Gå til innhold

haage

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fotografering i sterkt sollys

  Hvis du skal ta et bilde av noe/noen som har sterkt lys bak seg, så kan du bruke blits for å gi subjektet litt mer lys.
 2. I tillegg så har Gsport/Gmax følgende i vilkårene: "PRISMATCH gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner en G-SPORT butikk eller et G-MAX-varehus" Hvilket innebærer at de ikke trenger å matche prisene hos seg selv andre steder i landet, men jeg har opplevd at det er avhengig ekspeditøren hvorvidt de faktisk håndhever den regelen.
 3. haage

 4. Turbelte

  Var på jakt etter et enkelt belte for litt siden, og hadde sett for meg superenkelt webbing med plastspenne slik som noen ganger følger med på noen turbukser..... Sjekket flere XXL og G-Sport/G-Max, var innom sportsnett og nettsidene til fjellsport, oslosportslager og en god del andre, fant ingenting som passet mine krav. De fleste var altfor dyre, jeg nektet å betale flere hundrelapper for et såpass enkelt produkt. Så kom billigsjappa-fra-kina til redning! Noen andre selgere der har flere farger som koster en knapp dollar mer. Ellers kan du søke på "nylon belt" og du får opp en del forskjellige stiler. Forsendelsen brukte litt tid, men til ca $5 og med gratis porto, så bestilte jeg meg noen ekstra.
 5. Stakk bortom, var ikke helt imponert over utvalget, virket å skulle bli så mye mer utifra event-bildene, kan også hende at jeg gikk glipp av en del siden jeg ikke var der før litt etter lunsjtid..... men det ble en ny shiny på meg, gitt!
 6. Jeg vurderer sterkt å dra dit og se om fristelsen tar overhånd, ble jo enda mer fristet da jeg leste på fjasbroksiden dems at mye av klærne var i størrelse L fordi det er gjerne den størrelsen en bruker når man er rett nord for 180cm lang.... men kanskje jeg burde koordinere med bankkontoen og forventede regninger først.... gud så voksen jeg har blitt
 7. Fra her: Kjenner at jeg har lyst på en del av stæsjet de har til salgs der, men kan ikke med god samvittighet påstå at jeg trenger det Hadde jo unektelig vært kjekt med et nytt klatretau siden det gamle begynner å bli litt gammelt (men det fungererer jo fortsatt helt fint), frister å kjøpe stegjern til rabattert pris (men når skal jeg få brukt de liksom?), hadde jo vært kjekt å oppdatere turbuksene/-trøyene til sommeren (men så har jeg jo allerede opptil flere par liggende i kommoden), etc Ikke bare lett å være hekta på shineys når økonomisk fornuftighet trenger seg inn....
 8. Rapelering

  Hvis du har også tenkt deg å drive med klatring og vil spare deg noen hundrelapper, og ikke har tenkt deg noen kjempelange rapeller hvor mengden metall som kan ta imot friksjonsvarmen har mye å si, så kan du like gjerne bruke taubrems av typen ATC/bug eller lignende. Her er forresten en liten sammenligning av en del av de forskjellige variantene. Alternativt, hvis du fremdeles har lyst på en åtter så har jeg et par som ikke har sett særlig action som jeg kunne solgt for en billig penge.
 9. Telt som gave

  Kan hende Helsport sin Pro-serie er tingen. Helsport Fjellheimen Camp ser ut til å være en bra kombinasjon av størrelse, vekt, og slitestyrke (because dog). Hvis det, mot formodning, skulle bli noe trøbbel med teltet så har de kongebra kundeservice. (Etter å ha revet et hjørnefeste ved å telte på skrånende bakke, så mailet jeg dem for å spørre om pris på reparasjon og fikk "dette tar vi på garantien" til svar. Raskt gikk det og!)
 10. Hvilken frysetørket kaffe er best?

  Nescafe sin Brasero er den beste instant/frysetørka kaffen jeg har smakt.
 11. Tykk dunjakke

  Oppfyller ikke damemodell-kravet, men North Face sin Himalayan parka sparker rumpe. Ellers har jeg hørt bra ting om Mountain Equipment sine Annapurna (herremodell) og Cho Oyu (damemodell), og Mountain Hardwear sin Absolute Zero (kun herremodell).
 12. Klatring i Grefsenkollen, Oslo

  Ifølge Oslo-føreren så er det 17 ruter der, stort sett grad 4-6. Ti av dem er naturlig sikret, seks er boltet, og én er blandet. Føreren forteller at det er noe løst der, spesielt på venstre side av klippen, og at "hjelm anbefales, særlig for sikrer".
 13. Hva har du kjøpt nå!

  Var på besøk hos opphavet i helgen, vi tok en tur til GMax for å kjøpe rulleskøytebeskyttelse til niesen min/barnebarnet dems. GMax hadde en svær korg med fjorårets modell av TNF Montana hansker til 299kr. Large var ikke helt store nok til mine hender, så med litt undersøking på internett fant jeg ut at GMax Storo skulle ha dem i XLarge. Var innom der i dag, de hadde hanskene i XL og de passet fint. Men GMax Storo hadde dem til 500kr, ned fra 999kr. Spurte i kassen om de kunne selge dem til 299kr slik GMax Forus gjør, og joda, fikk dem til 299kr så nå har jeg flunkende nye (gamle) varme skihansker til vinteren :)
 14. Røverkjøp og gode tilbud

  GMax Forus har TNF Montana (herre og dame) hansker til 299,- hvilket gjør at alle GMax har den til 299,- pga prismatch hvis du spør om det. Førpris er ca 800-1000kr. Billigste på prisjakt er for tiden på 659,- pluss evnt frakt. EDIT: Det er fjorårets modell som de selger ut, men såvidt jeg kan se så er det bare "e-tip" (for å bruke touchskjerm med hanskene på) og kosmetiske endringer som er de eneste forskjellene
 15. Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Har vært litt erget siden endringen over at ikke nylig aktive tråder (både generelt og som jeg har deltatt i) ikke vistes øverst på forsiden slik de gjorde før, men nå er det på plass igjen. Fornøyd igjen jeg nå :)
×