Gå til innhold
 • Bli medlem

Kurt S

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Kurt S vant dagen sist 4. september

Kurt S hadde mest likt innhold!

Om Kurt S

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluftsliv selvfølgelig....Hvorfor ellers være her?
 • Sted
  Bærum

Nylige profilbesøk

864 profilvisninger
 1. ang pulk er det fint å få litt info om type turer. Hva slags terreng, varighet, budsjett, skiferdighet, vekt på det du dra med deg etc etc. Mitt store råd om vinterfriluftsliv: vottesnorer, ett system så du ikke mister votter selv om du må ta dem av for å fikse ting.
 2. men siden de har forhandleravtale med Bergans, selger de duk direkte? Og er det i såfall samme heroinpris som Bergans tar?
 3. Ally har jo PVC-duk. Når jeg nå skal gjøre forsterkninger og reperasjoner på min Ally så slår det meg at Bergans tjener grovt på noen små lapper med PVC-duk. De må ha en enorm avanse. Da jeg kikket på en PVC-pressening i fra O.B.-Wiik her om dagen så ser jeg at det er tilsynelatende samme duken. Da melder spørsmålet seg, hvorfor ikke heller kjøpe en slik pressening og ha mer enn man trenger til en billigere penge? Dessuten vil man foreksempel kunne ha tykkere duk langs kjøl linja.
 4. Pass på at du ikke kryssbelaster karabineren!!!!
 5. Jeg er enig i at den kan være ett godt hjelpemiddel og sikrings tiltak i sine tilfeller. Men poenget er å bruke rett sikring til den aktuelle jobben. I mange av mine jobber, hvor jeg trenger mye større arbeids område enn hva en slik slynge gir så vil den være en "pain in the black hole". I andre oppgaver vil en slik slynge sammen med ett riktig ankerpunkt fungere helt utmerket. Det er vel verd å merke seg at kun bruk av en slik slynge også kan gjøre egenredning så og si umulig.
 6. hva mener du med dette? Vil du utdype?
 7. Som ketilring sier så er det smart tlf som gjelder. Om du bruker en app og laster ned så er du ikke avhengig av dekning og bruker IKKE ekstra strøm som følge av dårlig dekning. Sett tlf i flymodus og hør i vei uten å bekymre deg for å bli forstyrret. Når du har god dekning kan du laste ned en ny bok, pod, musikk etc.....så setter du bare mob i flymodus igjen og nyter at kjerring/gubbe, svigers eller inkassoselskap ikke får tak i deg. Men som andre nevner er ekstra batteri i form av en powerbank genialt å ha med.....så får d hørt slutten av boka også... God tur
 8. Veldig bra.....og veldig bra skrevet. 👍
 9. Selv om arbeidsspråket ditt er engelsk så betyr ikke det nødvendigvis at du vil greie å skrive levende på ditt, tross alt, fremmedspråk. Eksempelvis så er du sikkert rasende god i engelsk språk i en IT setting. Men IT ligger milevis fra å beskrive en "sildrende bekk igjennom ett vårlig landskapsbilde hvor kraften i opplevelsen røsker deg i jubelnerven på den gode måten"......(innrømmer at dette ikke ble poetisk da). Men poenget er at språk er så mangfoldig at selv om du snakker skjitgodt med kollegaer og kan se Two and a half man uten å juksetitte på tekstinga så er det sjeldent nokk. For alt
 10. Jeg hadde ikke brydd meg om den holdt luft. Da kunne gjerne den indre ventilen lekkt litt. problemet er jo nettopp at i sum så siver det for mye luft ut synes jeg.
 11. Jeg vet selv at det er mulig. Har hatt sledehunder i noen år. Men at det med årene er blitt mye dyrere enn hva det var før er vel ikke til å komme i fra?
 12. På mine har jeg ikke merket så mye på 1-2 timer. Men når jeg har hatt båten liggende f.eks 4-5 så merkes det betydelig. Som jeg har nevnt tidligere så er det ikke ett resultat av temperaturforandring da det skjer inne i stua mi også. Nå kan man lett si at: "ok om du må pumpe opp hve 3-4 timer så er det ikke ett problem". Men jeg har den erfaringen at en lekkasje blir større etter hvert, og du vil ikke ha ett stort problem ett par tre dager ut i en 10 dagers tur. Du vil heller ikke dra på tur å lure på NÅR det blir ett problem.
 13. Nei har ikke byttet med den på setet, men bytta med en reserve jeg hadde og den lakk på akkurat samme måte. Men bør nok bytte med den i setet for sikkerhets skyld ja
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.