Gå til innhold

joni

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. På Nordfjord folkehøgskule bygges det slike kajakker...
 2. joni

  Klister på hendene

  Eller eventuelt SWIX klisterfjerner... Sikkert ikke så sunt, men effektivt...
 3. Fuglesang, fossebrus, vindsus...
 4. joni

  Hvilken primus bruker du?

  MSR Dragonfly. Brukt 1 vinter, godt fornøyd så langt.
 5. joni

  Effektiv turmat på dagstur

  Har jo den såkalte overlevelsesuka i militæret. Sikkert mange som kan skrive under på at de så litt skjelett ut etter den...
 6. joni

  Klatrekurs å anbefale?

  Prosjekt Villmark arrangerer både klatrekurs og videregående klatrekurs i juni... http://www.prosjekt-villmark.no/
 7. joni

  Snøsag

  Der er det kun to typer og begge er til å montere på spadeskaft...
 8. joni

  Snøsag

  Det var liksom det jeg skulle prøve å unngå da... Jeg har rottefella-spaden, er fornøyd med den. Lærerne her på friluftsliv i Bø anbefaler til og med den. Litt spennende at folk har så forskjellig oppfatning... Er det fler som har kommentarer til dette? Noen som har funnet en billig snøsag?
 9. joni

  Snøsag

  Begynte plutselig å vurdere snøsag, men fant veldig lite, ihvertfall på nettet... Fant kun én som ikke var til å sette på/inni et spadeskaft. Den kostet hele 449kr... Noen som har noe bedre forslag?
 10. Det første jeg tenker på er USA... I forlengelsen av det så er det vel helst kriminalitet og drap jeg tenker på...
 11. Er termos et must på vintertur? Er det nødvendig? Er det lurt? Har du med deg termos? Jeg lurer på hva folk egentlig mener om dette...
 12. Jeg er den mer eller mindre stolte eier av et Rondane3 telt. Teltet er et utmerket enmannstelt, og funker også fint til to personer. Jeg har ikke prøvd, men har inntrykk av at man skal være gode venner hvis man skal ligge tre personer der inne. Det er en "ekstra" stang i forteltet slik som Peer G anbefaler. Det er jo imidlertid ingen garanti for størrelsen på forteltet. Teltet har tre stenger der den i midten har "normal" høyde mens de to andre er lavere. Dette gjør jo teltet mindre og lettere enn et tilsvarende med tre høye stenger. Teltet er lånt vekk og testet på jente-vidden(-på langs)(Bergen)-extreme-expedition. Det var visst en del vind den ene natten og det ble lite søvn, men teltet stod (til deltakernes store lettelse). Tror den lave profilen virker positivt her. Rondane er vel helst et 3-sesongers telt etter min oppfatning. Teltet har ikke stormmatter (nå er det imidlertid sagt flere steder her på fjellforum at det ikke er nødvendig, men det er en annen sak). Halve døra på innerteltet er myggnetting og ikke duk, slik at teltet har ventilasjon enten du vil eller ikke. Angående bagasje. Skal man tre personer på tur så bør vel oppakningen være i stil med teltet, nemlig lett. Konklusjon: jeg er fornøyd med teltet mitt, men jeg mener det har et begrenset bruksområde.
 13. joni

  Snøplugger

  HÆ??? Dagsformen min er ikke helt på topp, eller så er jeg bare dum...
 14. joni

  Tunnelltelt eller kuppeltelt?

  Jeg husker det teltet! Jeg bar det over Jostedalsbreen jeg, og greide meg fint. Det er noe sånt jeg tenker på, men var det to innganger/fortelt på det?
 15. joni

  Snøplugger

  Stikker de ned i snøen? Nei, huff, det var forferdelig useriøst av meg...
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.