Gå til innhold

haage

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om haage

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Petzl Calidris kunne kanskje vært et alternativ? Den er ganske bred over ryggen, og er visst lagd for komfort og bigwall-klatring.
 2. XXL har åpningsfest, og har tilbud på blant annet Bergans Helium 55 til 799,- (Moss, Tune, Fredrikstad og på nett) og Merrell Accentor Sport GTX til 499,- (Moss og på nett).
 3. Har en eldre utgave og jeg synes den er veldig fin. Har aldri har brukt den i så mange minusgrader som den skal tåle, så det verste problemet jeg har opplevd med den er at den har vært litt for varm. Tror ellers at det er vanskelig å slå den kombinasjonen av pris, vekt og temperatur.
 4. Massdrop har Camp Nano og Photon Wire sekspakninger til henholdsvis ca 290kr og 320kr, inklusive porto til Norge, så da skal det bli ingen toll eller mva siden det går under 350kr-grensen.
 5. Har en Svalbard flex1 bukse, ser ut til å være samme modell de selger ut nå, og jeg synes den er superdigg! Hvis du er i beite for en softshellbukse, så er den et bra valg! Ikke minst til den prisen! Falketind har jeg ikke prøvd, men virker som at den er nokså lik Svalbard. Hovedforskjellene ser ut til å være lommeplassering, innstramminger ved ankel, og så sier norrøna at Falketind er den letteste flex1-buksen dems, noe som ser ut til å stemme hvis man sammenligner performance-tallene.
 6. Også samme pris for buksa i "denimite blue" i størrelser M, L, XL, og XXL. "Caviar/Electric Blue", "Electric Blue", "Forest Green", og "Space Blue" er kun tilgjengelige i størrelse XXL
 7. MassDrop har Primus OmniFuel med brenselsflaske til ca 850kr, under halvveis av hva Prisjakt viser. (Dette er prisen uten porto, den vet jeg ikke hva kommer på, men tipper vi $20 porto så bikker det tusenlappen med en tier).
 8. MassDrop har Black Diamond karabinere til 3 for $15, pluss porto. Du kan velge mellom 6 forskjellige typer som du vil. (Jeg bestilte 2x3stk, kostet knappe $40 med porto, så ca 310kr eller 52kr per karabiner) De har også Black Diamond Distance Z & Distance FLZ gåstaver til henholdsvis $60 og $80, pluss porto. (Min bestilling på Distance FLZ kom på rett over $90 med porto, eller ca 710kr, vanlig pris ser ut til å være 1000-1400kr)
 9. Hvis du skal ta et bilde av noe/noen som har sterkt lys bak seg, så kan du bruke blits for å gi subjektet litt mer lys.
 10. I tillegg så har Gsport/Gmax følgende i vilkårene: "PRISMATCH gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner en G-SPORT butikk eller et G-MAX-varehus" Hvilket innebærer at de ikke trenger å matche prisene hos seg selv andre steder i landet, men jeg har opplevd at det er avhengig ekspeditøren hvorvidt de faktisk håndhever den regelen.
 11. haage

  Turbelte

  Var på jakt etter et enkelt belte for litt siden, og hadde sett for meg superenkelt webbing med plastspenne slik som noen ganger følger med på noen turbukser..... Sjekket flere XXL og G-Sport/G-Max, var innom sportsnett og nettsidene til fjellsport, oslosportslager og en god del andre, fant ingenting som passet mine krav. De fleste var altfor dyre, jeg nektet å betale flere hundrelapper for et såpass enkelt produkt. Så kom billigsjappa-fra-kina til redning! Noen andre selgere der har flere farger som koster en knapp dollar mer. Ellers kan du søke på "nylon belt" og du får opp en del forskjellige stiler. Forsendelsen brukte litt tid, men til ca $5 og med gratis porto, så bestilte jeg meg noen ekstra.
 12. Stakk bortom, var ikke helt imponert over utvalget, virket å skulle bli så mye mer utifra event-bildene, kan også hende at jeg gikk glipp av en del siden jeg ikke var der før litt etter lunsjtid..... men det ble en ny shiny på meg, gitt!
 13. Jeg vurderer sterkt å dra dit og se om fristelsen tar overhånd, ble jo enda mer fristet da jeg leste på fjasbroksiden dems at mye av klærne var i størrelse L fordi det er gjerne den størrelsen en bruker når man er rett nord for 180cm lang.... men kanskje jeg burde koordinere med bankkontoen og forventede regninger først.... gud så voksen jeg har blitt
 14. Fra her: Kjenner at jeg har lyst på en del av stæsjet de har til salgs der, men kan ikke med god samvittighet påstå at jeg trenger det Hadde jo unektelig vært kjekt med et nytt klatretau siden det gamle begynner å bli litt gammelt (men det fungererer jo fortsatt helt fint), frister å kjøpe stegjern til rabattert pris (men når skal jeg få brukt de liksom?), hadde jo vært kjekt å oppdatere turbuksene/-trøyene til sommeren (men så har jeg jo allerede opptil flere par liggende i kommoden), etc Ikke bare lett å være hekta på shineys når økonomisk fornuftighet trenger seg inn....
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.