Gå til innhold
  • Bli medlem

Tempus

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Tempus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei! Jeg og ei venninne har tenkt oss på tur i juli. Jeg har gått mest i Oslo og nå skal vi gå i nærheten av Vestfold. Trenger ikke nødvendigvis være i Vestfold, vi har bil. Vi ser for oss å gå rundt 4-5 timer om dagen og være borte i opptil tre netter. Da jeg har en liten hund som skal være med er det nok enklest å gå i skogen. Gikk en fin tur i fjor fra Harestua til Maridalen, men gikk veldig mye på grusveier. Hadde vært greit å ha litt mindre av det denne gangen. Veldig gjerne en blåmerket tur. Er det noen som har noen tips til hvor vi kan gå? Og hvor det er fint å telte langs ruta?
  2. Takk for så mange gode svar! Var det skiltet der du gikk? Hadde du overnattinger, og hvor overnattet du i tilfelle? Var det fine teltplasser? Ruta vi egentlig skal gå går forbi Katnosa og Kikut. Gjorde din rute også det? Hvor mange km var veien du gikk?
  3. Øyungen telta vi ved i fjor sommer, den turen gikk fint selv med to hunder som vimset frem og tilbake. Da hadde vi også med litt mer utstyr enn det vi skal ha i sommer, blant annet en liten gassgrill vi gikk og bar på. Jeg hadde fremdeles nok energi til å jogge rundt og lete etter ledig teltplass. Det skal sies at vi er vant til å gå i skogen med hundene en times tid hver dag, men da så klart uten sekk og i et relativt bedagelig tempo. Jeg fylte sekken med 6-7kg brusflasker forrige uke og merket knapt at den var på ryggen.
  4. Takk for svar! Problemet er bare at vi ikke aner hvor vi da kan gå. Vi har brukt litt tid på å finne denne turen. Avhengig av å finne en tur med rute og forslag til overnattingssted, tar ikke sjansen på å bare gå.
  5. Vi er tre jenter som planlegger å gå fra Skar i Oslo til Harestua i Oppland i sommer. Turen har vi funnet her http://www.lommekjent.no/ruter/1290272 Lengden er i følge nettsiden 51km. Ingen av oss har gått noe særlig lenger enn en times tid med sekk før og ingen av oss er godt trent. Vi vil derfor bære så lett som mulig. Selv har jeg en Bergans Trollhetta sekk Vi har soveposer (tunge og store), telt, liggeunderlag osv. Da vi kun er vant til små turer i skogen så vet vi ikke helt hva vi kan forvente oss. Vi planlegger tre overnattinger på turen. Hvor mye mat beregner man til en slik tur? Har dere tips om hvilken mat? Går det an å drikke fra vann vi går forbi underveis? Hvor mye klær pakker vi med? Må vi lære oss kart og kompass, eller ser dette ut som en tur der vi ikke har behov for det? Kom gjerne med alle gode tips dere har!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.