Jump to content
IGNORED

Exped Liggeunderlag, Amok køye


 Share

Recommended Posts

Hei! 
 

Mottok i dag et Exped Downmat XP 7 LW. Når jeg pumper det opp får jeg det ikke hardt nok for å bruke det i en Amok Draumr køye. Har et synmat på siden som jeg lett for mer luft i. 
 

Er de litt stive i stoffet med en gang og at det går seg til, eller er det noe rart her? Det er typen hvor pose for å fylle luft følger med. Kommer til et visst punkt og så blir det helt umulig å presse inn mer luft. 
 

Skal ut på tur i kveld, men vil helst ha et stramt underlag 😅

Link to comment
Share on other sites

Slapp respons her, hva skjedde med deg og underlaget/hengekøya? Jeg har Amok Draumr og Downmat 9 LW. Underlaget passer fint i køya, selv om jeg sitter med følelsen av at jeg gjerne skulle ha presset inn litt mer luft. Jeg tror også at dunen er ujevnt fordelt og har en epostsamtale med firmaet som solgte det, det burde ikke være slik med et helt nytt underlag.

Link to comment
Share on other sites

Har over 250 netter i min Draumr.

Jeg har prøvd både exped DM 7 og 9. All erfaring sier at det er vekten av brukeren som bestemmer.
Jeg veier over 90kg og da blir 7cm for lite. Uansett hvor mye luft jeg fyller inn så holder den ikke. Så jeg må ha 9cm og det fungerer helt perfekt, køya blir  stiv og god selv uten for mye luft i underlaget. Kona som veien betydelig mindre mener at DM 7 er helt perfekt og har like bra hold i køya som jeg har i min. En annen ting som er viktig er jo oppbevaringen av underlaget når det ikke er i bruk. Hvis du paser på at det henger løst og ikke ligger sammenpresset i pakkposen så holder det seg betydelig lenger. 

Link to comment
Share on other sites

Fruen prøver det i kveld i telt, men jeg har ikke brukt det selv enda. Valgte Synmat på forrige tur som jeg får en del stivere. 
 

Er veldig lett å se at det er veldig ujevnt fordelt dun. Har prøvd å jobbe en del med det for å fordele det ut, men er fremdeles veldig lite dun ved fotenden. Har oppbevart det rullet ut siden jeg fikk det. 
 

Har mange netter bak meg med en del forskjellig utstyr, men ble litt i tvil på dette underlaget når jeg må gjøre en del for at det skal være riktig. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy