den snøskavlen ved 1291 vannet? Så er det ikke den jeg mener, den padler jeg forbi siden jeg tenker på å bruke packraften helt inn til Andrevatnet. Jeg tenkte på breen som ligger mellom Stølsnostinden og Falketind som man kommer til etter man har klatret opp fra Andrevatnet. Man kan gå på høyresiden av denne i såkalt løs morenemasse - og her sier folk at man må være forsiktig. Hva kan skje her? Kan deler av den skli ut og lage steinsprang?
 4. Takk for det, brukte endel tid på å få riktig lys og plassering på det bildet Godt å høre at jeg fikk vekket turlysten i deg, det gledes
 5. Tenkte å ta turen opp første halvdel i august neste år via normalveien. Jeg bare lurer på hvor man parkerer hvis det ikke er plass langs veien i Koldedalen og hvor mange er det plass til der inne? Er det noe rom for å snu bilen om det er fullt? Tenkte å ta med packraften og padle meg gjennom Morka-Koldedalen, så kan eventuelt parkere lenger ned langs Koldevatnet om det ikke er plass ved bommen. Når man har kommet opp det bratte partiet etter Andrevatnet så tenkte jeg å gå rett opp til høyre ved siden av breen da jeg ikke har erfaring med brevandring, for så å følge ryggen til topps. Her leser jeg at man må vise forsiktighet når man går i den løse morenemassen, hva innebærer dette? Er det mulighet for å sette opp telt noe sted rundt Andrevatnet eller er det bare stein der inne?
 6. Så bra! Glad mine skriverier kan inspirere til tur og glede 🙂
 7. Bruker samme størrelsen som jeg bruker ellers, de er litt romslige så det er plass til en god ullsokk og en vintersåle fks.
 8. Takk, det var en knakende flott tur og 😃 Brukte en Canon 800D sammen med 10-22mm og 35mm av samme merke
 9. Det er vel det psykiske aspektet med denne som gjør at den er ubehaglig, og at den kan stikke med langvarig kløe i tankene. Jeg bryr meg ikke så mye om den lenger, bare tar den bort når den lander og sørger for at vingene er borte. Syns dog det er litt masete når de kommer mange på en gang. Men damen blir ganske urolig og stressa. Er vel det at den kravler og tjaser rundt for å finne et sted hvor den kan være trygg når den først har landet, da gjerne inni håret på en person er visst et fint sted syns den da det minner om pels og trygghet? Har aldri blitt stukket av den og håper da heller ikke det skjer
 10. Denne hadde jeg ikke fått med meg Takk for finfin rapport til morgenkaffen
 11. Lekker fisk, lekker natur, lekker pose, lekre bilder og lekkert navn på vannet - bare lekkert mao Takk for nattlektyre kl. 04:22 på nattskift her i Sandefjord.
 12. Ja jeg klarte hvertfall ikke finne det.. Rart egentlig at det ikke er reservefilter å få kjøpt når flaska med filter blir solgt her til lands.
 13. Noen som vet hvor man kan få kjøpt ekstra filter til disse Lifestraw Go flaskene? Har ødelagt det jeg har og skulle gjerne kjøpt nytt uten å kjøpe med en ny flaske.
 14. Besseggen mangler den gummikalosjen som går rundt hele støvelen over sålen, den er veldig god å ha når det kommer til beskyttelse av lær og membranet
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.