Gå til innhold

erlendg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. erlendg

  Fiskekort på gullfjellet.

  Planlegger en liten tur med telt på kryss og tvers av Gullfjellet. Gullfjellet i Begen/Os/Samnanger altså, i tilfelle det finnes flere fjell med det navnet i Norge Tenkte å prøve fiskelykken i samme slengen. Så spørsmålet er, Trenger en kort her, og hvor er det i så fall å få kjøpt?
 2. erlendg

  Tur i mai?

  Lurer på å ta meg en liten telttur m fruen siste uken i mai. 3-4 dager/netter. Noen hete tips? Holder til i Bergen og vil gjerne ikke kaste bort for mye tid på transporetappen. Forslag mottaes med takk.
 3. erlendg

  Hvem har hund og hvilken rase?

  Har to. En rottis gutt på to og en Rottis/beauceron blanding som nett har fylt ett. Sterke hunder begge to, men frøkna er nok mer utholden og bedre pelset for ekstremsport utendørs. I helgen gikk hun like gjerne ut av gapahuken og la seg oppå duken i regnet. Gutten er mer opptatt av det soisale og kosen på tur, men klarer seg fin utendørs i noen minusgrader. Hun må desverre omplasseres snart om noen er interresert....
 4. erlendg

  gps...

  Jeg bruker både kart og gps på lengre turer. GPS'n er i praksis umulig å planlegge lengre etapper på, men er veldig fin til å fortelle hvor jeg er. Til geochaching turer har jeg ofte bare med gps, der er ofte etappene korte. GPS'n er også fin til logging, så kan en vise akkurat hvor en gikk, høyde kurver osv.
 5. Bare å hive seg igang caching har vist meg mange fine tur områder. Men savner bokser i de dypere fjellområder i norge.
 6. Etter å ha kommet ned fra en fortreffelig overnatting i fjellet med to venner der ingen av oss husket noe så essensielt som dasspapir slo det meg at det virker som om det altid er en liten dubbesings som blir glemt. Flere med samme erfaring? Hva pleier DU å glemme. Jeg har for vane å legge igjen -dasspapir (toalettpapir for de som er fine på det) -kaffe -pusse saker til sko. Men glemer bare en av delene. He he
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.