Gå til innhold
  • Bli medlem
IGNORED

Bostonventil


Anbefalte innlegg

Sikker på at det ikke er lufta i båten som krymper i møte med vannet som ofte er kaldere? Mine packrafter (Alpackaraft og Chipara) blir som oftest litt slappere etter litt tid i vannet og mer oppblåste om de tas opp og ligger i sola. 

Om det er selve ventilen så er det vel en reklamasjonssak? Eventuelt prøve å se om det er mulig å rengjøre ventilen eller skifte den? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi opplevde AKKURAT det samme ned Karasjohka i sommer. Hadde 3 Alpackarafts og 1 kipara som var et helvete med ventilene. Det lekker i limingen mellom ventilen og duken på båten. 
Har snakket med Kipara om dette, og uten at de innrømmet det direkte, tolket jeg de slik at de er kjent med at ventilen er søppel. Det positive derimot, er at de skal komme med helt nye modeller nå over nyåret, med en helt ny ventil, så jeg vil anta det skal la seg gjøre å få sendt inn båten og få byttet hele driten. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Får håpe det. En lekk ventil er noe dritt når du er opptatt....... Men hos meg er det selve ventilen som lekker....høres det i hvertfall ut som. Jeg prøvde å sette membranet inn med matolje for å bedre tetting og det hjalp en del, men ikke helt. 

 

Endret av Kurt S
Lenke til innlegg
Del på andre sider

På mine har jeg ikke merket så mye på 1-2 timer. Men når jeg har hatt båten liggende f.eks 4-5 så merkes det betydelig. Som jeg har nevnt tidligere så er det ikke ett resultat av temperaturforandring da det skjer inne i stua mi også. Nå kan man lett si at: "ok om du må pumpe opp hve 3-4 timer så er det ikke ett problem". Men jeg har den erfaringen at en lekkasje blir større etter hvert, og du vil ikke ha ett stort problem ett par tre dager ut i en 10 dagers tur. Du vil heller ikke dra på tur å lure på NÅR det blir ett problem. 

Endret av Kurt S
Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 3 weeks later...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.