Gå til innhold
  • Bli medlem

torhorn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om torhorn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Du tenker altså at å få ett LW-underlag inn i en bedding på 185 cm er i overkant optimistisk? Takk for svar. Får vurdere Fjellpulken
  2. Hei Driver å ser på arctic bedding. Ser de fleste har lengde på 185cm. Har selv et liggeunderlag som er 197 cm langt. Noen som har erfaring med dette som vet om dette blir i overkant trangt/kort med standardlengde på beddingen? Vet det finnes en XL-versjon som er lengre, men de var ganske mye dyrere. Tanker?
  3. Takker for svar. Ble en dobbel som jeg ser frem til å få testet 😀
  4. Har kjøpt meg enkelutgaven av hengekøya Ticlet to the moon, men utfra det jeg leser på nett er det mange som bruker den doble. Noen som har tanker om hvilken størrelse som er «best»? Skal brukes til en person.
  5. Filmen der Ousland går fra nordpolen til Frans josefsland ligger nå ute i nrk nett-tv en periode, siden den ble vist i julen. anbefales!
  6. Var på samme åpningen av XXL i Tromsø og fikk rasket med med en Princeton Tec Apec. Virker meget lovende sålangt Bruker også AA-batterier, og har en maks effekkt på 130 lumen.
  7. Har selv Haglöfs Spitz, og er veldig fornøyd med den. Har hatt den i cirka 1. år. Da klikk.no testet jakker med Gore-tex fikk den terningkast 6, og ble rangert like bak Theta Ar fra Arc'teryx. Testen ligger forøvrig på klikk.no enda Kanskje verdt å ta en titt.
  8. Var på Galdhøpiggen i midten av september ifjor, og da kunne vi ake fra toppen og ned til Keilhaus topp, og litt et stykke nedenfor Svellnose, men måtte gå resten.
  9. Er også mye fint utstyr å få kjøpt brukt på www.finn.no, om man leter litt
  10. Kjenner ikke til Kaitum personlig, men det får gode skussmål her inne på forumet. God liggelengde pga rette vegger istedenfor skrå i fotenden. Hilleberg syr visstnok på stormmatter for noen kroner. Ellers får Keron mye skryt her inne, verdt å sjekke ut. Har personlig noen vinternetter i Helsport Fjellheimen Extreme og er godt fornøyd, selv om det skrår litt i fotenden. Kan ellers tipse om å søke litt på forumet, er mengder med telt-tråder, så du kan kose deg lenge med å lese andre tråder
  11. nrk.no/monsen. Der ligger alle tv-seriene pluss endel annet snacks
  12. torhorn

    Pendelhopp

    Her er en video fra når noen kamerater av meg hoppet pendelhopp fra en bro hjemme i Lofoten, ser spennende ut ihvertfall http://www.youtube.com/watch?v=ilXR6F2XD84
  13. torhorn

    Exped Auriga

    Har også Auriga, og har stortsett de samme erfarignene du har. Har ikke testet det til to personer enda, men tror det skal gå greit. Er vel som de fleste 2-manns-telt at det er bra med plass til en og man bør være gode venner for å være to. Har du testet det i vind? Har ikke vært ute på de mest stormfulle dagene, men etter hva jeg har lest skal det tåle vind bra. Er forøvrig kjempefornøyd med teltet
  14. Tror som nevnt over at Exped Vela kan være noe å se på. Har selv Exped Auriga, og det går ann å slå opp innerteltet for seg selv, eller kun ytterteltet for den saks skyld. Auriga finnes både med innertelt i mesh, og med vanlig tradisjonelt innertelt. Jeg valgte sistnevnte for å kunne bruke teltet litt mer på våren/høsten. Store dører på begge sider som gir god gjennomtrekk om ønskelig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.