Gå til innhold
 • Bli medlem

haage

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haage

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Capture One Express er kun for henholdsvis Fujifilm og Sony. De har også Capture One For Sony/For Fujifilm/For Nikon til €11 i måneden/€149 perpetual license, men hvis du vil ha full Capture One Pro for mer enn én produsent så koster det €24 i måneden/€349 perpetual. Kunne ikke se at de hadde noen egne varianter for hverken Canon, Olympus, Pentax, m.fl.
 2. haage

  Klatrekurs alene

  Kursholdere pleier å ha et minimum antall deltakere totalt, men hver deltaker kan godt være alene. Å gå alene uten at man kjenner noen av de andre fra før er nesten bare bra, siden man er nødt til å bli litt kjent med de andre på kurset og ikke kan holde seg til gamle kjent. Kan bli fine klatrevennskap av slikt.
 3. Petzl Calidris kunne kanskje vært et alternativ? Den er ganske bred over ryggen, og er visst lagd for komfort og bigwall-klatring.
 4. XXL har åpningsfest, og har tilbud på blant annet Bergans Helium 55 til 799,- (Moss, Tune, Fredrikstad og på nett) og Merrell Accentor Sport GTX til 499,- (Moss og på nett).
 5. Har en eldre utgave og jeg synes den er veldig fin. Har aldri har brukt den i så mange minusgrader som den skal tåle, så det verste problemet jeg har opplevd med den er at den har vært litt for varm. Tror ellers at det er vanskelig å slå den kombinasjonen av pris, vekt og temperatur.
 6. Massdrop har Camp Nano og Photon Wire sekspakninger til henholdsvis ca 290kr og 320kr, inklusive porto til Norge, så da skal det bli ingen toll eller mva siden det går under 350kr-grensen.
 7. Har en Svalbard flex1 bukse, ser ut til å være samme modell de selger ut nå, og jeg synes den er superdigg! Hvis du er i beite for en softshellbukse, så er den et bra valg! Ikke minst til den prisen! Falketind har jeg ikke prøvd, men virker som at den er nokså lik Svalbard. Hovedforskjellene ser ut til å være lommeplassering, innstramminger ved ankel, og så sier norrøna at Falketind er den letteste flex1-buksen dems, noe som ser ut til å stemme hvis man sammenligner performance-tallene.
 8. Også samme pris for buksa i "denimite blue" i størrelser M, L, XL, og XXL. "Caviar/Electric Blue", "Electric Blue", "Forest Green", og "Space Blue" er kun tilgjengelige i størrelse XXL
 9. MassDrop har Primus OmniFuel med brenselsflaske til ca 850kr, under halvveis av hva Prisjakt viser. (Dette er prisen uten porto, den vet jeg ikke hva kommer på, men tipper vi $20 porto så bikker det tusenlappen med en tier).
 10. MassDrop har Black Diamond karabinere til 3 for $15, pluss porto. Du kan velge mellom 6 forskjellige typer som du vil. (Jeg bestilte 2x3stk, kostet knappe $40 med porto, så ca 310kr eller 52kr per karabiner) De har også Black Diamond Distance Z & Distance FLZ gåstaver til henholdsvis $60 og $80, pluss porto. (Min bestilling på Distance FLZ kom på rett over $90 med porto, eller ca 710kr, vanlig pris ser ut til å være 1000-1400kr)
 11. Hvis du skal ta et bilde av noe/noen som har sterkt lys bak seg, så kan du bruke blits for å gi subjektet litt mer lys.
 12. I tillegg så har Gsport/Gmax følgende i vilkårene: "PRISMATCH gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner en G-SPORT butikk eller et G-MAX-varehus" Hvilket innebærer at de ikke trenger å matche prisene hos seg selv andre steder i landet, men jeg har opplevd at det er avhengig ekspeditøren hvorvidt de faktisk håndhever den regelen.
 13. haage

  haage

 14. haage

  Turbelte

  Var på jakt etter et enkelt belte for litt siden, og hadde sett for meg superenkelt webbing med plastspenne slik som noen ganger følger med på noen turbukser..... Sjekket flere XXL og G-Sport/G-Max, var innom sportsnett og nettsidene til fjellsport, oslosportslager og en god del andre, fant ingenting som passet mine krav. De fleste var altfor dyre, jeg nektet å betale flere hundrelapper for et såpass enkelt produkt. Så kom billigsjappa-fra-kina til redning! Noen andre selgere der har flere farger som koster en knapp dollar mer. Ellers kan du søke på "nylon belt" og du får opp en del forskj
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.