Gå til innhold
 • Bli medlem

OddbjørnB

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om OddbjørnB

Nylige profilbesøk

525 profilvisninger
 1. [Hidden Content] Fant denne tråden i dag. Der er det nevnt noe om å utvikle allergi mot lim på sportsteip... Trådstarter ser ellers ut til å bli fornøyd med gnagsårsokk (fra apoteket).
 2. Jeg har i løpet av vinteren begynt å få gnagsår på hælene av mine. De siste årene har jeg hatt på en stripe med sportsteip på tvers over hver hæl, før bruk av både fjellsko og skisko. Dette har hindret gnagsår, fram til i vinter. Teipen ser ut til å sitte som f..., så jeg er ikke sikker på hva som skjer. Bruker liner og ullsokker, sommer og vinter. Tenkte å foreslå at vi kunne bytte sko. Men jeg har størrelse 43, så da går ikke det 😅 Har tidligere lest om folks erfaringer med gnagsårsokker. Har fått inntrykk av at de fleste synes de ikke fungerte noe særlig bra. Men nå skal jeg prøv
 3. Hvilken størrelse er skoene dine?
 4. Jeg har også Alaska, og har erfart samme problem med stramming/snøring. I går tok jeg en tang og klemte sammen de nederste hempene litt, slik at de holder fast lissene til man skal snøre videre oppover.
 5. Jeg kjøpte nye Asolo fjellsko i fjor. Leste tilfeldigvis om dette fenomenet på nettsiden deres for en stund siden. I følge Asolo er deres sko konstruert for at både mellomsåle og yttersåle kan byttes ut dersom det blir nødvendig.
 6. Jeg kjøpte Alaska BC i fjor vinter, sammen med nye ski. Meget fornøyd! Angående snøringen er jeg enig med andre her om at det er en merkelig patent. Litt utfordrende å få strammet skikkelig over vrista, men det går.
 7. Kjøpte samme sko i fjor høst, veldig gode sko! Varmer skoene med varmluftpistol, og smører med Sno-Seal (Beeswax). Fungerer veldig bra, anbefales!
 8. Takk for svar! Spurte fordi jeg fikk Gaiter Trouser no 1 i posten i dag, men den er altfor lang. Trenger str. 46, men de har bare 48 og større (unntatt i orange). Vurderer derfor Keb Gaiter i stedet. Får høre med de i morgen om de får inn igjen grønn 46.
 9. Hvordan er stretchfeltene på Keb/Keb Gaiter med tanke på vindtetthet? (i forhold til G-1000)
 10. Gikk fra Glitterheim til Glittertind lørdag. Skodde, snøvær og flatt lys gjorde at vi stod på toppen et halvt minutt før vi fant ut at vi faktisk var på toppen Uheldig med været, men alt i alt en fin tur!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.