Gå til innhold

Solstråla

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Solstråla

 • Bursdag 15. aug. 1984

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Solstråla

  Hva har du kjøpt nå!

  Helsport Ringstind Superlight Gleder meg til og teste dette teltet .
 2. Solstråla

  Lavkarbo langtur

  Hei Jeg har med meg : Tørket pølser av flere sorter som Elg,Rein,Hjort ol passer på at di ikke er fulle av nitritsalt . Gry hammer sin pølse er veldig bra,kan kjøpes på nettet. Første uka har jeg med egg og jeg vakumpakker kjøttpølser og Bacon Posjonspakker,di holder leeenge i sekken. Har med rikelig med smør Det bruker jeg også i kaffen på morgenen. knekkebrød av nøtter og frø med smør og fenalår er fortreffelig. Brisk knekkebrød er innafor om du ikke baker selv. Majones og tubeoster er jo grei skuring ikke minst små posjonsoster. Disse får du i flere varianter. Har alltid med nøtter , anbefaler mandler, walnøtter og macadamianøtter pga det høye fettinnholdet Jeg har med noen små bokser med vegetabilsk fløte som holder ypperlig i sekken , den bruker jeg til fiskesuppe . Tar med en boks økologisk grønnsaksbuljong som også gir bedre smak til fiskesuppa og som er god i koppen med en klikk smør. Di små boksene makrell i tomat (king oscar) som ikke er tilsatt sukker er også med å den blander jeg med majones. Kommer ikke på mer i farten men Duverden for en energi jeg har i fjellet God tur
 3. Solstråla

  Packraft-venner

  Takk for svar Pattron . jeg valgte meg en yak jeg gleder meg helt vilt til og prøve. Bestilte med stangholder men er det noe mere ekstra utstyr som er greit og tenke på ?
 4. Solstråla

  Packraft-venner

  Takk for svar ,glemte helt og skrive at det er en stor kraftig plugg av en hund Alaska Malamute ,vet ikke helt hvordan han vil reagere på å bli med i båten,litt skeptisk av natur kan du vel si ,hehe .Er vel nesten viktigere for meg at vekten på pacraften er minst mulig, siden jeg sannsynlig vis ikke får han med i båten å må jeg gå mye når vi flytter camp ,men har likevel mulighet til og bruke båten til kryssing og fisking ved camp.
 5. Solstråla

  Packraft-venner

  Noen som har deluxe sete til pacraften ?? Er det noen hensikt å ha ?
 6. Ååå er den så dårlig??? har akkurat fått meg et sånt å vil nødig drive å lappe det hver gang jeg er på tur .
 7. Solstråla

  Packraft-venner

  Hei jeg skal kjøpe meg packraft å lurer veldig på hvilken modell jeg skal velge . Den skal brukes på vann og i elv med sekk og mulighet for hund ,jeg fisker med flue og går lange turer med stor oppakning på eks Hardangervidda . Lurer på den Denali Llama utgaven hvor det er avtakbart spruttrekk ?? erfaring ? Så leste jeg noe her om mulig prosenter på handel hos Pakrafting.com men finner det ikke igjen ?? Jeg er 170 høy . I tillegg lurer jeg på fjell ski ..hvilken type jeg bør velge å lengde på skiene . jeg går med hund så jeg mener vel at stålkant er utelukket . pris er jo også et tema . trenger jo ikke alltid å ta det dyreste,kvalitet og pris henger jo ikke alltid sammen .
 8. Solstråla

  Hvor har du vært på tur i dag?

  sukk .....eneste turen vi får her er på tredemølla. Er jobb i havet så ingen fjelltur her men fine dager å se utover det mektige havet å drømme seg bort i alle minnene etter di fantastiske turene jeg har vert på. Gleder meg virkelig til å komme i land å få ski eller truger på beina å gå innover det nydelige nådeløse fjellet . Vil ønske alle ei nydelig romjul. Nyt dagene på tur . bilde 2 fra en vakker morgenstund i havet . bilde 1 fra drømmetur tidlig i vinter .
 9. Solstråla

  Hva fikk du til jul? :)

  Er så heldig å fikk meg ullklær og downmat som skal brukes på vinteren, fikk også hjemmestrikket votter og en kjempefin espegaard bålpanne . Jeg må ha vert utrulig snill i år .
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.