Gå til innhold
  • Bli medlem

hawearl

Passivt medlem
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av hawearl

  1. Vekker denne til live igjen.. Kunne det være en ide å legge på et par strøk med bengalak på pariseren for bedre glid?
  2. Er hundeeier og har erfaring med mange ulike raser. (Schaefer, newfoundland, springer spaniel, wheaten terrier) Det er eiers ansvar å ha full kontroll på hunden slik at det ikke oppstår uønskede situasjoner. Man bør dressere hunden godt, men for all del ikke glemme at det tross alt er dyr med instinkter man har med å gjøre. Det er mitt ansvar som hundeeier å holde hunden min unna evt kjipe situasjoner. Skjer det noe er det hunden som kan ende opp med å bøte med livet grunnet min dumskap.
  3. I had the one from straume and the one from øvre tovdalselva. But if it's impossible to buy the licence, then i would have a thing or two to say to any "ranger" that would try to fine me or something like that. But thats just me. (You can off course choose to not fish in the lakes that you cant buy licence for.)
  4. Jeg har vært forsiktig med hvor jeg har brukt den og unngått skarpe kanter o.lign. Fungerer utmerket. Antatt brukt ca 45-50 ganger. Ingen tegne til svakhet noen steder. Gull verdt!!
  5. Try Aust Agder Turistforening in Arendal. Maybe they can help you. http://aust-agder.turistforeningen.no
  6. ..and if youre planning on paddling all the way through årdalen to Dale you also need fishing license for Øvre Tovdalselva. You can buy this at the store in Hillestad or in Dølemo. Ps. Make sure to stop in time for Rjukanfossen!!!
  7. Contact Olav Straume. Number is in the post above yours. You probably need a key to the road that leads you to Mjåvatn. He will help you with both
  8. Får du ikke utdelt boka på kurset? Jeg tok kurs i mars, og da var det inkludert. Men det kan sikkert variere frae kurs til kurs?
  9. Takk for alle svar. Jakka er nå bestillt.
  10. Jeg vurderer å kjøpe meg en arcteryx theta jakke som erstatning for en trollveggen dri3 som ikke gjorde jobben sin. Jeg er 178cm/78kg og har brukt L i norrøna jakker siden jeg liker å ha litt plass i de. Ut i fra størrelsestabell virker det som om jeg bør kjøpe M i Arcteryx. Noen som har erfaringer med at Arcteryx er større i størrelsen enn Norrøna? Jeg skal kjøpe på nett og det er skrøpelig med butikker i nærområdet som selger Arcteryx.
  11. Siden Komplettfritid har 20% på allerede hyggelig pris på Hilleberg Soulo så ble det et slikt for 3990,-. Det erstatter ringstind light 2 som "alenetelt". RT ble forøvrig solgt på finn.no etter 25 minutters annonsering.
  12. Slår et slag for akka dome. Såfremt du synes vekten er overkommelig. (Du skal gjerne bære med at par andre ting for ungene) Jeg har dette teltet selv, og bruker det på kano- og pulkturer eller der jeg ikke skal bære langt eller hvis jeg er så heldig å få samboeren med Luftingen er super og romfølelsen kjempegod. Eneste minuset med mitt akkadome er at det kan være litt plundrete å strekke igjennom stengene. Det er litt trangt om plassen der de krysser på midten. Men når det er slått opp står det som en bauta. Jeg fikk mitt brukt på finn for 2000 i feilfri stand, men dette vil variere. Et supert telt, med masse plass og god talhøyde. Lykke til med valg av telt, og god tur!!
  13. Selv om det ikke er 100bomull vil jeg også anbefale keb buksa. Jeg bruker min MYE og er kjempefornøyd.
  14. Klattermusen allgrøn er en tusenlapp rimeligere enn arteryx theta ar. Er dette kun pga ulik prising, eller er theta'n tusen kroner "bedre"?
  15. Jeg antok også at det var fabrikasjonsfeil. Men da erstatningsplaggene heller ikke holdt mål er jeg nå i ferd med å utvikle en viss skepsis. Hvordan er lofoten jakka på lengden ift trollveggen? Dvs. Er den lang nok til at den ikke sklir opp bak når man går med sekk?
  16. Etter sist innsending av klærne til norrøna fikk jeg nye. De nye ble i dag returnert med bilder av en søkk våt innehaver etter en trilletur i snøvær. Regner med å få pengene igjen nå. Men hva skal jeg nå kjøpe? Noen som har forslag? Har hatt norrøna i mange mange år og alltid vært tørr og fornøyd. Så har dårlige kunnskaper om andre merker. Det er jeg er på jakt etter er skallklær som er mer vanntett enn trollveggen dri3. Kan recon eller trollveggen gtx være et bedre valg?
  17. Nå er klærne sendt inn (for andre gang) til Norrøna. Denne gangen med vedlagte bilder av en våt eier. Så får jeg se om de fremdeles mener de er vanntette nok.
  18. Tror det er slik at dersom du skal bruke schnozzle bag på madrass med integrert pumpe, så må du ha en flat valve adaptor. http://www.oslosportslager.no/produkt/flat-valve-adapter-for-exped-liggeunderlag-34274.aspx Ingen stor investering.
  19. Åsnes kongsvold med binding til en hyggelig pris på gmax arendal. Bikkja blir fornøyd nå. Og jeg selv naturlighvis
  20. Ny fiskestang på salg hos skittfiske Shimano Antares dx 8' 7-21 for 1699 (!) Gleder meg til vårfiske!
  21. Jeg gjør som deg @REs og tar det til helgen.
  22. Jeg er på juleferie hos foreldre og fant "Pelsegerliv Blandt Nord-Kanadas Indianere" av Helge Ingstad i bokhylla. Boka er trykket i 1937 og har den "gamle" følesen over seg. Passer perfekt. "Efterat våre innkjøb var undagjort, hadde vi akkuratt nok mynt til toget så langt det gikk, og til to glass øl. Da ølet var drukket, var der ikke lenger noen rimelig grunn for oss til å bli i Edmonton, og tidlig en Aprilmorgen bar det nordover mot Waterways, flodenes møtested." Høy-trivselsfaktor på gang. Er tidlig oppe med min datter som har sovnet igjen på sofaen, har rigget meg til med frokost, kaffe, radio og fortsettelsen av historien! GOD JUL!
  23. Jeg skaffet meg et telt med litt god høyde og plass (akka dome 3). Utsikt med myggbeskyttelse til begge sider var en kjempehit. Nå gjorde det nok ingenting at vår første tur sammen var en uke i Austheiene med kano med 25 grader, vindstille og ypperlige badetemperaturer. Bedre tur-reklame finnes ikke!
  24. Størrelsen er super. Veldig romslig bla grunnet bratte vegger. De tre stengene kan være litt plundrete, men med litt lirking går det kjempefint. Har slått det opp i kraftig vind - og det gikk finfint. Når jeg kjøpte dette teltet stod det mellom dette og Exped Orion Extreme. Men da jeg fant akka dome 3 på finn.no til 2000 var valget enkelt. Teltet var så godt som nytt og jeg er veldig fornøyd.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.