Glenn_G

Medlem
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Tørke kjøttdeig

    Heisann. På sist tur så valgte vi å ha med litt tørket karbonadedeig. Til tørking så er karbonadedeig pga lavere fettinnhold. Stekte den helt uten smør eller noe og hadde på mye salt og pepper. Helte av overskuddsvann to ganger underveis. Har gammeldags komfyr det platene går fra 1-6 i varme og startet på 4. Hakket kjøttdeigen i veldig små biter og stekte mye lenger enn normalt. Så skrudde jeg varmen ned på 2 og lot det stå på varmen til det ikke var spor av fuktighet. Så la jeg den på bakepapir i ovnen som stod på 60-70 grader med døren på gløtt i 12 timer. Når vi da skulle lage mat når vi var på tur så la jeg kjøttdeig i vann og kokte det opp. Lot det stå å småkoke sikkert ti minutter. Etter det så kokte jeg opp vann til en eller annen gryterett og hadde oppi kjøttet. Til vår store overraskelse så ble det veldig, veldig godt!
  2. Så mange bra svar da Jeg er Siljes samboer og er like i tvil som henne hva som er det beste valget. Er utrolig rart at ikke Bergans har youtube-video med alle kanoene side ved side og med både folk, bagasje og hunder. Fant bare en generell video om Ally og en ned montering som de har laget. Er det bare jeg som er dårlig på google-fu? Jeg var ganske lenge overbevist om den største, men så havnet jeg over på 16,5. -Nå så står jeg midt i mellom igjen, hehe. Ser det er litt delte meninger på hvordan de største er å manøvrere også. Noen som vet om det finnes butikk i hordaland der man kan se ally'ene ferdig montert?