Gå til innhold
 • Bli medlem

erge

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har heller ikke tiltro til disse "kunstige kommunetoppane", godt poeng Toto! Det har dessverre oppstått flere av disse. Det blir riktig nok kommunens høyeste punkt, men langt i fra kommunens høyeste topp. Så i realiteten har samlerne etter mitt syn bommet på mange virkelige kommunetopper Et annen ide er å bestige kommunenes høyeste frittliggende topp (som ikke berører kommunegrenser)
 2. Severdigheter, Fornminner etc er på flere lokale turkart her jeg bor (i Telemark) markert med nummer. På noen av de kartene jeg har er det opp mot 60 – 70 nummererte punkter. Her har man turmål for alt mulig innenfor Natur, Historie og Sagn. Her kan målet for turen bli alt fra Bjørnehier, Bygdeborger, Flyvrak, Stuler, Tjern, ja alt mulig rart. Vet ikke hvor vanlig det er med slike nummererte punkter på turkart ellers i Norge, men antar det er ganske vanlig. Dette er en grei metode for valg av tur på, eller komplettere samlinger på. På et av kartene jeg har, over et lite fjellområdet i Grenla
 3. Var selv på jakt etter en kajakkåre på 240 cm i fjor høst. Endte opp med en todelt Lanha treåre fra Bottolfs Verksted AS i Vikersund. En av få årer jeg fant på 240 cm her til lands. Ellers er det mulig at Vestfold Ships i Tønsberg selger treårer fra Klepper, er ørlitelitte grann usikker på dette, men i så tilfelle er Klepperårene også på 240 cm.
 4. erge

  Hårteigen

  Har kun gått der med snøfonn, men var da overraskende greit å gå. Kan godt tenke meg som Snilen sier at snøfonna er å foretrekke framfor klyving på steinene. Når vi var der hadde noen satt igjen ”ispigger” i starten på fonna. Var utrolig kjekt å bruke.
 5. I 2006 sykla to unge gutter Norge på langs, han ene var da 13 år og 9 måneder. [Hidden Content] I 2007 ble rekorden slått av en på 13 år og 2 måneder. [Hidden Content]
 6. Kamera er kjipt å glemme. Har heldigvis kun skjedd et par ganger. Jeg må ha bilder fra alle turene. Ellers har jeg hatt en tilbøylighet til å glemme solkrem.
 7. Er varens verdi (uten frakt) under 200,- betaler man ingen moms. Fraktpriser blir bare relevant om man varens verdi overstiger 200,-, da betaler man moms også på frakt.
 8. Jeg går ut i fra at de 211,- kronene er varens verdi (uten fraktkostnader) siden du må betale toll/moms. Men 150 kroner i toll virker da svært så usannsynlig.
 9. Postsenteret i Strømstad er flyttet ut av sentrum siden artikkelen du viser til ble skrevet, ligger nå på et industriområdet rett utenfor sentrum (postnummeret vil nå være 45233 strømstad) Ellers syns jeg alt står skrevet ganske bra i linken din. Det er ingen registrering på forhånd. Fungerer perfekt. Grensen på 6000,- krever at du har opphold deg minst et døgn i Sverige. OBS: Postsenteret er stengt på lørdager (egentlig ganske trasig, passer ikke alltid å reise midt i uka)
 10. Har denne selv i 0.5 liter, men har ennå ikke prøvd den på tur. Men ut fra hva jeg føler av trykknappen er dette absolutt kvalitet. Det er trykknappsystemet som avslører det meste om termosene. Liker også utseende på den meget godt. Europris selger også en utgave av den originale termosen, men med en langt dårligere trykknapp, ikke å anbefale.
 11. Hei! Velkommen til forumet. Tema har vært oppe en gang før. Du kan jo sjekke denne tråden: [Hidden Content]=
 12. ”Det var en helt fantastisk og merkelig opplevelse, ler… ”…… forteller en lattermild ….” .”… sier hun med smil i stemmen” Det var da voldsom så morosamt detta var da
 13. Oi, Oi, var dere der i går natt Kan gått tenke med at det røska bra i hytta da ja. Ikke dårlig at dere tok turen ut på eggen også.
 14. Tviler ikke på at dere så elgekskrementer der. Når jeg nevnte en ”medbrakt skrøne” tenkte jeg at ekskrementene kunne vært tatt med opp og lagt ut av en eller annen. For når toppeggen ble nevnt tenkte jeg på eggen mellom hytta og toppunktet – det ville jo vært litt utrolig. Misstenkte ikke dere på noen som helst måte for å skrøne. Fant et fint bilde på nettet med Gaustatoppen og elg i solnedgang. Kanskje det var denne elgen? [Hidden Content]
 15. erge

  Noko for Norge?

  Denne mannen ligger antagelig i trening til et lignende ritt. Artig å se hvordan denne form for utspekulert blotting formildes framfor tradisjonell blotting, selv av politiet. Tenker da på saken i artikkelen om denne mannen: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.