Gå til innhold
  • Bli medlem

jens e

Aktiv medlem
  • Innlegg

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om jens e

  1. Andre som har erfaringer med nettbutikken backpackingforever.de?
  2. Kjøpte nylig Asolo Variant. http://vertikal.no/Produkter/Stoevler-sko/Terrengsko/VARIANT-GV-MM Godt fornøyd så langt, men for min del er det for tidlig å si noe om slitestyrken.
  3. Dårlige erfaringer her... Bestilte et par sko. Etter en uke fikk jeg mail om at de ikke var på lager, men at de ventet de i løpet av få dager. Greit nok. En uke senere får jeg mail om at skoene er sendt (og pengene trukket fra konto). Etter nok en uke tok jeg kontakt da jeg ikke hadde mottatt skoene. Etter fire dager fikk jeg svar. Skoene hadde blitt holdt igjen fordi det var feil størrelse. Igjen fikk jeg beskjed om at de skulle bestille skoene og at de skulle komme i løpet av få dager. Da jeg ikke hører noe tar jeg kontakt etter nok en uke. Får svar en uke senere om at de hadde mottatt feil størrelse og feil farge... Skoene skulle bestilles igjen, og var ventet om få dager... Jeg sender deretter ukentlige mail for å høre hvordan det ligger an med skoene som skulle komme om få dager... Får ikke svar... Etter en måned når jeg omsider gjennom på telefonen. Får da beskjed om at skoene ikke har kommet fra leverandør. Jeg spør når de kommer, og får i svar at de ikke vet, men det kan ta måneder... Jeg kanselerte ordren. Aldri mer amfibi.no på meg...
  4. Har dessverre de samme erfaringene med amfibi. Få dager ble til to måneder, og minimalt med oppfølgning - tross purringer fra min side. Kanselerte til slutt ordren. Aldri mer amfibi.no på meg.
  5. Skuffende av Arcteryx. Jeg synes de resignerer. Er som å si; nei, hos oss kan du ikke forvente slitesterke klær. Overraskende at en såpass populær produsent ikke koster på deg en ny jakke. I stedet velger de å fremstå som en lite serviceorientert bedrift med klær som ikke er ment å tåle normal turbruk. Dårlig PR!
  6. Har selv Jan Mayen og er godt fornyd med den. Ullundertøy, balaklava og - 28 gikk helt fint. Silikonlaget under er kjekt med tanke på å unngå å skli av underlaget, samt beskyttelse mot fukt. Ulempen er selvsagt at den er stor og tung i forhold til en dunnpose. Står noe mer her: https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=11318&highlight=
  7. jens e

    Skalljakke

    Står litt om trollveggen og theta her: https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=22914&highlight=trollveggen Du får nok plass til vindvotter i lommene på Trollveggen, men etter min mening kunne de gjerne vært større. Trollveggen har feste for pels på hetta. Synes det er en bonus. Etter diverse glidelåslekkasjer fra ME og Klättermusen har jeg nå et håp om at Trollveggens aquaseal vil holde regnet ute. So far so good...
  8. jens e

    Skalljakke

    Jeg har hatt kongur. Likte godt lommene, stormklaff og lengden. Dessverre holdt den ikke vannet ute. En skikkelig skur og jeg ble relativt våt. Reklamerte og fikk pengene tilbake. Kanskje en god vinterjakke, men jeg synes hetten dekker sidene for dårlig. Jeg har nå den nye trollveggen gtx. God lengde, god hette, ok lommer og regnet preller av. Jakken får du fra tid og annen nedsatt til 3995,- på oslo sportslager og sportsnett. For min del stod det mellom trollveggen og theta sv. Først og fremst pga lengden.
  9. Hei! Har følgende knivslipere: Helle skjerper: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article717585.ece og Smith's diamant slipesett: http://www.xxl.no/jakt-vaapen/kniver-oekser/slipeutstyr/smith-s-diamant-slipesett-9005172 Synes imidlertid ikke at jeg får eggen på knivene skikkelig skarp. Skyldes det utelukkende brukerfeil, eller er det noen som har annet utstyr å anbefale?
  10. jens e

    Vinterlue

    Jeg har også hatt den lua. Synes det ble litt kaldt på ørene når kulda virkelig satt inn. Men det kan jo også ha noe å gjør med, som du påpeker, at de første modellene var litt små.
  11. Eller denne? SE xperia active http://www.amobil.no/artikler/sony_ericsson_xperia_active/103331
  12. Interessant. Har du noe erfaring med luene derfra?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.