Gå til innhold
 • Bli medlem

hawearl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

hawearl vant dagen sist 24. desember 2014

hawearl hadde mest likt innhold!

Om hawearl

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Arendal

Nylige profilbesøk

834 profilvisninger
 1. Vekker denne til live igjen.. Kunne det være en ide å legge på et par strøk med bengalak på pariseren for bedre glid?
 2. hawearl

  hawearl

 3. Er hundeeier og har erfaring med mange ulike raser. (Schaefer, newfoundland, springer spaniel, wheaten terrier) Det er eiers ansvar å ha full kontroll på hunden slik at det ikke oppstår uønskede situasjoner. Man bør dressere hunden godt, men for all del ikke glemme at det tross alt er dyr med instinkter man har med å gjøre. Det er mitt ansvar som hundeeier å holde hunden min unna evt kjipe situasjoner. Skjer det noe er det hunden som kan ende opp med å bøte med livet grunnet min dumskap.
 4. I had the one from straume and the one from øvre tovdalselva. But if it's impossible to buy the licence, then i would have a thing or two to say to any "ranger" that would try to fine me or something like that. But thats just me. (You can off course choose to not fish in the lakes that you cant buy licence for.)
 5. Jeg har vært forsiktig med hvor jeg har brukt den og unngått skarpe kanter o.lign. Fungerer utmerket. Antatt brukt ca 45-50 ganger. Ingen tegne til svakhet noen steder. Gull verdt!!
 6. Try Aust Agder Turistforening in Arendal. Maybe they can help you. [Hidden Content]
 7. ..and if youre planning on paddling all the way through årdalen to Dale you also need fishing license for Øvre Tovdalselva. You can buy this at the store in Hillestad or in Dølemo. Ps. Make sure to stop in time for Rjukanfossen!!!
 8. Contact Olav Straume. Number is in the post above yours. You probably need a key to the road that leads you to Mjåvatn. He will help you with both
 9. hawearl

  Jegerprøven med njff

  Får du ikke utdelt boka på kurset? Jeg tok kurs i mars, og da var det inkludert. Men det kan sikkert variere frae kurs til kurs?
 10. Takk for alle svar. Jakka er nå bestillt.
 11. Jeg vurderer å kjøpe meg en arcteryx theta jakke som erstatning for en trollveggen dri3 som ikke gjorde jobben sin. Jeg er 178cm/78kg og har brukt L i norrøna jakker siden jeg liker å ha litt plass i de. Ut i fra størrelsestabell virker det som om jeg bør kjøpe M i Arcteryx. Noen som har erfaringer med at Arcteryx er større i størrelsen enn Norrøna? Jeg skal kjøpe på nett og det er skrøpelig med butikker i nærområdet som selger Arcteryx.
 12. Siden Komplettfritid har 20% på allerede hyggelig pris på Hilleberg Soulo så ble det et slikt for 3990,-. Det erstatter ringstind light 2 som "alenetelt". RT ble forøvrig solgt på finn.no etter 25 minutters annonsering.
 13. Slår et slag for akka dome. Såfremt du synes vekten er overkommelig. (Du skal gjerne bære med at par andre ting for ungene) Jeg har dette teltet selv, og bruker det på kano- og pulkturer eller der jeg ikke skal bære langt eller hvis jeg er så heldig å få samboeren med Luftingen er super og romfølelsen kjempegod. Eneste minuset med mitt akkadome er at det kan være litt plundrete å strekke igjennom stengene. Det er litt trangt om plassen der de krysser på midten. Men når det er slått opp står det som en bauta. Jeg fikk mitt brukt på finn for 2000 i feilfri stand, men dette vil variere.
 14. Selv om det ikke er 100bomull vil jeg også anbefale keb buksa. Jeg bruker min MYE og er kjempefornøyd.
 15. Klattermusen allgrøn er en tusenlapp rimeligere enn arteryx theta ar. Er dette kun pga ulik prising, eller er theta'n tusen kroner "bedre"?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.