Jump to content

Reservedeler til Coleman 442


kosetur

Recommended Posts

Hei!

Jeg har en Coleman 442 A459E som er ca 10 år gammel. Har aldri bytta eller renset noe på den og kun brukt vanlig 95 blyfri. Den har fungert utmerket uten problem. Den er brukt MYE. Bortsett ifra at pumpedysa (pakningen antagelig) er så gåen at når det er kaldt får jeg ikke pumpet trykk på den. Ser at amfibi.no har pumpa men ser ikke reservedeler der. Men jeg ser på rei.com at de selger repsett til 9$ http://www.rei.com/product/406006.

Får man tak i reservedeler her i Norge? Eller er det slik at når den er såpass gammel og aldri skiftet noe på den at det er lite greit å kjøpe en ny?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg ringte Amfibi og spurte om de hadde reservedeler, men da fikk jeg til svar at jeg måtte kontakte uniflamesupply.no for reservedeler, noe jeg gjorde. Så da har jeg allerede bestilt derfra, kr 175 +23 i porto. Sånn passe dyrt egentlig, tatt i betraktning av 9$ på nettet....men da hadde jo porto og plunder og heft også kostet litt.... venter på delen nå, burde vel få den i morgen kanskje!

Takk for tilbudet, kanskje jeg ikke burde vært så utålmodig med å bestille fra andre men burde vente på svar først her på forumet...?

Uansett, tilogmed kona mi forstår ikke hvorfor folk kjøper andre brennere! Tulle rundt med rødspritflaske og forvarme og øve på dette! Og så få fyr etter forvarminga, er'ke alltid lett med vind og blåst og kaldt og utålmodig og sulten og diverse... Kjærringa synes Coelman er glimrende!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy